Sabbatår i Kina

Tag et sabbatår i Kina og lær mandarin, mens du oplever den fantastiske historie og kultur, der er skjult i landets travle storbyer og smukke ældgamle landsbyer. Vælg mellem ét af LTLs fire programmer, som alle er designet til at give dig en uforglemmelig oplevelse …

 • Study & Intern

 • Learn to speak Chinese
 • Gain work experience
 • Choice of 2 metropolitan cities
 • Chinese Language Year

 • Academic year of study
 • Small group classes
 • Live in Beijing
 • Full Immersion Program

 • Learn Chinese fast!
 • Live with a Chinese family
 • Experience old and new China
 • Chinese & English

 • Study and teach
 • Experience multiple cities
 • Great budget option!

Lær kinesisk og tag i praktik

Vores “Lær kinesisk og tag i praktik”-program er ideelt for dig, der ønsker at få et fantastisk sabbatår, mens du forbereder din fremtid. For de, der ønsker at komme foran og styrke sit CV, er vores sabbatår i Kina-program den perfekte mulighed. Ikke alene kommer du til at lære et andet sprog, du får også værdifuld, international erhvervserfaring.

Programmet starter med et 18 ugers kinesisk sprogkursus. Du får 20 timers kinesisktimer om ugen fordelt på 4 timer om dagen fra mandag til fredag. Det vil være i grupper på højst 6 studerende for at sikre, at du får al den opmærksomhed, du har brug for i klasseværelset for at kunne lære hurtigt. Holdundervisning giver dig mulighed for hurtigt at få venner, så du har nogen at udforske det spændende, sociale liv i Beijing eller Shanghai med.

gap-intern

Når dit kinesiske sprogkursus er færdigt, starter du dit 18 ugers praktikophold. LTL vil bestræbe sig på at finde en praktikplads til  dig i den branche, du ønsker. Dette vil være en fantastisk mulighed for at lære mere om den industri, du er interesseret i på internationalt plan og samtidig giver det dig mulighed for at fortsætte med at træne dine kinesiske sprogfærdigheder. Efter de 18 uger kan LTL hjælpe dig med at forlænge dit praktikophold, hvis du ønsker det, uden ekstra omkostninger.

Accommodation and other extras

Indkvartering

De fleste af vores studerende der tager et sabbatår i Kina med kinesisk timer og praktikophold i Beijing vælger at bo i en delelejlighed med andre studerende. Disse lejligheder er på linie 1 med metroen, og den transporterer dig direkte til LTL sprogskolen til dine kinesisk timer og den går ligeledes til Tiananmen i den gamle bydel. Lejligheden deles med kinesiske universitetsstuderende, så du kan være sikker på at få trænet dine sprogfærdigheder og få tips om de bedste steder i byen.

Den foretrukne indkvartering for dem at tage sabbatårsprogrammet i Beijing er i delelejlighed med andre studerende. Disse ligger på linje 1, der tager dig direkte til LTL Sprogskolen for dine sprogtimer og også til Tiananmen i den gamle bydel. Lejligheden deles med kinesisk universitetsstuderende, så du kan være sikker på at øve dine sprogfærdigheder og få tips til de bedste steder i byen.

I Shanghai …

Du kan booke 4 ugers indkvartering, hvorefter du kan forlænge eller finde din egen bolig, eller hvis du vil have total ro i sindet kan du booke indkvartering i vores delelejligheder til hele dit 36 ugers ophold. Du er også velkommen til at finde din egen bolig til dit ophold i Kina.

Ekstraydelser

Der er mange add-ons til dit sabbatår i Kina – program, og disse kan bestilles enten før eller når du ankommer i Kina. De omfatter kultur-timer som fx Tai Qi, madlavning og Mahjong. Det er en god måde at lære lidt mere om den vidunderlige kultur, som du vil være en del af.

Prices and dates

Lær kinesisk og tag i praktik.

18 ugers undervisning, 18 ugers praktik (mulighed for at forlænge uden at det koster ekstra)

Priser

Uden indkvartering = 29,280 CNY

+ 4 ugers indkvartering* = 32,640 CNY

+ Indkvartering alle 36 uger* = 59,520 CNY

*Baseret på ophold i delelejlighed i små rum. Mulighed for opgradering.

