Kinesisk Sprog – Vores kurser

Kinesisk Holdundervisning


lezione-di-gruppo

 • Små hold (max. 6 personer)
 • Autoriserede lærere
 • Hyppig opstart af nye hold
 • Lær kinesisk mandarin  med andre


Kinesisk Mandarin Holdundervisning er perfekt for begyndere, der ønsker at fordybe sig i det kinesiske sprog samtidig med at få nye venner og dele oplevelser i Kina. Dette intensive kursus er 20 timer om ugen i små hold. Holdene har i gennemsnit 3-4 elever og allerhøjest 6 deltagere. Dette sikrer derfor, at alle studerende får tid til individuelt at interagere med læreren og virklig kan lære mandarin hurtigt. Vores mandarintimer følger en studieplan, der dækker alle aspekter af sproget både tale, lytte, læse og skrive kinesisk mandarin, så du kan få et flydende sprog.


Kinesisk Mandarin holdundervisning og privattimer egner sig til sprogstuderende, der er interesserede i intensiv kinesisk undervisning. Dette kursus består af 20 timers holdundervisning og 10 timers privatundervisning om ugen. Hermed får du både generel mandarin undervisning, samtidig med at du har din egen individuelle og personlige undervisning og tætte kontakt med læreren. Dette kursus passer til dem, der ønsker at blive flydende i kinesisk mandarin hurtigt eller kun har kort tid til at tage et sprogkursus, netop fordi du er sikret hurtig fremgang.


Mandarin holdundervisning og timer om kinesisk kultur er et godt kursus for dig, der ønsker både at lære at tale mandarin samtidig med at lære om kinesisk kunst og kultur. Sprogkurset omfatter 20 timers kinesisk undervisning om ugen samt 10 timers undervisning om kinesisk kultur. Det er erfarne lærere, der er specialiserede inden for deres felt om kinesisk kultur. hvilket omfatter alt fra kungfu til kalligrafi og madlavning samt meget mere.


Oversigt over kurser


Oversigt over kurser (timer)
Små Hold  1-til-1 Kultur-timer
Holdundervisning 20 timer N/A N/A
Holdundervisning og 1-til-1 20 timer 10 timer N/A
Holdundervisning og kultur-timer 20 timer N/A 10 timer
 • Små Hold – Intensiv kinesisk mandarin holdundervisning i Beijing, max. 6 elever per hold, 55 minutter per time på LTL´s Sunshine 100 Sprogskolen
 • Privatundervisning 1-til-1 – 60 minutters privatundervisning i kinesisk per time på LTL´s Sunshine 100 sprogskole, hjemme hos dig eller et sted i byen, som passer dig
 • Timer om Kinesisk kultur – Hver time varer 60 minutter, og du kan tage flere forskellige timer om ugen.

Valgfri Ekstraydelser


Klik her hvis du vil vide mere om Beijing Safari

cinese-per-principiantiBeijing Safari lærer dig mandarin som det bruges og hvor det bruges af de lokale: I Beijings gader. Drop lærebøgerne og lær hvordan man shopper ved selv at shoppe. Med Beijing Safari er den bedste måde at lære, hvordan man køber et månedskort til metroen ikke i klasselokalet men derimod i selve metroen. Og lær hvordan du tyder menukortet, mens du rent faktisk befinder dig på restauranten. Du har en kinesisklærer med dig hele tiden, som ikke blot kender de bedste steder at tage hen, men også de helt rigtige udtryk og vendinger til at klare dig, når I kommer frem. Læreren fortæller dig de nødvendige ord på forhånd og tager dig med hen forskellige steder , hvor du kan falde i snak med folk, og kan guide dig igennem samtalen og give dig feedback. Efter samtalen vil læreren give dig en detaljeret forklaring på eventuelle andre ord som du kunne have brugt, og hvad de ord, som du ikke havde forstået, betød.

Hvordan foregår det:

1) Først “varmer du op” med din lærer som forklarer dig hvilke situationer, I skal træne den dag, og I går gennem ordene og sætningsstrukturen sammen.

2) Safarien starter med, at du skal købe blå bukser med sokker til i en tøjforretning. Dernæst skal du forhandle husleje med en udlejer, og alt efter dit mandarinniveau stiger sværhedsgraden og kompleksiteten efter hver tur. Live The Language har 20 forskellige safari-ture klar til dig.

3) Under  “cool down”-sessionen går din lærer gennem de nye ord og udtryk du har lært og forklarer dig samtidig hvornår, hvordan og hvorfor der opstod eventuelle misforståelser eller ting, du ikke forstod under samtalen.

