Hvad tidligere studerende siger om LTL

Anmeldelser fra Facebook

Emma
Frankrig
★ ★ ★ ★ ★

Min tid hos LTL var helt fantastisk. Jeg blev budt velkommen og passet på fra begyndelsen, mine lærere var kompetente og opmuntrende, og jeg fik muligheden for at opleve den autentiske kinesiske kultur.

Læs mere

Susanna
Sverige
★ ★ ★ ★ ★

Fantastisk skole med utrolige undervisere! Jeg har kun været her i seks uger, men i løbet af denne tid har jeg lært mere, end jeg gjorde et år i Sverige. Folk, som arbejder her, er de venligste, du kan forestille dig, så du føler dig aldrig alene.

Læs mere

Lisa
Italien
★ ★ ★ ★ ★

Jeg tilbragte tre uger på LTL med fire timers holdundervisning dagligt. Jeg har tilbragt to semestre med at studere sprog på mit universitet i Tyskland inden. Undervisningen var virkelig god og mine undervisere topmotiverede.

Læs mere

Daniel
Australien
★ ★ ★ ★ ★

Jeg lærte mere kinesisk på fire uger end på seks måneder derhjemme. Jeg elskede mine undervisere og min værtsfamilie. LTL er virkelig en professionel virksomhed- jeg kommer tilbage :)

Læs mere

Phuntso
Bhutan
★ ★ ★ ★ ★

Hvis du gerne vil lære kinesisk er LTL Kinesisk Sprogskole i Beijing det bedste sted. I løbet af mit ophold i Beijing havde jeg det helt fantastisk. Underviserne og personalet er virkelig professionelle, og du kan virkelig forbedre dit kinesiske her.

Læs mere

Florian
Tyskland
★ ★ ★ ★ ★

Skolen i sig selv er både fascinerende og godt organiseret. Serviceringen fra a-z er ikke bare god og behagelig, men også venlig og velkvalificeret. Kvaliteten af undervisningen er uden sammenligning. Timerne er spændende og utroligt velstrukturerede.

Læs mere

Reviews from TripAdvisor

Calenuial
USA
★ ★ ★ ★ ★

Jeg tilbragte to uger med at lære kinesisk på LTL. I alt modtog jeg fire timers undervisning om dagen: Fire timers holdundervisning og to timers eneundervisning. Mit hold havde kun to personer, hvilket betød at jeg i praksis fik seks timers taleøvelse om dagen.

Læs mere

Giovanni
Italien
★ ★ ★ ★ ★

Jeg deltog i et treugers-kursus i Beijing hos LTL, og jeg vil kraftigt anbefale det. Klassestørrelserne er ret små (fire-fem studerende), og underviserne er virkelig søde. De studerende kan vælge eneundervisning eller HSK-forberedelseskurser.

Læs mere

Adrian
Tyskland
★ ★ ★ ★ ★

Jeg anbefaler virkelig denne sprogskole. Skolen udbyder både hold- og privatundervisning samt aktiviteter som ture til Den Kinesiske Mur eller seværdigheder i Beijing. Personalet og de andre studerende er så søde og venlige. Jeg har det så godt her.

Læs mere

Jessica
England
★ ★ ★ ★ ★

Skolen passer til alle aldersgrupper og kinesiskniveauer. Det er et farverigt og socialt sted, som tilbyder præcist den slags afslappede atmosfære, der får alle til at føle sig godt tilpas i deres studier. Jeg følte mig selv virkelig hjemme. Kom selv og oplev det!

Læs mere

Bob
England
★ ★ ★ ★ ★

Jeg landede i Beijing uden forudgående kendskab til sproget, og kæmpede med den daglige kommunikation de næste tre måneder, før jeg opdagede LTL. Jeg tilmeldte mig eneundervisning, og det har været perfekt.

Læs mere

Fergus
Irland
★ ★ ★ ★ ★

Efter anbefaling af en ven prøvede jeg Live the Language. Beliggenheden er perfekt lige i nærheden af det centrale forretningsdistrikt midt i byen. Underviserne har været fantastiske. Skolen tilbyder et miljø, som opfordrer til læring (og tale!)

Læs mere

Anmeldelser fra YouTube

Wendy Bellone flyttede til Kina med sine tre børn for at studere kinesisk på LTL Kinesisk Sprogskole. Det viste sig at blive en oplevelse for livet for hele familien. Følg deres historie og fremskridt med at lære kinesisk som familie og bo i Kina.

Anthea kom til LTL som kinesisk novice, men da hun tog af sted, havde hun bestået HSK 6-eksamen. Hun nød næsten et år i Shanghai, Beijing og Chengde, hvor hun studerede kinesisk. Anthea gjorde kæmpe fremskridt og blev flydende i kinesisk. Hør hendes historie i dette videointerview.