NB. Vi kan godt være fleksible i forhold til hvornår perioden starter, så kontakt os, hvis du har særønsker.

Hvis du ønsker mere info om vores Sabbatår i Kina-program eller ønsker at modtage et tilbud, såKontakt os .


Studér kinesisk et helt skoleår

Vores sabbatår i Kina-program er et helt studieår med timer i kinesisk sprog. I modsætning til mange gymnasier og universiteter så sikrer LTL små klassestørrelser på højst 6 personer. Dette er utrolig vigtigt, når man skal lære et sprog, og det giver dig mulighed for at stille din lærer alle de  spørgsmål, du har, og få mere individuel hjælp med de ting, som du synes, er svære. Vores kurser er designet til at få dig til at tale kinesisk så hurtigt som muligt.

Det akademiske år består af to semestre, hvor hver af disse varer 18 uger. Hver uge er der 20 timers kinesisk sprogundervisning. De er fordelt på 4 timer om dagen fra mandag til fredag. Semestret er brudt op af en 6 ugers ferie, som begynder omkring det kinesiske nytår. Dette er en fantastisk mulighed for dig til at rejse rundt i Kina og øve nogle af de sproglige færdigheder, du har lært. Et fremragende sabbatår-program for dig, der ønsker at få uvurderlige færdigheder.

gap-languageyear

Accommodation and other extras

Indkvartering

Mange af de studerende der skal være i Beijing i lang tid vælger at bo i en delelejlighed med andre studerende. Disse lejligheder er beliggende på linje 1 og tager dig direkte til LTL Sprogskolen hvor dine kinesisk timer afholdes, og med samme linie kan du tage ind til centrum. Turen fra lejlighederne til skolen tager omkring 30 minutter. Lejlighederne deles med kinesiske universitetsstuderende, så du kan være sikker på at have masser af mulighed for at træne det kinesisk, du lærer.

Det er ingen forpligtelse at bestille din bolig gennem LTL Mandarin School. Du er velkommen til at finde din egen indkvartering til dit ophold i Beijing.

Ekstraydelser

Der er mange add-ons til dit sabbatår i Kina – program, og disse kan bestilles enten før eller når du ankommer i Kina. De omfatter kultur-timer som fx Tai Qi, madlavning og Mahjong. Det er en god måde at lære lidt mere om den vidunderlige kultur, som du vil være en del af.

Program for Frivillige

Hvorfor ikke bidrage med noget i dit lokalsamfund, mens du bor i Beijing? LTL kan arrangere, at du  underviser lokale indvandrerbørn i engelsk i weekender i Beijing. Programmet er blevet oprettet af en NGO for at give en gratis uddannelse til de kinesiske børn, som der ikke modtager offentlig uddannelse i byen. Vi leverer denne service gratis.

Prices and dates

Lær kinesisk et helt studieår  

1. Efterårssemester: 18. sept 2017 – 19. jan 2018
2. Forårssemester: 25. feb 2018 – 29. juni 2018
2. Efterårssemester: 3. sept 2018 – 18. jan 2019

Hvert semester består af 18 ugers undervisning – 20 timer om ugen på små hold i Beijing.
(Et helt akademisk skoleår – 36 uger)

Pris

Program uden indkvartering: 43,560 CNY

+36 ugers indkvartering (Delelejlighed – lille værelse) : 73,800 CNY

* Opgraderinger til store værelser kan leveres mod et gebyr.

Hvis du ønsker mere info om hvordan du kan få et fantastisk sabbatår i Kina, så Kontakt os .