Kursus Information:

 • Beijing Safari er et kursus for begyndere – det passer bedst til niveau A1
 • Kurset inkluderer 10 timers specialdesignet privatundervisning i kinesisk mandarin.
 • Max. 2 ugers varighed

Beijing Safari er en opgradering af 1-til-1 kurset. Hvis du ønsker at booke dette kursus, så vælg venligst først en kursuspakke, der indeholder mindst 10 timers privatundervisning om ugen. Herefter kan du opgradere det til Beijing Safari.


Klik her hvis du vil vide mere om Kultur-timerne

Live the Language Mandarin School tilbyder forskellige timer om kinesisk kultur både for begyndere og for dem, der allerede kan tale sproget. Det er en sjov måde at forbedre dine mandarinfærdigheder på samt lære om Kinas historie og samfund i dag. Alle timerne foregår på kinesisk, hvilket giver dig mulighed for at bygge videre på dit skole-kinesisk og træne mundtlig kinesisk.

corso-di-taichiTai Chi: Tai Qi blev grundlagt i det 12. århundrede af den taoistiske munk Zhang Sanfeng og er blevet anvendt til behandling af stress og forhøjet blodtryk i flere hundrede år. Tilslut dig hærskarerne af kinesere, der praktiserer Tai Qi i parker overalt i Riget i Midten. LTL tilbyder kurser fra begynder til avanceret-niveau og underviser de fem hovedstilarter fra Yang til Sun.

Kung Fu: Kung Fu refererer til forskellige slags kinesisk kampsport lige fra Hong Kongs actionhelte til PLA. Fysisk er det mere udfordrende end Tai Qi, og det er muligt at tage kurser på alle niveauer og i de forskellige stilarter –  med eller uden våben.

Madlavningskursus: Har du altid ønsket at finde ud af, hvordan gong bao’en kommer ind i ji ding’en? Du kan her lære at lave hjemmelavet kinesisk mad når LTL tager dig på en kulinarisk rejse gennem forskellige kinesiske opskrifter. Din lærer stiller ikke blot køkken og ingredienser til rådighed, han eller hun spiser også middagen sammen med dig og du kan få trænet dit kinesiske.

calligrafia

Kinesisk musik: Er Hu: Lær at mestre indbegrebet af det kinesiske klassiske instrument Er Hu; et to-strenget bøjet musikinstrument som er blevet spillet siden det 10. århundrede. Er Hu bliver i dag undervist på alle Kinas store musikskoler. LTL tilbyder timer på alle niveauer, og vi låner dig en  Er Hu, indtil du beslutter dig for at købe din egen. En nybegynder kan regne med at være i stand til at spille sine første sange efter 2. lektion.

Mahjong: Tab en formue og vinde den tilbage selvsamme nat. Med LTLs Mahjong timer lærer du alle de gode tricks, før du selv prøver kræfter i den lokale  Mahjong-klub. Det er et 4-personers spil, der spilles af 3 elever og en lærer.

Kalligrafi: Det kaldes Shodo i Japan og Seoye i Korea, og kinesisk kalligrafi er en af verdens ældste kunstformer. Lær hvordan kinesiske tegn har udviklet sig fra udskæringer i skildpaddeskjold til nutidens tekstbehandling. Din lærer vil undervise dig i stilistisk udvikling lige fra Jinwen til Kaishu, og vil lære dig, hvordan du skriver kinesisk mandarin der er en kejser værdig!

Beijing Opera-maske-maling: Beijing Opera er kunst på mange måder, men den del, der fascinerer flest folk, er de udførlige kostumer og de malede masker. Lær om, hvorfor heltens maske er altid rød og hvad farven på et skæg siger om rollen, der spilles. Du lærer teknikkerne og kommer snart til at male dine egne masker.

Papirklip: Selv om den tid, hvor en potentiel bruds tiltrækningskraft afhang af hendes papirklip-færdigheder, er væk, går denne gamle kinesiske kunstform fortsat videre fra generation til generation. Vores lærer vil vise dig de mønstre og færdigheder, hun blev undervist i af sin mor, der lærte det af sin mor og traditionen når hele vejen tilbage til kejserindernes og de forbudte romancers tid i Riget i Midten.


