Indkvartering

Det er en fantastisk mulighed at være privat indkvarteret i Chengde. Ikke blot for at øve dit kinesiske, men også for hurtigt få venner og blive en del af det lokale kinesiske liv. Vi har arbejdet sammen med vores værtsfamilier i mange år, og de ved hvordan man støtter og hjælper udlændinge, som læser i Kina, selvom de studerende ofte ikke taler så meget kinesisk endnu.

Da der ikke bor andre udlændinge i Chengde, er det en virkelig interessant oplevelse for begge parter at have en international studerende boende i sit hjem.

Komfortable senge i vores lejligheder i Chengde

 • Lev og ånd kinesisk 24/7
 • Support & hjælp
 • Privatliv
 • Fantastisk mad
 • Moderne lejligheder
 • Oplev det autentiske Kina
 • Historie over det hele
 • Bjerge og frisk luft
 • Varmt og hyggeligt

  Varmt og hyggeligt

  Hjem – En seng, håndklæder og et varmt måltid mad står parat, når du ankommer

  Familie- Oplev varmen og omsorgen hos en kinesisk familie

  Slægtninge – Det er aldrig kun forældrene – du møder hele klanen

  Venner – Tag med på ture, bliv en del af familieudflugter og få rigtige kinesiske venner

 • Lær kinesisk

  Lær kinesisk

  Tal – Øv dig på og fordyb dig i kinesisk derhjemme 24/7

  God udtale – Folk her er berømte for at tale godt kinesisk

  Hjælp – Hvis du har brug for hjælp til lektierne, kan du få gode råd her

  Selvtillid – Få hurtigt selvtillid ved at tale kinesisk derhjemme

 • Fantastiske lejligheder

  Fantastiske lejligheder

  Privatliv – Dit eget soveværelse og personlige rum

  Moderne – Pænt renoverede og rummelige lejligheder

  God beliggenhed – Centralt beliggende og nemt at komme til

  Udstyr – Køkken, badeværelse, dagligstue, WIFI osv. Alt sammen tilgængeligt for dig

 • Kinesisk kultur

  Kinesisk kultur

  Tradition – Fejr helligdage, vær med til familiesammenkomster og bliv “en af de lokale”

  Det autentiske Kina – Udforsk det autentiske Kina langt væk fra expat-boblen

  Oplevelser – Lær mere om Kina i en familie, end nogen bog kan

  Historie – Hør om Kinas historie fra dine værters bedsteforældre

PRIVAT INDKVARTERING

At lære kinesisk i Chengde er meget forskelligt fra at studere på hold i Shanghai eller et kinesisk semester i Beijing. På vores skole i Chengde er der intet internationalt fællesskab for studerende, ingen middag efter timerne er færdige, og ingen frokostklub, hvor studerende omgås og spiser frokost sammen. Alt liv er lokalt og kun på kinesisk, og dine venner er udelukkende kinesere. Privat indkvartering er en fantastisk måde hurtigt at få en hjemmebase, møde lokale og selvfølgelig udforske det autentiske kinesiske liv. I Chengde vælger 95% af vores studerende privat indkvartering.

LEJLIGHEDERNE

Alle lejligheder er moderne og fuldt møblerede. Du får dit eget soveværelse og enten et delt og privat badeværelse med et toilet i vestlig stil. Dit soveværelse er stort og har et skrivebord og et klædeskab. Køkkenet, dagligstuen og andre fællesarealer deles med din værtsfamilie. WIFI og andet forbrug er allerede inkluderet i prisen.

LIVET HOS EN VÆRTSFAMILIE

Livet hos en kinesisk familie handler primært om at spise store måltider sammen, besøge familie og organisere familieudflugter. Hver familie er individuel, men det er en populær weekendaktivitet at besøge en af de kejserlige parker i byen, hike i bjergene eller spise sammen med venner og familie. I kinesiske familier er aftensmaden dagens højdepunkt, og måltidet består som regel af adskillige typer kød- og grønsagsretter. Vær dog opmærksom på, at selvom hjemmelavet kinesisk mad er utroligt lækkert, vil du nok blive skuffet, når du kommer tilbage og spiser vestligt forberedt kinesisk mad på kinesiske restauranter efter at have studeret i Kina. Hvis du har specielle ønsker til mad, så lad os vide det på forhånd, så vi kan arrangere det.

Alle familier er selvfølgelig forskellige, så mens nogen er en stor familie, som bor sammen i et stort hus med bedsteforældre og børnebørn, er andre blot et ægtepar med et barn, som enten stadig bor hjemme eller allerede er flyttet ud. Der er ikke en “one size fits all”-tilgang til private indkvarteringer, og det, vi er bedst til, er at parre dig med den rigtige værtsfamilie. Vi spørger til dine præferencer om dyr, børn, ikke-rygervaner, alderspræferencer osv., og baseret på disse oplysninger, finder vi den perfekte familie til dig.

