Multi-City Program

Kina har verdens største befolkning og er også det tredje største land lige efter Rusland og Canada. Landets størrelse gør, at der er mange muligheder for at opleve forskellige kinesisk kulturelle og historiske steder. At opleve Kina er et eventyr, du vil huske resten af livet. Hvis du kombinerer dette eventyr med et kinesisk sprogkursus, så har du mulighed for at få en oplevelse for livet imens du også lærer et nyt sprog, som kan være med til at styrke din professionelle fremtidige karriere.

Fordybelsesprogram – Beijing – Chengde

Den første del af programmet foregår i Beijing og den anden del i Chengde. Dette program er for dem, der vil lære kinesisk så hurtigt som muligt. Programmet giver også mulighed for, at den studerende både kan få lov til at bo i en stor international by som Beijing men også i den mindre og meget mere traditionelle by, Chengde. Den totale kinesiske atmosfære i Chengde giver den studerende mulighed for at lære det kinesiske sprog meget hurtigt.

Der er tre forskellige fordybelsesprogrammer, du kan vælge imellem:

  1. Standard Kinesisk Fordybelsesprogram: Dette program inkluderer 20 timers ugentlig kinesisk i små grupper på LTLs skole i Beijing. Du vil studere kinesisk fire timer om dagen med maksimum seks andre studerende, der er på samme sproglige niveau som dig. At læse sammen med andre studerende er en god måde at finde venner på. Når du skal til Chengde, så har du stadig fire timer om dagen, men al undervisning er på enmandshånd med en kinesisk lærer. Dette betyder, at du har tid til at forbedre dine vanskeligheder inden for det kinesiske sprog.
  2. Intensivt kinesisk fordybelsesprogram: Dette program inkluderer fire timers klasseundervisning med andre studerende og dagligt to timers kinesisk undervisning alene med en kinesisklærer. Ugentligt har du derfor 30 timers kinesiskundervisning, seks timer om dagen. Dette betyder, at du både har mulighed for at arbejde på dine sproglige svagheder, men stadig har mulighed for at møde andre studerende. Når du er nået til Chengde, så er der igen seks timers daglig kinesiskundervisning, hvor alt foregår 1-on-1 med en kinesisk lærer. 30 timers ugentlig privat kinesisk undervisning giver virkelig hurtigt gode sproglige resultater.
  3. Individuelt kinesisk fordybelsesprogram: Det individuelle program begynder i Beijing, hvor du har tyve timers ugentlig kinesisk undervisning alene med en kinesisk lærer. Du kan i samarbejde med LTL tilrettelægge dine timer, så de passer til dine behov. Du kan derefter fortsætte med privatundervisning i byen, Chengde. Der er igen tale om 20 timers ugentlig kinesisk undervisning 1-on-1 med en kvalificeret kinesisk lærer. Vores individuelle program er et godt valg, hvis der er specifikke områder, du vil fokusere og forbedre dig på inden for det kinesiske sprog.

Alle vores fordybelsesprogrammer inkluderer afhentning i lufthavn, al transport mellem byerne og allervigtigst, survival media kit for begge byer. LTLs survival media kit inkluderer et allerede betalt SIM-kort, hjælp til registrering på politistationen, en cykel, du kan bruge, et klippekort til Beijings offentlige transport, hjælp til at starte en bankkonto, lokale bykort og selvfølgelig 24/7 hjælp og support.

Priser (i CNY) 4 uger 6 uger 8 uger 10 uger Total 12 wks Total 14 wks Total 16 wks extra 2 wks
Standard Kinesisk Fordybelsprogram 14,810 19,837 24,381 28,439 32,337 37,223 42,069 4,846
Intensivt Kinesisk Fordybelsesprogram 22,483 30,862 38,435 45,199 51,761 59,838 67,915 8,077
Individuelt Kinesisk Fordybelsesprogram 18,646 25,350 31,408 36,819 42,069 48,531 54,992 6,462

 

Alle vores priser inkluderer: kursusafgift, din første tekstbog, survival kit for hver by, transport til og fra hver by og afhentning i lufthavnen ved ankomst. Andre afgifter: Registreringsafgift: 400 CNY, boligsøgningsafgift: 300 CNY (Kursusafgift inkluderer ikke husleje)

Der er mange boligmuligheder i Beijing. Den mest populære mulighed er vores Homestay, hvor du får lov til at bo med lokale og opleve den kinesiske måde at bo og leve på. Denne mulighed inkluderer og traditionel hjemmelavet morgenmad og aftensmad. Homestay er den eneste mulighed for bolig i Chengde

Andre muligheder for bolig i Beijing er vores delelejligheder og service lejligheder. Delelejlighederne er billigere og mange langtidsstuderende vælger denne løsning. Lejlighederne er placeret på linje 1 ved Kommunikations universitetets metro station, hvilket er cirka 40 minutter fra LTLs skole. Vores service lejligheder ligger mere centralt i Beijing og er et populært valg mellem par og studerende, der gerne vil have mere private boligforhold.