Priser


Priser her er eksempler på vores holdundervisning i Beijing. Klik venligst her for at se priserne:  Priser på kinesisk undervisning og indkvartering 2015

Priser (i CNY) Beskrivelse 2 3 4 8 12 Uger
Uger Uger Uger Uger Uger Ekstra
Holdundervisning 20 timer 4,442 6,058 7,673 14,054 19,385 1,615
Holdundervisning og 1-til-1 privatundervisning 20 timers holdundervisning og 10 timers 1-til-1 8,885 12,115 15,346 28,108 38,769 3,231
Holdundervisning og kultur-timer 20 timers holdundervisning og 10 timers kinesisk kultur 8,885 12,115 15,346 28,108 38,769 3,231

*Bemærk venligst at alle vores priser er i kinesiske CNY.
Prisen inkluderer : Første lærebog.
Andre udgifter: Tilmeldingsgebyr på 400 RMB


Hvis du ønsker mere info om vores kurser, så kan du Kontakte os


Lær kinesisk sprog – Individuelt kursus


lezioni-di-cinese-individualiLær kinesisk sprog gennem et individuelt forløb i Kina med LTL

 • Individuel og Skræddersyet studieplan
 • Autoriserede lærere
 • Start hver uge
 • Enetimer i mandarin i Beijing

Et individuelt læringsforløb i kinesisk sprog er et godt valg for kinesisk studerende på alle niveauer, fordi det giver dig mulighed for at se hurtige fremskridt. Dette intensive kursus i giver dig 20 privattimer om ugen på vores skole i Beijing. LTL tilpasser studieplanen til dine mål, så du får så meget som muligt ud af dit ophold – uanset  du vil være her i kortere eller længere tid. Derfor anbefaler vi også et individuelt læringsforløb i kinesisk sprog til de sprogstuderende, der allerede kan noget kinesisk i forvejen og som f.eks. vil fokusere på særlige dele af det kinesiske sprog eller skal lære kinesisk til et bestemt formål.


Et intensivt individuelt forløb med mandarin-timer passer til dem, der ønsker at lære kinesisk sprog så hurtigt som muligt. Kurset består af 30 timers eneundervisning om ugen, hvilket er vores allermest intensive kinesiskkursus. Du er omgivet af kinesisk sprog en stor del af dagen og skal ikke dele din lærer med andre studerende, og det er derfor at disse studerende forbedrer deres mandarin hurtigere.


Du kan tage privattimer i kinesisk sprog kombineret med timer om kinesisk kultur og hermed få indsigt i Kinas traditioner samtidig med at du studerer kinesisk mandarin intensivt. Dette kursus giver dig 20 timers individuel mandarin undervisning om ugen og 10 timers undervisning om kinesisk kultur. Både sprog- og kulturtimerne holdes af undervisere, der er specialiserede inden for deres emne. Der tilbydes kung fu, kalligrafi, madlavningstimer og meget mere.


Kursusoversigt


Kursusstart hver uge – Året rundt Kursets indhold (timer) Sted
 Små Hold Privattimer 1-til-1 Kulturtimer Beijing Shanghai Chengde
Holdundervisning og privattimer 20 timer 10 timer N/A ? ? N/A
Privattimer Standard N/A 20 timer N/A ? ? ?
Privattimer Intensivt N/A 30 timer N/A ? ? ?
Privattimer og kulturtimer N/A 20 timer 10 horas ? ? ?
 • Privattimer 1- til-1– 60 minutters privatundervisning i kinesisk sprog på enten LTL sprogskolen, hjemme hos dig selv eller et sted, der passer dig i centrum.
 • Små Hold –  Intensiv holdundervisning med max. 6 personer på hvert hold og med 55 minutters undervisning per time. Timerne finder sted på LTLs sprogskole på Sunshine 100.
 • Timer om Kinesisk Kultur – Hver kulturtime varer 60 minutter, og du kan vælge mellem forskellige kulturelle temaer hver uge, hvis du vil lære flere nye ting.

Klik her for at lære mere om vores Kinesisk kultur timer

Live the Language Mandarin School tilbyder forskellige timer om kinesisk kultur både for begyndere og for dem, der allerede kan tale sproget. Det er en sjov måde at forbedre dine mandarinfærdigheder på samt lære om Kinas historie og samfund i dag. Alle timerne foregår på kinesisk, hvilket giver dig mulighed for at bygge videre på dit skole-kinesisk og træne mundtlig kinesisk.

corso-di-taichiTai Chi: Tai Qi blev grundlagt i det 12. århundrede af den taoistiske munk Zhang Sanfeng og er blevet anvendt til behandling af stress og forhøjet blodtryk i flere hundrede år. Tilslut dig hærskarerne af kinesere, der praktiserer Tai Qi i parker overalt i Riget i Midten. LTL tilbyder kurser fra begynder til avanceret-niveau og underviser de fem hovedstilarter fra Yang til Sun.