Priser for privat indkvartering (kinesiske YUAN)

Varighed Priser i CNY
2 uger 5.698
3 uger 8.298
4 uger 10.742
8 uger 19.089
12 uger 25.440
Ekstra uger 2.120/uger

At bo i en delelejlighed i Chengde er en fantastisk og billig mulighed for at bo i denne smukke by, mens du fordyber dig i det kinesiske sprog. Restauranter er billige, og du kan lave din egen mad derhjemme. Du kommer selvfølgelig til kun at bo sammen med indfødte kinesisktalende uden andre udlændinge i nærheden og har derfor mulighed for at fordybe dig fuldstændigt. Dit værelse er stort og har eget skrivebord, stol og klædeskab. Delelejligheds-priserne inkluderer også WIFI og andre udgifter. Fællesområderne bliver regelmæssigt rengjort, men du er ansvarlig for at gøre dit eget værelse rent og rydde op, når du har brugt køkkenet og de andre fællesområder.

BEMÆRK – Priserne inkluderer allerede alle udgifter og WIFI. Som sædvanligt er der ingen yderligere eller skjulte gebyrer. Alle priser er i kinesiske Yuan (CNY).

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvordan finder I min værtsfamilie?

Med overlevelsespakken til Chengde henter vores koordinator dig på togstationen og afleverer dig hos din værtsfamilie. Vores Chengde overlevelseskit er allerede inkluderet i vores Kinesiskkurser for fordybelse, multi-city kinesisk-kurser og de fleste af vores Sabbatårskurser.

Kan jeg også vælge et Undervisning i engelsk med privat indkvartering i Chengde?

Vi anbefaler ikke Undervisning i Engelsk med privat indkvartering til et kursus i fordybelse, for når du underviser i engelsk, vil det ikke være en komplet oplevelse med fordybelse i kinesisk. Men hvis det finansielt er den eneste måde, du kan gøre det, organiserer vi også Undervisning med privat indkvartering i Chengde. Prisen bliver så reduceret med 50% for engelskundervisning seks timer om ugen til et familiemedlem.

Hvad med vasketøj?

Enten vasker din familie dit vasketøj, eller også har du selv adgang til at bruge en vaskemaskine. Begge dele er naturligvis gratis.

Er der mad nok?

Åh ja, det er der! Du er gæst og vil blive behandlet derefter. Det betyder, at der er masser af mad ved hvert måltid. Hvis du gerne vil holde dig slank og ikke spise så meget, så lad os venligst vide det på forhånd, så vi kan tale med familien. Hjemmelavet kinesisk mad er generelt meget let og sundt, men hvis du forsøger at spise al den mad, der serveres ved hvert måltid, risikerer du at tage et par ekstra kilo på.

Hvordan kommunikerer vi?

Du kommunikerer selvfølgelig på kinesisk. Alt efter hvor meget kinesisk du kan på forhånd enten hjemmefra eller på et kinesiskkursus i Beijing eller Shanghai, kan du bruge elektroniske kinesiske ordbøger som Pleco, håndtegn eller simpelthen pege på ting. Vores værtsfamilier er meget erfarne og vant til dette. De har højst sandsynligt også selv software klar. Dine kinesisklektioner vil også fokusere på at lære dig sprogkompetencer, du skal bruge i dagligdagen derhjemme.

Bør jeg spise alle måltider hjemme eller kun morgenmad/aftensmad?

Det er op til dig. Det er meget nemt at spise frokost derhjemme, og den bedste mad i Kina er altid hjemmelavet, så alle måltider hos værtsfamilien er meget populære. Men foretrækker du at gå ud og spise frokost i dine pauser med din lærer, er det heller ikke et problem.

Kan jeg booke en privat indkvartering uden et kursus?

Nej, det kan du desværre ikke. Vores private indkvarteringer er meget populære, og vi har jævnligt udsolgt. Det tager lang tid at organisere en privat indkvartering, så vi reserverer dem til vores studerende.

Hvor længe kan jeg bo privat?

Du kan booke en privat indkvartering mindst en uge og op til et år. Jo længere du bliver, desto billigere bliver det.

Får jeg en nøgle?

Ja, selvfølgelig får du en nøgle til lejligheden. Du kan komme og gå, som det passer dig, men hvis du ikke kommer hjem til middag, tager ud og camperer på Den Kinesiske Mur eller rejser til Beijing på weekend, så giv lige familien besked. Du kan også låse dit eget værelse af, hvis du vil.