For mere information omkring boligmuligheder i Beijing, klik her 

For mere information omkring boligmuligheder i Chengde, klik her

Metropolitan Program – Shanghai – Beijing

Den studerende læser kinesisk halvdelen af tiden i Beijing og den anden halvdel i Shanghai (Du kan selv bestemme hvilken by, du vil starte i). Mange mennesker siger, at hvis man elsker den ene by, så hader man den anden, men vi elsker begge byer. To af Kinas mest dominerende men også meget forskellige byer: Beijing og Shanghai er de mest spændende, magtfulde, kulturelle og internationale byer i Kina og de konkurrerer imod hinanden i alt lige fra fodbold til økonomi.
Vi har tre forskellige kurser for Metropol Programmet, du kan vælge imellem

  1. Standard Metropol Kina: Dette program inkluderer 20 timers ugentlig kinesiskundervisning i begge byer. Du vil komme til at læse kinesisk fire timer om dagen fra mandag til fredag i en mindre gruppe på maximalt 6 studerende (Normalvis tre studerende). Alle har det samme kinesiske sprogniveau som dig. Det er også meget nemmere at møde andre studerende, når du er en del af en af vores små grupper.
  1. Intensivt Metropol Kina: Dette program inkluderer tyve timers kinesiskundervisning i små grupper + ti timers kinesiskundervisning 1-on-1 med en professional kinesisk lærer. Dette program giver dig muligheden for at være en del af en gruppe, hvor du kan socialisere, men også få lov til at lære kinesisk på enmandshånd med en kinesisk lærer.
  2. Individuelt Metropol Kina: Vores individuelle metropol program inkluderer tyve timers eneundervisning i begge byer. Eneundervisning i kinesisk er den hurtigste måde at lære sproget på. Du har din egen undervisningsplan, du kan arbejde i dit eget tempo, vælge specifikke ord og fokusere på de elementer af sproget, hvor du gerne vil forbedre dig (fx at læse).

Alle vores fordybelsesprogrammer inkluderer afhentning i lufthavn, al transport mellem byerne og allervigtigst, survival media kit for begge byer. LTLs survival media kit inkluderer et allerede betalt SIM-kort, hjælp til registrering på politistationen, en cykel, du kan bruge, et klippekort til Beijings offentlige transport, hjælp til at starte en bankkonto, lokale bykort og selvfølgelig 24/7 hjælp og support.

Priser (i CNY) 4 uger 6 uger 8 uger 10 uger Total 12 wks Total 14 wks Total 16 wks extra 2 wks
Standard Metropol Kina 10,327 13,681 16,712 19,420 22,047 25,279 28,512 3,231
Intensivt Metropol Kina 17,996 24,700 30,758 36,169 41,419 47,881 54,342 6,462
Individuelt Metropol Kina 17,996 24,700 30,758 36,169 41,419 47,881 54,342 6,462

Alle vores priser inkluderer: kursusafgift, din første tekstbog, survival kit for hver by, transport til og fra hver by og afhentning i lufthavnen ved ankomst. Andre afgifter: Registreringsafgift: 400 CNY, boligsøgningsafgift: 300 CNY (Kursusafgift inkluderer ikke husleje)

Den mest populære boligmulighed er vores Homestay, hvor du får lov til at bo med lokale og opleve den kinesiske måde at bo og leve på. Denne mulighed inkluderer og traditionel hjemmelavet morgenmad og aftensmad.

Andre muligheder for bolig er vores delelejligheder og service lejligheder. Delelejlighederne er billigere og mange langtidsstuderende vælger denne løsning. Lejlighederne er placeret højest 40 minutter fra LTLs skoler.