Kung Fu: Kung Fu refererer til forskellige slags kinesisk kampsport lige fra Hong Kongs actionhelte til PLA. Fysisk er det mere udfordrende end Tai Qi, og det er muligt at tage kurser på alle niveauer og i de forskellige stilarter –  med eller uden våben.

Madlavningskursus: Har du altid ønsket at finde ud af hvordan gong bao’en kommer ind i ji ding’en? Du kan her lære at lave hjemmelavet kinesisk mad, når LTL tager dig på en kulinarisk rejse gennem forskellige kinesiske opskrifter. Din lærer stiller ikke blot køkken og ingredienser til rådighed, – han eller hun spiser også middagen sammen med dig og du kan få trænet dit kinesiske.

calligrafiaKinesisk musik: Er Hu: Lær at mestre det kinesiske klassiske instrument Erhu; et to-strenget bøjet musikinstrument, som er blevet spillet siden det 10. århundrede. Er Hu bliver i dag undervist på alle Kinas store musikskoler. LTL tilbyder timer på alle niveauer, og vi låner dig en Er Hu, indtil du beslutter dig for at købe din egen. En nybegynder kan forvente at kunne spille sine første sange efter anden lektion.

Mahjong: Tab en formue og vind den tilbage selvsamme nat. Med LTLs Mahjong timer, lærer du alle de gode tricks, før du selv prøver kræfter med de lokale i  Mahjong-klubben. Det er et 4-personers spil, der spilles af 3 elever og en lærer.

Kalligrafi: Det kaldes Shodo i Japan og Seoye i Korea, og kinesisk kalligrafi er en af verdens ældste kunstformer. Lær hvordan kinesiske tegn har udviklet sig fra udskæringer i skildpaddeskjold til nutidens tekstbehandling. Din lærer vil undervise dig i stilistisk udvikling lige fra Jinwen til Kaishu, og give dig tips til hvordan du skriver kinesisk mandarin der er en kejser værdig.

Beijing Opera-maske-maling: Beijing Opera er kunst på mange måder, men den del, der fascinerer flest folk, er de udførlige kostumer og de malede masker. Lær om, hvorfor heltens maske er altid rød og hvad farven på et skæg siger om rollen, der spilles. Du lærer teknikkerne og kommer snart til at male dine egne masker.

Papirsklip: Selv om den tid, hvor en potentiel bruds tiltrækningskraft afhang af hendes papirklipsfærdigheder, er væk, går denne gamle kinesiske kunstform fortsat videre fra generation til generation. Vores lærer vil vise dig de mønstre og færdigheder, hun blev undervist i af sin mor, der lærte det fra sin mor og traditionen når hele vejen tilbage til kejserindernes og de forbudte romancers tid i Riget i Midten.


Hvis du vil tage HSK testen, kan du overveje, om du vil tage LTLs HSK-program og HSK Forberedelses-kit.

Priser


Priserne er et uddrag af vores intensive kurser i kinesisk sprog i Beijing. For at se priser klik venligst her:  Priser på kinesisk sprog kurser og indkvartering 2014


Priser (i CNY) Beskrivelse 2 3 4 8 12 Ekstra
Uger Uger Uger Uger Uger Uger
Holdundervisning og privattimer 20h holdundervisning og 10t privatundervisning 8,885 12,115 15,346 28,108 38,769 3,231
Privattimer Standard 20t privatundervisning 8,885 12,115 15,346 28,108 38,769 3,231
Privattimer Intensivt 30t privatundervisning 12,692 18,173 23,019 42,161 58,154 4,846
Privattimer og Kulturtimer 20t privat og 10t kinesisk kultur timer 12,692 18,173 23,019 42,161 58,154 4,846

*Bemærk at alle priser er i CNY.
Prisen inkluderer den første lærebog
Andre udgifter:Et indmeldingsgebyr på 400 CNY

 


For mere information eller en samlet pris, venligst Kontakt os


 

HSK Kinesisk Mandarin Kursus


l

preparazione-esame-hsk

 • HSK kinesisk kursus med autoriserede og erfarne HSK lærere
 • Intensiv HSK privatundervisning i Beijing
 • Start hver mandag året rundt
 • HSK eksamen tilbydes i Beijing hver måned
 • Den studerende kan kombinere HSK timer med generel undervisning i kinesisk sprog samt ophold hos kinesiske værtsfamilier.


