Få kinesisk eneundervisning i Kina

Få kinesisk eneundervisning i Beijing i Kina og gør klare fremskridt med dine kinesiske sprogkompetencer. Vores individuelle program ligger i Beijing, og du vil blive undervist af vores dygtige undervisere, som har mange års erfaring i at undervise i kinesisk.

Din lærer vil skræddersy dit kursus, så det passer til dine sprogbehov, og du på den måde får mest muligt ud af din tid hos LTL Kinesisk Sprogskole.

Før du kommer til Kina tager du en test, så vi kender dit nuværende kinesiske sprogniveau.

Læs kinesisk i Kina - LTL Kinesisk Sprogskole

 • Certificerede lærere som hurtigt får dig i gang
 • Skræddersyet undervisning
 • Mød og tilbring tid med andre studerende fra LTL
 • Kinesisklektioner, som var 55 minutter
 • Ingen lektioner er ens
 • Al fokus er på dig

Det gør os i stand til at forberede din undervisning på den måde, du ønsker, så du kan gør hurtige fremskridt efter ankomsten.

 • Kinesiskundervisning på fuld tid

  Kinesiskundervisning på fuld tid

  Hurtige fremskridt – eneundervisning er den mest effektive måde at lære på

  Unikt – alle er forskellige, og det er din undervisning også

  Alt er inkluderet – du bestemmer, hvad du helst vil lære

 • Kinesiskkursus, som passer til dig

  Kinesiskkursus, som passer til dig

  Finpudse – lad os skabe et kinesiskkursus på dine præmisser

  Fleksibelt – ingen rigid struktur. Vi arbejder ud fra dine behov

  Værdi for pengene – jo længere tid du tilmelder dig, desto større rabat får du

 • Alle studerende tæller

  Alle studerende tæller

  Personligt – ingen er bare et nummer. Hvert menneske tæller

  Døgnsupport – vores personale og studievejledere er her for dig

  Vejledning – Har du brug for hjælp til, hvor du skal tage hen, hvad du skal spise? Vi kan hjælpe dig

 • Bliv en del af LTLs familie

  Bliv en del af LTLs familie

  Fællesskab – Personale, studerende og lærere er alle sammen en del af familien

  Frokostklub – spis frokost med os alle ugens hverdage

  Venner – få venner for livet hos LTL

  Klub – vær med til vores ugentlige events sammen med andre studerende

KINESISK ENEUNDERVISNING PÅ FULD TID

Eneundervisning er den mest effective måde at forbedre dine kinesiske sprogkompetencer på kortest tid. Vi tilbyder tre forskellige individuelle kinesiskkurser, som du kan læse mere om nedenfor:

Individuelt standardkursus i kinesisk – 20 timers kinesiskundervisning om ugen. Det kan være med en eller to lærere, hvilket kommer an på dine egne præferencer, samt om vi har ledige lærere. Timerne vil blive skræddersyet til dine behov, og du bestemmer, hvad du vil lære og i hvilket tempo.

Individuelt intensivt kinesiskkursus – 30 timers kinesiskundervisning om ugen, seks timer om dagen fra mandag til fredag. En sikker måde hvorpå du hurtigt kan forbedre dine kinesiskkompetencer.

Små hold og kinesisk eneundervisning – 30 timers kinesiskundervisning om ugen, 20 timers holdundervisning samt 10 timers eneundervisning. Fire timers holdundervisning om dagen og to timers eneundervisning.

Lige meget hvilket individuelt program du beslutter dig for, vil du blive budt velkommen til LTL-fællesskabet med åbne arme. Selvom du studerer for dig selv, vil du stadig møde nye venner, socialisere og i høj grad blive en del af inventaret her. Ved at studere for dig selv gør du hurtigere fremskridt, og du kan bruge LTLs Frokostklub og Efter skole-aktiviteter til at lære de andre studerende, lærerne og personalet at kende.

STUDÉR KINESISK I KINA – PRISER (KINESISKE YUAN)

Du kan begynde på enhver mandag, som passer dig. Kontakt os venligst så vi kan tale om en startdato, som passer os begge.

Alle kurser vil blive skræddersyet til dine sprogbehov. Men nedenfor kan du se vores mest populære kurser, samt hvad de koster. Alle eneundervisningstimer varer 55 minutter hos LTL og ikke 50 eller 45 minutter, som det gør på andre skoler og centre.