For mere information omkring boligmuligheder i Beijing, klik her 

For mere information omkring boligmuligheder i Shanghai, klik her

3 City Combo

Shanghai – Beijing – Chengde

Nu kan du læse kinesisk på alle LTLs tre skoler; Beijing, Shanghai og Chengde. Du kan starte dit kinesiskkursus i Shanghai, den perfekte internationale storby, derefter kan du tage til Beijing for anden del af kurset og til sidst slutte af i Chengde hvor du rigtig kan få lov til at leve det traditionelle kinesiske liv og udnytte alle de nye ord, du lige har lært ved at interagere kun med kinesere. Dette program er et godt valg, hvis du gerne vil opleve lidt forskelligt af det, Kina har at byde på.
Vi har tre forskellige kurser, du kan vælge imellem, når du skal læse 3 City Combo programmet;

  1. 3 City Standard: Dette kursus inkluderer tyve timers kinesiskundervisning i små grupper på maksimalt seks mand i Shanghai og Beijing, hvor du lærer kinesisk fire timer dagligt (Fra mandag til fredag). Når du er færdig i Shanghai og Beijing og skal til Chengde, så har du derimod tyve timers eneundervisning med en professionel kinesisk lærer. Dette giver dig tid til at øve og forbedre dig der, hvor du selv synes du har problemer med det kinesiske sprog.
  1. 3 City Intensivt: dette kursus inkluderer tyve timers kinesiskundervisning i små grupper på maksimalt seks mand + ti timers eneundervisning med en professionel kinesisk lærer i både Shanghai og Beijing. Dette valg giver dig mulighed for at møde nye venner i gruppeklasserne, men du får også den fulde opmærksomhed fra læreren, når du har eneundervisning. Når du er nået til Chengde, vil du have seks timers daglig eneundervisning. 30 timers intensiv eneundervisning i kinesisk er perfekt for dig, der gerne vil lære kinesisk hurtigt.
  2. 3 City Individuelt: Vores individuelle kursus giver dig mulighed for at lære kinesisk på enmandshånd med en professionel kinesisk lærer igennem hele kurset. I hver af de tre byer, har du 20 timers eneundervisning. Vores individuelle kursus er det hårdeste, men også det mest effektive kursus for dig, der gerne vil lære kinesisk så hurtigt som muligt. Det er også et rigtig godt valg for dem, der allerede taler kinesisk eller har specifikke krav til undervisningen, såsom forretningskinesisk.

Alle vores 3 city programmer inkluderer afhentning i lufthavn, al transport mellem byerne og allervigtigst, survival media kit for alle tre byer. LTLs survival media kit inkluderer et allerede betalt SIM-kort, hjælp til registrering på politistationen, en cykel, du kan bruge, et klippekort til Beijings offentlige transport, hjælp til at starte en bankkonto, lokale bykort og selvfølgelig 24/7 hjælp og support.

Pricing

Priser (i CNY) 6 uger 9 uger 12 uger 15 uger 18 uger Total 21 wks extra 3 wks
3 City Standard 17,650 23,546 28,796 35,258 41,719 48,181 6,462
3 City Intensivt 28,675 38,993 48,181 59,488 70,796 82,104 11,308
3 City Individuelt 25,000 33,844 41,719 51,411 61,104 70,796 9,692

 

Alle vores priser inkluderer: kursusafgift, din første tekstbog, survival kit for hver by, transport til og fra hver by og afhentning i lufthavnen ved ankomst. Andre afgifter: Registreringsafgift: 400 CNY, boligsøgningsafgift: 300 CNY (Kursusafgift inkluderer ikke husleje)

Accomodation

In Beijing and Shanghai, we offer Homestay Families, which allow you to live with locals and experience Chinese culture (includes meals), Shared Apartments, which are cheaper and allow for a little independence and Serviced Apartments, which give you a larger personal space.

Vi tilbyder Homestay i Beijing og Shanghai, hvor du kan få lov til at bo med lokale kinesere og opleve den kinesiske kultur (inklusiv daglige måltider). Der tilbydes også delte lejligheder, som er billigere og giver dig mere tid på egen hånd og så er der service lejlighederne, som er mere privat og giver dig lov til at nyde alenetid.

All of our accommodation options in Beijing and Shanghai are within an hour (usually 30 minutes) of both the city center and the LTL School. In Chengde, LTL only offer Homestay accommodation.

hotelFor more information about Shanghai accommodation options visit this page.

hotel For more information about Beijing accommodation options visit this page.

hotelFor more information about Chengde accommodation options visit this page.