HSK (hànu shuipíng kaoshì) er den officielle test i kinesisk sprog, og den er anerkendt af alle kinesiske universiteter samt af de fleste universiteter i andre lande. Den er opdelt i 6 niveauer der nogenlunde følger den europæiske CEF-skala.  Beijing er verdens centrum for HSK tests, da den del af det kinesiske undervisningsministerium, der administrerer tests’ne(Hanban), har base i Beijing.  HSK eksamen i kinesisk mandarin tilbydes hver måned mere end 20 forskellige steder i Beijing.

 


HSK kinesisk timer hos LTL bliver undervist af lærere, hvis fokus er at forberede den sprogstuderende til en HSK kinesisk eksamen. Mange af lærerne er selv autoriserede HSK eksaminatorer og kan derfor hjælpe den studerende med at forstå eksamens opbygning, samtidig med at der fokuseres på det ordforråd, grammatik og sætningstruktur, der kræves for at bestå det givne HSK niveau. Alle HSK kinesisk timer er enetimer og tilbydes kun i Beijing.

HSK kinesisk mandarin timer kan kombineres med generel kinesisk sprog undervisning på små hold, individuelle kinesisk mandarin timer, Kinesisk Sprog og Kultur-programmer hvor du deltager i lokalsamfundet, LTLs program med kinesiske værtsfamilier såvel som de andre servicer, LTL tilbyder.

 


Få LTLs HSK Forberedelses-Kit for at sikre dig, at du forstår HSK eksamen; hvordan du skal læse op til den og samtidig for ikke selv at have bøvl med tilmelding og betaling af eksamen.


Priser

Priserne nedenfor er eksempler på HSK kinesisk mandarin kurser i Beijing. Kontakt os, hvis du ønsker en detaljeret prisliste.

Pricer (i CNY) Beskrivelse 2 3 4 8 12 Uger
Uger Uger Uger Uger Uger Ekstra
HSK Standard 20t HSK privatundervisning   10,062  13,721  17,380  31,834  43,908  3,659
HSK Intensiv 30t HSK privatundervisning  15,094  20,582  26,071  47,750  65,863  5,489
HSK & små hold 10t HSK privatundervisning og 20t generel kinesisk undervisning på små hold  9,605  13,098  16,590  30,387  41,913  3,493
HSK & enetimer 10t HSK privatundervisning og 10t generel kinesisk med enetimer  9,605  13,098  16,590  30,387  41,913  3,493
HSK Intensivt & enetimer 20t HSK privatundervisning og 10t generel kinesisk med enetimer  14,636  19,958  25,281  46,303  63,867  5,322
HSK & enetimer intensivt 10t HSK privattimer og 20t privatundervisning i generelt kinesisk sprog   14,179  19,335  24,491  44,857  61,871  5,156

*Bemærk at alle vores kursuspriser er i CNY.

Priserne inkluderer: Undervisningsafgift og den første lærebog. Andre udgifter: 400 CNY registreringsafgift.

For mere detaljeret info eller et samlet tilbud, vær sød at  kontakte os


Fuldstændig fordybelse i kinesisk sprog


 
 • Kombinér to meget forskellige byer i ét kursus
 • Læs både i Beijing og i Kinas gamle sommerhovedstad: Chengde
 • Fuldstændig fordybelse i kinesisk sprog i Chengde
 • Vælg mellem gruppe- eller privattimer
 • Certificerede lærere
 • Hurtigt fremskridt i mundtligt kinesisk
 • Kinesiske værtsfamilier eller lejligheder
 • Fleksible startdatoer og fleksibel varighed på kurserne

LTL Kinesisks fordybelsesprogrammer kombinerer et kinesisk kursus i en international by som Beijing med dét at studere i en helt anden verden i Chengde, hvor du kan besøge historiske templer, vandre i bjergene og komme langt væk fra alle de andre ”Laowài” (udlændinge)  og opleve det kinesiske liv og opnå fuldstændig fordybelse i kinesisk sprog og kultur.

De to byer


Beijing

Én af verdens hurtigst voksende, mest energiske og spændende byer som millioner af kinesere og udlændinge besøger og slår sig ned i. Der er nye barer, restauranter, motorveje, skyskrabere hver måned – og du vil aldrig komme til at kede dig. Denne by er virkelig enestående, men sådan et liv kan også være meget anderledes fra andre kinesiske byer.   Det bliver dit første stop på rejsen til fuldstændig fordybelse i kinesisk sprog

Click for more information about Beijing

 Det første stop i dit program er Beijing med de største kontraster; ny – gammel, stor – lille, moderne og traditional som bare SKAL opleves. Ældgamle templer og paladser står side om side med skyskraberne i forretningskvarteret, hvor nattelivet er vildere og folk går, arbejder og lever hurtigere end i en hvilken som helst anden by i verden. På vej til skole kan du komme cyklende forbi den forbudte by og de små nudelshops og så gennem Beijings skyline og shoppingcentrene og kvarteret med det internationale natteliv, – alt sammen samlet i én by med uendelige måde at blive underholdt på. Beijing er det kulturelle centrum af Kina, og byen byder på en masse natteliv, musik, kunst, mens den stadig bevarer det traditonelle Beijing med Beijing Opera, stand up- comedy og landets kulturarv. Lad Beijings 15 mio indbyggere vise dig, hvad nutidens Kina er – den fuldstændige blanding mellem tradition og modernitet.