Delelejligheder i Chengde

At bo i en delelejlighed i Chengde er en fantastisk måde at spare nogle penge og få lidt ekstra privatliv. Chengde handler om fuldstændig fordybelse i kinesisk, og dine roommates er selvfølgelig indfødte kinesere, som kun taler kinesisk.

Du får dit eget soveværelse og et privat eller delt badeværelse samt fuld adgang til køkken, dagligstue og vaskemaskine i din lejlighed i Chengde.

Dagligstuen hos en værtsfamilie i Chengde

 • Spar penge
 • Moderne lejligheder
 • Privatliv
 • Kinesiske roommates
 • Alt forbrug og WIFI inkluderet
 • Lav din egen mad
 • Lejlighederne

  Lejlighederne

  Spar penge – Delelejlighederne er ikke så dyre

  Moderne – Har toiletter i vestlig stil og alle vigtige bekvemmeligheder

  Alt inkluderet - WIFI, varme og alle andre regninger er allerede inkluderet

  Masser af plads – Fuld adgang til dagligstue, køkken og alle fællesområder

 • Selvstændighed

  Selvstændighed

  Dit eget værelse – Al det privatliv du ønsker i dit eget værelse

  Mad – Lav din egen mad

  Frihed – Kom og gå som det passer dig

  Sjov – Mød dine roommates og få nye venner

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Bør jeg vælge en delelejlighed eller privat indkvartering?

Vores erfaring siger, at privat indkvartering er bedst til at tilpasse sig det lokale kinesiske liv og hurtigt forbedre dit kinesiske. Men vi ved godt, at det er et dyrere valg, og selvom du selvfølgelig selv bestemmer, hvad du vil lave, er du stadig en del af en familie. En delelejlighed giver dig total frihed, men vi mener nu, at den største fordel er den billigere pris. Det er helt op til dig selv, naturligvis, men hvis du har råd til det, anbefaler vi, at du vælger privat indkvartering. Hvis du ikke har råd, så er delelejlighed stadig en fantastiske mulighed for at opleve total fordybelse uden at bruge for mange penge.

Er lejlighederne anderledes end i Shanghai eller Beijing?

Ja, det er de. Hvis du tager et kursus med fordybelse i kinesisk i Beijing eller Shanghai, bor du måske også i en lejlighed. Men oplevelsen er helt anderledes end i Chengde. I Chengde har du ingen udenlandske roommates, og der er ikke en eneste udlænding i byen, på gaden eller i hele nabolaget. Særligt i Shanghai, men også i Beijing er miljøet meget mere internationalt.

Må jeg have nogen overnattende?

Selvom Kina er et meget åbent land i dag, kommer det an på dine roommates, om du må tage nogle med hjem og overnatte. Det er ikke alle, der er trygge ved at have nogen overnattende, som de ikke kender. Hvis det er vigtigt for dig, så vær sød at fortælle os det på registreringsformularen, som vi beder dig udfylde, før du begynder dit kursus, så vi kan vælge den rigtige lejlighed og de rigtige roommates til dig.

Hvem skal jeg bo sammen med?

Du bor kun sammen med lokale kinesere. Hvem det er, kommer an på lejligheden, men roommates er som regel lokale universitetsstuderende eller unge par.

Får jeg nøgler?

Ja, selvfølgelig får du altid nøglerne, og du kan komme og gå som det passer dig.

Hvordan finder jeg min lejlighed den første dag?

Med Chengde overlevelseskit er der en medarbejder fra LTL, som henter dig på togstationen og kører dig hen til lejligheden. Chengde overlevelseskit er allerede inkluderet i de fleste af vores Kinesiske Sabbatår og alle vores Kinesiske Fordybelseskurser og Multi-City Kinesiskkurser i Kina.

Kan jeg booke et værelse, hvis jeg ikke studerer kinesisk hos LTL?

Det er et stort arbejde at arrangere et passende sted at bo for en udlænding for nøjagtigt det tidsrum, der er behov for, da vi kun har en udlænding pr. lejlighed. Derfor tilbyder vi kun denne service til vores sprogstuderende.

Hvor ligger lejligheden?

Alle lejligheder er centralt placeret i byen med butikker og restauranter i nærheden.

Skal jeg reservere på forhånd?

Nogle gange har vi værelser ledige med kort varsel, men det er altid en god idé at spørge, om der er et værelse ledigt lige nu. Men generelt anbefaler vi, at du booker dit værelse i så god tid som muligt, da antallet af værelser er meget begrænset og hurtigt bliver besat.

Hvordan booker jeg?

Bare udfyld kontaktformularen på denne side og fortæl os, hvad du ønsker. Vi svarer inden for mindre end en hverdag. Se på denne infografik, hvordan du tilmelder dig kinesiskkurser og indkvartering med LTL.

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?