LTL Kinesisk Sprogskole i medierne

Vi synes selv, at LTL Kinesisk Sprogskole er ret fed, men lad være med at tro på det, bare fordi vi siger det. Her er nogle få artikler, som fremhæver, hvad der gør LTL unik og effektiv.

China Daily [Engelsk/Kinesisk]

CCTV 4 [Engelsk/Kinesisk]

 • The Telegraph [Engelsk]

  “Det har aldrig været meningen, at sprog skulle læres i klasselokalet. Sprog skal læres i kamparenaen i hverdagen: Det er grundfilosofien bag sloganet "Live the Language" hos den den innovative kinesiske sprogskole i Beijing, som tilbyder privat indkvartering for udlændinge, der vil lære kinesisk”

  Læs mere- på engelsk

 • The Beijinger [Engelsk]

  “Tyskfødte Andy Zhou ankom til Beijing for otte år siden som studerende og var ivrig efter at lære kinesisk gennem så mange kanaler som muligt. Han prøvede BLCU, private sprogskoler og online sprogprogrammer. Ved at bruge sine erfaringer fra successer og fejl, han selv har begået, åbnede han en kinesisk sprogskole for udlændinge med mottoet "Live the Language".

  Læs mere- på engelsk

 • South China Morning Post [Engelsk]

  For at lære sproget, må du opleve kulturen. Andreas Laimböck mener, at expats må se at komme ud af deres bobbel, hvis de vil være flydende i Putonghua, og hans skole i Beijing lægger netop vægt på, at de skal gøre det. Da den 33-årige Austrian Laimböck kom til Kina i 2002 for at lære Putonghua, løb han ind i en mur af skuffende forhindringer...

  [Læs mere - på engelsk] (https://ltl-kinesisk.dk/wp-content/uploads/SCMP-LTL-Andreas-Laimboeck-1.pdf)

 • Die WELT [Tysk]

  Wie man Chinesisch in nur einer Woche lernt. "Ein Sprachlehrer in Peking behauptet, jeder könne innerhalb weniger Tage Survival-Chinesisch lernen. Die Schüler müssen sich dafür in der Provinz durchschlagen. Unser Autor hat es ausprobiert.”

  Mehr lesen

 • China.org [Tysk]

  “Der Deutsch-Österreicher Andreas Laimböck ist Gründer und Geschäftsführer der Sprachschule LTL – “Live The Language”. Als er 1999 als Student zum ersten Mal nach China kam, war er sogleich von der chinesischen Sprache und Kultur begeistert. Eine Begeisterung, die ihn bis heute nicht losgelassen hat.”

  Mehr lesen

 • HSK-Akkreditering

  HSK står for Hányu Shuipíng Kaoshiì og er en kinesisk standardiseret og anerkendt test for studerende, som ikke har kinesisk som deres modersmål. LTL Kinesisk Sprogskole kan bryste sig af at være certificeret fra Hanban og Confucius-instituttet, hvilket bekræfter, at vi er kompetente til at afholde HSK-prøver.

  Læs mere om HSK-eksamen her

  Hvad er en HSK-eksamen?

Internationale Akkrediteringer

IALC – International Association of Language Centres

IALC blev grundlagt i 1983 og er i dag en af verdens ældste og største internationale sammenslutninger af private sprogskoler. Som fuldt ud akkrediteret medlem bliver LTL Kinesisk Sprogskole regelmæssigt kontrolleret af foreningen og arbejder i overensstemmelse med IALCs etiske kodeks.

 

Offentlige akkrediteringer

Det kinesiske uddannelsesministerium

LTL Sprogskole er akkrediteret i at facilitere HSK-eksamen.

Det kinesiske handelsministerium
som akkrediteret “Leverandør af Kulturelle Udvekslingsprogrammer”

Videnskabsministerierne i seks forskellige tyske delstater
som akkrediteret leverandør af “Oplysende Ferieture” (Bildungsurlaub)

Det svenske nationale agentur for højere uddannelse (Högskoleverket/CSN)
som akkrediteret “Uddannelsesleverandør”

Priser

Languagebooking’s Studenterpris
“Bedste sprogskole”

Study Travel Association
“Vinder 2014” i kategorien “Sprogskolesammenslutning” med IALC

Study Travel Association
“Superstjerne skolesammenslutning med IALC”

 

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?