Chengde

Den gamle kinesiske kejserlige sommerhovedstad Chengde er stop nummer 2 med LTLs kinesiske fordybelsesprogram og er en helt anden verden end Beijing. Omkring to timer nordøst fra hovedstaden i de nordlige bjerge ved siden af den kinesiske mur er Kinas gamle hovedstad i dag en stille by fuld af historie og livet foregår i et meget langsommere tempo end i Kinas store metropoler.

Selvom både det kejserlige Mountain Resort og Putuo tempel i Chengde i dag er på UNESCO Verdensarv-liste har meget få mennesker uden for Kina har hørt om byen, og du vil højst sandsynligt ikke møde én eneste anden udlænding under dit ophold. LTL studerende bor med en kinesisk værtsfamilie, har enetimer og er fuldt nedsænket i kinesisk sprog og kultur.

Click To Open

Idet at byen er den tidligere kejserlige sommerhovedstad er mange af Chengdes beboere efterkommere af Kinas gamle Manchu-aristokrati, og det er derfor at den type Mandarin, der tales i Chengde, betragtes som de reneste former for kinesisk mandarin i hele Kina.

De studerende er omgivet af indfødte kinesere hele dagen og al kommunikation, fra dét at bestille mad til at diskutere byens historie, vil foregå på standard Mandarin. Det er ét af de få steder i Kina, hvor folk på gaden taler næsten nøjagtig ens med tegnene i din lærebog.

Omgivelser Chengde ligger i bjergene nord for Beijing med ren luft, blå himmel, vandrestier og et nærliggende skisportssted. Det er en by, der nemt kan udforskes til fods eller på cykel, og samtidig er taxier let tilgængelige og meget billige. Om sommeren har byen en forfriskende brise og er køligere end byerne i de lavereliggende områder, og det er derfor, at kejseren valgte at tilbringe de fleste af sine somre der, dengang vi ikke havde air-condition! Med omkring en halv million indbyggere ville Chengde blive betragtet som en ret stor by i de fleste andre steder i verden, men i kinesisk målestok er den blot lidt større end en stor landsby.

Historie   Det er et must at besøge Putuo tempel og Imperial Mountain Resort, når du er i Chengde. Du kan gøre dette i weekenderne eller vælge Chengde Safari-muligheden, hvor du besøger seværdighederne med din underviser og lærer Mandarin, mens du udforsker byen og dens seværdigheder. Det kan godt betale sig at læse en smule om Chengdes historie, før du kommer, for at forstå hvorfor Qianlong kejseren besluttede sig for at bygge sådan et stort tibetansk tempel der, eller hvorfor byen var så vigtig for Qing-dynastiet.


LTL Kinesisk Fordybningsprogrammer er en unik mulighed for at kombinere et kursus i en international by som Beijing, fuld af energi og spænding med dét at studere i en helt anden verden i Chengde med de historiske templer,  vandreture i bjerge og indgå i en ægte kinesisk verden. Du vil komme til at opleve begge verdener; tilbringe den første del i Beijing før du rykker til hjertet af Kina til en fuldt ud kinesisk fordybningsoplevelse. [Hr style = dobbelt-line margin_top = 20 margin_bottom = 0]

Fordybningsprogram  – De forskellige muligheder


Du kan vælge mellem 4 forskellige valgmuligheder og kombinere enetimer, små hold og kulturtimer i de to byer. LTL kan også arrangere individuelt tilpassede programmer med forskellige kombineringsmuligheder. Kontakt os venligst for flere detaljer.