Der er overhovedet ingen skjulte gebyrer og ingen afgifter, når du studerer på LTL Kinesisk Mandarin Sprogskole.

Alle priser er i kinesiske Yuan.

Varighed % RABAT Standard Individuel Intensiv Individuel Små Hold & Individuel
1 uge 0% 4,855 7,282 4,789
2 uger -2% 9,473 14,209 9,345
3 uger -5% 13,862 20,794 13,675
4 uger -7% 18,032 27,049 17,789
5 uger -9% 21,991 32,986 21,694
6 uger -12% 25,745 38,618 25,397
7 uger -14% 29,303 43,955 28,907
8 uger -16% 32,673 49,009 32,231
9 uger -18% 35,860 53,791 35,376
10 uger -20% 38,873 58,310 38,348
11 uger -22% 41,718 62,576 41,154
12 uger -24% 44,400 66,600 43,800
13-52 uger -24% 3,700/ugen 5,550/ugen 3,650/ugen
 • Minimumsvarighed: En uge
 • Maksimumvarighed: Et år
 • Begynder: Alle mandage
 • Varighed for hver time: 55 minutter
 • Skolens beliggenhed: Beijings centrale forretningsdistrikt

Ingen yderligere gebyrer eller afgifter

 • Bøger og undervisningsmateriale: Inkluderet i prisen
  Test og kursustilrettelæggelse: Gratis
  Registreringsgebyr: Intet
  Visuminvitation: Fuldt tilgængeligt

Venskabspakke

Vores Beijing Venskabspakke er en fantastisk mulighed for at møde lokale kinesere og danne venskaber med det samme. Lad os gøre dit liv nemmere med vores personlige studenterambassadør og vores personlige kinesiske sprogudvekslingsven. Læs mere om vores venskabspakke her.

BONUS LTL KINESISK SPROGSKOLE PROGRAMMER

Beijing Safari

Kan du forestille dig et bedre sted at lære kinesisk end i Beijings gader? Det er præcist, hvad Beijing Safari-programmet handler om. Lær hvordan du bestiller din livret på en restaurant, køber et par sko, du er vild med og lærer, hvordan du køber en togbillet til Terracotta Warriors. Der er intet bedre sted at studere og fordybe dig i kinesisk end i Beijings gader.

Din kinesisklærer vil være med dig hele tiden. De kender byen og ved præcist, hvor du skal gå hen, så du kan bruge dit kinesiske på det niveau, du er på det pågældende tidspunkt.

En Beijing Safari-lektion er opdelt i tre dele:

Opvarmning – din kinesiskunderviser vil forklare dig, hvad du kan forvente at opnå i den kommende lektion. Det inkluderer forståelse af ord samt behov for sætningsstruktur.

Safarien – kom ud og udforsk Beijings gader og øv dig på dit kinesiske. Der er i alt 20 forskellige Safari-scenarier, du kan opleve.

Slap af – nogle spørgesmål? Nogle problemer? Alt bliver gennemgået, når du slapper af, inklusive nye ord du har lært undervejs.

VIGTIGT- Vores Beijing Safari er en opgradering af eneundervisningen. For at booke dette kursus, skal du først vælge et individuelt kursus på minimum 10 timer om ugen. Herefter kan du opgradere disse timer til Beijing Safari.

 • Bemærk venligst – de studerende er selv ansvarlige for ethvert køb foretaget under Beijing Safari.
 • Én uges opgradering – 500CNY/2 ugers opgradering – 900CNY
 • Ideel til kinesisk for begyndere på niveau A1/A2
 • Udbydes kun i Beijing
 • 10 timer om ugen af din eneundervisning kan opgraderes til Safari
 • Maksimumslængden er 2 uger
 • Kun på begynderniveau

Udforsk Beijing

Udforsk Beijing og fordyb dig fuldstændig i det kinesiske sprog, eftersom du lærer kinesisk på nogle af Kinas største historiske attraktioner. Dette udendørs kursus gør det muligt for dig at tilegne dig og øve dine sprogfærdigheder med de lokale, mens du udforsker seværdigheder som Temple of Earth, Ancient University og meget mere.