Lær kinesisk sprog og kultur med et sabbatår i Kina – Going local

Integrér dig i det kinesiske samfund og lev som de lokale i dit sabbatår i Kina. Dette program er udviklet til dem, der virkelig ønsker en autentisk Kina-oplevelse. Du starter med et kinesisk sprogkursus på små hold i Beijing og slutter med intensiv 1-til-1 privatundervisning i kinesisk mandarin i den gamle kinesiske by Chengde. Holdundervisningen i Beijing er fantastisk til at få venner og slå sig løs i byens liv. Undervisningen er på hold med max.  6 personer og er udvalgt til at matche dit niveau. Chengde er en helt anden oplevelse. Landsbyen ligger i bjergene to timer fra Beijing, og Chengde fungerede som sommerferieby for de gamle Ming kejsere. Med så meget natur, historie og kultur er det et perfekt sted at slappe af og udforske området efter travlheden og virvaret i Beijing. Den 1-mod-1 intensive undervisning er designet til at forbedre dit kinesiske hurtigt og forhindre dig i at tale engelsk overhovedet! Dette program vil få dig til at tale kinesiske hurtigere end et hvilket som helst andet kursus. Alle uger består af 20 timers undervisning fordelt på fire timer om dagen, mandag til fredag.

gap-immersion

Vi har nøje udvalgt lokale kinesiske familier i både Beijing og Chengde, som du kan bo sammen med. I værtsfamilie-pakken er morgenmad og aftensmad også inkluderet. Dét at sidde med din familie omkring middagsbordet er en fantastisk måde til at øve dit kinesiske på og udvikle selvtillid, når du taler. Mange af vores elever har fundet livslange venskaber i deres værtsfamilier, og de er også en god kilde til info, når du ønsker at udforske byen.

Accommodation and other extras

Indkvartering

Indkvarteringen i både Beijing og Chengde er hos en værtsfamilie. Du får dit eget værelse og vil også være den eneste udlænding, der bor i huset, hvilket er super for dig og dine kinesiske sprogfærdigheder. I Kina sker meget af det sociale samvær rundt  om middagsbordet og dét at spise med din værtsfamilie vil give værdifuld erfaring, livslange erindringer og en stor indsigt i kinesernes liv.

Værtsfamilierne har lejligheder i Beijings forretningskvarter, hvilket gør turen til LTL campus hurtig og bekvem. De fleste af LTLs værtsfamilier bor inden for gåafstand af campus, og de alle er inden for 30 minutters transporttid.

Vores spørgeskema om værtsfamilieønsker sikrer ligeledes, at du er hos en familie som passer til dine  præferencer. LTL har en række forskellige muligheder omkring mad, herunder veganske og vegetar kinesiske værtsfamilier i Beijing.

 

Ekstraydelser

Der er mange add-ons til dit sabbatår i Kina – program, og disse kan bestilles enten før eller når du ankommer i Kina. De omfatter kultur-timer som fx Tai Qi, madlavning og Mahjong. Det er en god måde at lære lidt mere om den vidunderlige kultur, som du vil være en del af.

Program for Frivillige

Hvorfor ikke give bidrage med noget i dit lokalsamfund, mens du bor i Beijing? LTL kan arrangere, at du  underviser lokale indvandrerbørn i engelsk i weekender i Beijing. Programmet er blevet oprettet af en NGO for at give en gratis uddannelse til de kinesiske børn, som der ikke modtager offentlig uddannelse i byen. Vi leverer denne service gratis.

Prices and dates

Datoer for Kinesisk sprog og kultur – sabbatår i Kina 

Dette program starter to gange om måneden og altid på en mandag. Kontakt os for yderligere information.

Priser

3 måneders intensivt kinesisk sprog og kultur-program:

 • 6 uger i Beijing med holdundervisning i kinesisk
 • 6 uger med i Chengde med 1-til-1 timer,
 • Returbillet med toget Beijing – Chengde
 • Beijing og Chengde overlevelseskit, som inkluderer SIM kort, kort, leje af cykel, bankkonto og meget mere.

Pris = 30,692 CNY

Indkvarteringspriser

6 uger i Beijing i en delt lejlighed og 6 uger i Chengde hos værtsfamilie * = 18368 CNY
6 uger hos en Beijing værtsfamilie * og 6 uger i Chengde hos værtsfamilie * = 25648 CNY
* Alle ophold hos værtsfamilier inkluderer morgenmad og aftensmad. Ønsker fra vegetarer, veganere og personer med særlige kostbehov kan tilvejebringes.