Anmeldelser fra Trustpilot

Andrew
USA
★ ★ ★ ★ ★

Jeg har studeret hos LTL i næsten 10 uger, og jeg elsker det her. Underviserne er fantastiske, og studenterfælleskabet er virkelig sjovt. Til at begynde med kunne jeg ikke et ord kinesisk, og jeg har gjort kæmpe fremskridt. Jeg har også fået en masse venner.

Læs mere

Karim
Tyskland
★ ★ ★ ★ ★

Jeg var studerende hos Live the Language Sprogskole i Beijing i ca. 10 måneder, før jeg tilbragte endnu to måneder med fuldstændig fordybelse i Chengde. Jeg mener helt ærligt ikke, at der findes et bedre sted eller en bedre måde at lære kinesisk på.

Læs mere

Jimmy
USA
★ ★ ★ ★ ★

Før min ankomst til Kina var LTL meget kommunikerende. Hvis du ønsker at rejse til Kina for at studere kinesisk (enten som nybegynder eller med noget kendskab), anbefaler jeg kraftigt LTL.

Læs mere

Olga
Rusland
★ ★ ★ ★ ★

Jeg anbefaler kraftigt LTL, hvis du gerne vil opleve fuldstændig fordybelse. Jeg tilbragte to uger i Beijing og tre uger i Chengde. Jeg boede hos værtsfamilier begge steder og modtog omkring seks timers undervisning hver dag. Det var alle pengene værd!

Læs mere

Michael
Australien
★ ★ ★ ★ ★

Efter at have tilbragt seks uger hos LTL, anbefaler jeg det uden tvivl til alle. Her er masser af sociale begivenheder, hvor du kan møde folk og se byen. Personalet er supersøde og underviserne er virkelig professionelle.

Læs mere

Marie
Finland
★ ★ ★ ★ ★

Jeg tilbragte to uger på LTL Kinesisk Sprogskole i Beijing med "Bo- og undervisnings"-programmet. Mine undervisere var virkelig dygtige, og jeg nød deres forskellige måder at undervise på. Jeg anbefaler helt klart LTL, hvis du er forberedt på at studere og arbejde hårdt. :)

Læs mere

Reviews from Go Overseas

Marcus
Danmark
★ ★ ★ ★ ★

Afhentningen i lufthavnen, som skolen havde sendt, var der til tiden og kørte mig direkte til min værtsfamilie. Værtsfamilieoplevelsen giver dig mulighed for at få kinesisk kultur ind under huden. Det bedste ved LTL er personalet.

Læs mere

Joel
USA
★ ★ ★ ★ ★

Underviserne hos LTL er geniale. De forklarer detaljeret de små nuancer ved det kinesiske sprog. Intonering, udtale, grammatikregler, sætningsstruktur, skrifttegn - alle de kompetencer du behøver for at klare dig på kinesisk.

Læs mere

Susanna
Finland
★ ★ ★ ★ ★

LTL gav fantastisk support lige fra første kontakt med skolen til slutningen af programmet. Jeg nød, at kurset var udfordrende, og at jeg lærte så meget om Kina i dag. Jeg havde to fantastiske undervisere.

Læs mere

Bruno
Brasilien
★ ★ ★ ★ ★

Oplevelsen ved at studere hos LTL i Beijing var fantastisk. Fra første kontakt med studievejlederen til den sidste dag gav skolen mig kæmpe støtte både i aktiviteter, som ikke var relateret til skolen såsom booking af en taxa, og ture til Den Kinesiske Mur.

Læs mere

Hadijah
Malaysia
★ ★ ★ ★ ★

I de tre uger, jeg var på kinesiskkursus, var alt bare fantastisk. Jeg blev undervist af superkomptente undervisere, som hjalp mig med forberedelsen til min HSK-test. Studiematerialerne er nok til, at jeg kunne forberede mig til testen.

Læs mere

Alexander
Schweiz
★ ★ ★ ★ ★

Jeg boede hos en virkelig sød værtsfamilie. De lod mig blive en del af deres hverdag, lod mig smage en masse fantastisk kinesisk mad og lod mig se det sted, de boede. Skemaet på skolen er stramt, men det betyder kun større fremskridt.

Læs mere

LTL handler om kvalitet, ærlighed og troværdighed. Det er grunden til, at vores skole er blevet anmeldt med topkarakterer af adskillige forskellige hjemmesider. Dem ovenfor er blot nogle af de bedre kendte. Google “LTL Mandarin School reviews” eller lignende, og du finder hundredevis af andre topanmeldelser af LTL på andre sider. Du er også velkommen til at kontakte os og blive sat i kontakt med vores nuværende kinesiskstuderende på LTL i Kina, så du fra førstehånd kan høre om, hvordan det er at studere hos os. Vi er så succesfulde, fordi vi virkelig interesserer os for vores studerende, og det er på den måde, vi har opnået så fantastisk et ry både on- og offline!

Stil os et spørgsmål!
  • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
    Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

    Velkommen til LTL Mandarin School!

    Hvordan kan jeg hjælpe dig?