Dette kursus er en eneundervisningsopgradering ligesom Safari. For at booke dette kursus, skal du først vælge et program, som har mindst 20 timers individuel undervisning om ugen. Når du har booket, kan du opgradere kurset.

Bemærk venligst – studerende er selv ansvarlige for ethvert køb foretaget under Udforsk Beijing.

 • Én uges opgradering – 1.000CNY/to ugers opgradering – 1.800CNY
 • Kun tilgængelig i Beijing
 • Passer til alle kinesiskniveauer mellem A1 og C2
 • 20 timers eneundervisning om ugen
 • Maksimalt to uger

FAQs (Ofte stillede spørgsmål)

Hvor finder kinesiskundervisningen sted?

Fuldtidsundervisningen finder sted på vores kinesiske sprogskole i hjertet af forretningsdistriktet i Beijing. Vi ligger i nærheden af metrostationen Da Wang Lu, som er Linje 1 og 14 på Beijings Metro. Om sommeren, når vejret er specielt godt, kan du endda få undervisning på den 30. etage, som har en fantastisk udsigt over Beijing.

Gør jeg hurtigere fremskridt med kinesisk eneundervisning end holdundervisning?

Ja, det gør du. I eneundervisningen er alt op til dig. Hvis du ønsker at lære hurtigere, kan du det. Hvis du vil lære mere talesprog end skriftsprog, gør vi det. En holdlærer har et antal studerende, som han skal tage sig af. Individuel undervisning giver større og hurtigere fremskridt.

Har jeg kun en lærer?

Nogle gange ja, andre gange nej, men hvis du har en præference, så beder vi om, at du fortæller os det. Vi stræber efter at give dig det, du foretrækker. Det kommer an på, om der er nok ledige lærere, og hvornår du gerne vil tage kurset. Om du har en eller tre lærere, vil dog ikke gøre nogen forskel for dine fremskridt. Alle undervisere møder og diskuterer planlægningen af undervisningen, så du ikke bliver undervist i det samme flere gange. I Chengde har vi færrere lærere og måske er det en smule svært for os at opfylde dine ønsker, men vi vil gøre vores bedste.

Seks timer om dagen virker som meget kinesisk. Vil det være ok for mig med så meget undervisning?

På papiret kan seks timer virke som meget tid at bruge på et nyt sprog, men vi forsikrer dig om, at det ikke vil føles sådan. Vores lektioner er tilrettelagt, så de er sjove og informative. Du vil tilbringe meget tid med din lærer, hvilket betyder at I ofte ender med at blive venner. Det fjerner på en måde læringselementet. Du vil også opdage, at seks timers undervisning om dagen gør dig ret god til kinesisk ret så hurtigt.

Gruppeundervisning ser sjovere ud, og jeg vil gerne møde mennesker, mens jeg studerer kinesisk. Hvad anbefaler I?

Selvom holdstuderende lærer deres holdkammerater at kende, får du også venner, når du får eneundervisning! Selvfølgelig! LTLs Frokostklub og sociale sammenkomster er der, hvor I virkelig kan mænge dig og lære hinanden at kende. De fleste af vore studerende får eneundervisning, og venskaberne blomstrer uden for klasseværelset. Lad ikke dette stoppe dig. Dine fremskridt bliver større, når du læser individuelt, og det er i sidste ende grunden til, at du er kommet til LTL.

Når det så er sagt, så kan du studere kinesisk for færre penge på et hold, hvilket så vil være det optimale valg for dig.

Jeg vil gerne høre, hvad tidligere studerende hos LTL synes?

Der er mange måder, du kan gøre det på. Lad os hjælpe dig:
Besøg vores hjemmesides anmeldelser
Vi har en masse anmeldelser fra studerende på vores YouTube Channel.
Check vores Facebookside, hvor vi scorer 4.9/5 i anmeldelser!
Vi er også tilgængelig online via internettet. Hvis du gerne vil opleve det selv, så fortæl os det, og vi kan sætte dig i kontakt med en tidligere studerende hos LTL!

Jeg vil gerne have eneundervisning i kinesisk. Hvad er næste skridt?

Tal med vores studievejleder ved at åbne live chatten på denne side eller klik på Kontakt os-knappen ovenfor. Vi ser frem til at få dig som medlem af LTL-fællesskabet.

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?