6 måneders intensivt kinesisk sprog og kultur-program:

 • 12 uger i Beijing med holdundervisning i kinesisk
 • 12 uger i Chengde med 1-til-1 timer,
 • Returbillet med toget Beijing – Chengde
 • Beijing og Chengde overlevelseskit, som har SIM kort, kort, leje af cykel, bankkonto og meget mere.

Pris = 60,632 CNY

Indkvartering Priser

12 uger i Beijing i delelejlighed og 6 uger i Chengde hos en værtsfamilie* = 33,739 CNY
12 uger hos en værtsfamilie i Beijing og 6 uger hos en værtsfamilie i Chengde* = 45,302 CNY
*Alle ophold hos værtsfamilier inkluderer morgenmad og aftensmad. Ønsker fra vegetarer, veganere og personer med særlige kostbehov kan tilvejebringes.

For mere information om et intensivt kursus i kinesisk sprog og kultur eller et tilbud, venligst  Kontakt os


Kinesisk & Engelsk Sabbatår – Program

Udforsk Kina og få en oplevelse for livet, mens du underviser i engelsk. Du tilbringer den første måned i Beijing, hvor du studerer de grundlæggende principper i det kinesiske sprog, så du er godt rustet til at bo i Kina de følgende 4 måneder. Du får 20 timers undervisning i kinesisk om ugen på små hold i 4 uger. På skolen møder du en masse nye venner, og du får tid til at udforske denne fantastiske by. De følgende 18 uger  kommer du til at undervise i engelsk i en af Kinas største byer. Det er cirka 20 timer om ugen, du underviser. Udforsk, opdag, oplev og undervis i Kina.

gap-teaching

Dette er en fantastisk mulighed for dit sabbatår i Kina, hvis du har et lidt stramt budget. Den skole, du underviser på, giver dig indkvartering, mens du er der. De giver dig også frokost, mens du arbejder der, samt  et månedligt stipendium på 2000 CNY til udgifter.

Accommodation

Indkvartering

Der er to valgmuligheder for indlogering for de første 4 uger i Beijing, mens du lærer kinesisk på skolen.

1. Værtsfamilie

Dette er en fantastisk mulighed for de, der ønsker at få en virkelig autentisk Beijing oplevelse. Du kommer til at bo med en lokal familie og får både morgenmad og aftensmad. Alle værtsfamilier bor max. 30 minutter fra skolen og er ofte i gåafstand. Hvis du vil suge så meget som muligt til dig af det kinesiske sprog i disse 4 uger, er en værtsfamilie  den bedste løsning for dig. At sludre med din kinesiske familie ved middagsbordet er en herlig måde at lære på!

2. Delelejlighed

Vores lidt billigere løsning er et lille værelse i en delelejlighed. Det er beliggende ved Communications University ved linje 1 og det tager omkring 30 minutter at komme til LTL skolen. Muligheden med delelejligheden gør dig uafhængig af andre, og dét at dele fællesfaciliteter med kinesiske studerende giver dig også mulighed for at træne dit kinesiske og få tips fra de lokale.


Indkvarteringen for den anden del af opholdet sørger skolen du underviser for, og varierer en smule fra skole til skole.

Prices and dates

Priser

Hos Værtsfamilie

 • 4 uger i Beijing md kinesiskundervisning i små hold
 • 4 ugers indkvartering med morgenmad og to måltider inkluderet*
 • 18 ugers “undervis i engelsk”-program på en skole i Kina som også står for din indkvartering
 • Transport fra Beijing til den skole, hvor du skal undervise

Pris = 18,500 CNY

*Mulighed for særkost til vegetarer, veganere og folk der har særlige madbehov.

I Delelejlighed

 • 4 uger i Beijing md kinesiskundervisning i små hold
 • 4 ugers indkvartering på lille værelse i delelejlighed
 • 18 ugers “undervis i engelsk”-program på en skole i Kina som også står for din indkvartering
 • Transport fra Beijing til den skole, hvor du skal undervise

Pris = 15,000 CNY

Hvis du ønsker mere info, så vær sød at  Kontakte os