 Kinesisk Fordybelsesprogram hos LTL Standard Kinesisk Fordybelse Intensiv Kinesisk fordybelse Kinesisk Fordybelse og Kulturtimer Individuel Kinesisk Fordybelse
Første Del: Beijing 20 timer på små hold 20 timer om ugen på små hold og 10 timer enetimer 20 timer om ugen på små hold og 10 timer kulturtimer 20 timer om ugen enetimer
Anden Del: Chengde 20 timer om ugen enetimer 30 timer om ugen enetimer 10 timer om ugen enetimer og 10 timer kulturtimer 20 timer om ugen enetimer
Varighed 4, 6, 8, 12 eller 16 uger 4, 6, 8, 12 eller 16 uger 4, 6, 8, 12 eller 16 uger 4, 6, 8, 12 eller 16 uger
 • Små hold– Max. 7 elever, 55 minutter per time på LTL’s Beijing Central Business District-skole
 • Enetimer – 60 minutter per time ved enten LTL i  Beijing eller i Chengde
 • Kulturtimer – vælg mellem Tai Qi, det kinesiske køkken, Kalligrafi, Kong Fu og kinesisk musik
 • For begyndere: Standard, Intensiv og Sprog & Kultur-kurserne starter på Beijing gruppetimers startdatoer hver 3. uge, mens de individuelle kurser starter hver mandag året rundt
 • Elever der allerede har kendskab til det kinesiske sprog kan starte alle fordybningsprogrammerne hver mandag.
 • Alle kurser varer minimum 4 uger og max 48 uger hvor man bor halvdelen af tiden i Beijing og den anden halvdel i Chengde.
 • Inkluderet: Transport fra Beijing til Chengde og retur
 Chende Safari
Kom ud af klasseværelset og lær mandarin mens du oplever Chengde og dens seværdigheder sammen med din underviser.

More information about the program Chengde Safari

 Kom ud af klasseværelset og oplev Chengde; lev, lær og indånd kinesisk. I stedet for at undervise dig i et klasselokale vil din lærer tage dig rundt hver dag til en ny del af byen for at studere Mandarin dér. Øv dig i tonerne i kejserens Mountain Retreat, repetér de kinesiske tegn ved de otte templer og brug de ting, du har lært, lige på stedet. Chengde Safari-timerne er ikke kun sjove og spændende, men hjælper dig til at fordybe dig endnu mere i mandarin sprogmiljøet og den lokale kultur.
 •  Du kan opgradere fire af dine Chengde timer til Chengde Safari i højst 2 uger.
 • Vi har et arrangeret program men hvis du har særønsker, så sig det til din lærer
 • Din lærer henter dig hos din værtsfamilie i starten af timen og sætter dig af derhjemme, når den er færdig.

Indkvarteringsmuligheder


Med LTL Kinesisk Fordybelsesprogram bor den studerende altid med en værtsfamilie i Chengde, men man kan vælge mellem flere forskellige muligheder for overnatning i Beijing.

Kinesisk Værtsfamilie

Hvis du hurtigt vil forbedre dit mundtlige mandarin, opleve kinesisk kultur og spise noget af verdens bedste mad, er der intet bedre valg end at bo med en kinesisk værtsfamilie. LTLs værtsfamilie er som regel middel- eller højindkomst-familier, der nyder at have en udlænding boende for at vise dem den kinesiske kultur og levevis, mens de på samme tid lærer noget om den studerendes hjemland og om hvordan mennesker lever uden for Kina. Kinesiske familier er meget gæstfri og ud over de daglige måltider med familien vil du højst sandsynligt blive inviteret på weekendudflugter, vandreture ture til Den Kinesiske Mur eller familiebryllupper – en LTL studerende var med til ikke mindre end otte bryllupper på seks måneder med sin værtsfamilie! Ligesom i mange lande er den bedste kinesiske mad den, der bliver serveret derhjemme, og du vil komme til at opleve dette hos din værtsfamilie. Et kinesisk måltid består altid af flere retter herunder masser af grøntsager, og muligheder for vegetarer eller andre kostbehov kan arrangeres. Alt dette kommer til at ske, mens du selvfølgelig får talt en masse mandarin, og du vil se, at dine mundtlige kinesiske sprogfærdigheder forbedres meget hurtigt, når du bor hos en værtsfamilie.

Delelejlighed (Kun mulig i Beijing)

Uanset om det er efter et ophold hos en værtsfamilie eller for hele opholdet i Beijing får man med LTL også mulighed for at bo i en delelejlighed. De studerende får hver et værelse i en lejlighed der primært deles med lokale universitetsstuderende. Lejlighederne er praktisk placeret til at rejse til skolen (fire metrostationer) og – selv om de studerende er mindre nedsænkede i den kinesiske kultur end med en værtsfamilie – giver en lejlighed selvfølgelig også mulighed for at få lokale venner.

I Beijing kan du også vælge at bo på et 4-stjernet hotel eller undervise din familie i engelsk og dermed få nedsat pris hvis du bor med en kinesisk værtsfamilie. I Chengde er program-fokus en fuldstændig fordybelse i det kinesiske sprog og hurtige sproglige fremskridt, hvilket er grunden til de studerende altid bor med kinesiske værtsfamilie dér. 

Please click to see different images of the accommodation

[royalslider id=”14″] Værtsfamilier har central beliggende lejligheder, den studerende har eget værelse og er den eneste udlænding der bor med familien 

[royalslider id=”5″] Delelejligheder  (Kun i Beijing) Alt efter præference og tilgængelighed kan lejlighederne deles med andre udenlandske studerende eller lokale universitetsstuderende. Lejlighederne er praktisk placeret i forhold til skolen (fire metrostationer) og ligger ved siden af China Media University.

Priser


Priserne her er et uddrag. Bemærk venligst: Alle vores priser er i CNY.  For at se alle vores priser, venligst Download dem her 

Totalbeløb (i CNY) 4 ugers varighed 6 ugers varighed  8 ugers varighed 10 ugers varighed 12 ugers varighed 14 ugers varighed 16 ugers varighed  2 uger ekstra
Kinesisk Fordybelse Standard 14,810 19,837 24,381 28,439 32,337 37,223 42,069 4,846
Kinesisk Fordybelse Intensivt 22,483 30,862 38,435 45,199 51,761 59,838 67,915 8,077
Kinesisk Fordybelse Individuelt 18,646 25,350 31,408 36,819 42,069 48,531 54,992 6,462
Priserne inkluderer:

 • Undervisningsafgift og din første lærebog
 • Beijing Standard Overlevelseskit og vores Chengde Overlevelseskit.
 • Inkluderer også lufthavns pick-up i Beijing samt transport til og fra Chengde.
For indkvarteringsmuligheder i Beijing kan du vælge mellem værtsfamilie og delelejligheder. Da Chengde er en destination til at fordybe sig fuldstændigt i det kinesiske sprog bor alle vores studerende med kinesiske værtfamilier.

More information about our survival kits which are included in our Immersion Program

Overlevelseskit’en i Beijing indeholder:

 • 24/7 nødsupport i Beijing. Kom venligst ikke i problemer – men hvis du gør det, er vi der for dig
 • Airport pick-up
 • Dit optankede kinesiske 3G SIM-kort venter på dig i lufthavnen, inkl. 300MB 3G download-volumen, 240 SMS, 200 minutter gratis lokalopkald den måned, du ankommer.
 • Politiregistreringssupport – ifølge kinesisk lov skal alle udlændinge registreres på den lokale politistation inden for 24 timer efter ankomsten, så lad os hjælpe dig.
 • En kinesisk bankkonto.
 • En cykel til hele opholdet
 • Et Beijing transportkort til den offentlige transport, der kan bruges i hele metro- og bus-systemet.
 • Beijing bykort: Se hvor Den Forbudte By og skjulte templer ligger gemt.

Chengde overlevelseskit hos LTL indeholder:

 • 24/7 LTL Mandarin School Chengde support. Ingen taler engelsk i Chengde – hvis du sidder fast, vil vi være der til at hjælpe.
 • 24/7 LTL Mandarin School nødsupport. Hvis du er i problemer, så ring til os
 • Transport fra Beijing/Tianjin til Chengde med bus eller tog.
 • Pick-up service fra Chengde bus/togstation til din værtsfamilie
 • En cykel til hele opholdet i Chengde
 • * Chengde Bykort: Hvordan man finder de kejserlige haver og de 8 templer.

 Andre udgifter: Indskrivning 400 CNY
Hjælp til bolig (hvis relevant): 300 CNY

Sociale aktiviteter med LTL


Om de sociale aktiviteter med LTLvita-sociale-ltl

 • Mød andre sprogstuderende fra hele verden
 • Fantastisk studiemiljø
 • Middage med skolen, karaoke, drinks and mange andre aktiviteter
 • Oplev Den Kinesiske Mur sammen
 • Tilbring de traditionelle kinesiske helligdage sammen med andre studerende og LTL

Sammenhold er meget vigtigt for os her på LTL. Vores studerende kommer fra hele verden – alle med forskellig baggrund, sprogkundskaber og oplevelser fra Kina, men de er alligevel alle ens, når det kommer til at lære kinesisk og opleve den kinesiske kultur. Vi lærer sammen, tager ud og spiser middag sammen, tager i byen, oplever Kinas hovedstad og får en masse venner undervejs. At lære kinesisk kan være sjovere end tage på ferie. Bliv en del af ét af Kinas mest internationale og sjoveste fællesskaber samtidig med, at du lærer kinesisk i Beijing.