Kom i praktik i Kina

shanghai-praktikophold

Er du klar til et oplivende eventyr og få chancen for at lære en ny forretningskultur at kende gennem et pratikophold i Kina.

Taler du flydende engelsk, og er du mindst 18 år? Så passer du lige til LTLs pratikprogram. Praktikkens varighed kan være alt mellem en og seks måneder, og selvom det er en fordel, at du taler kinesisk, er det ikke noget krav.

Når LTL arrangerer dit praktikophold, betyder det, at du kan slappe af.

LTL tilbyder dig support, ikke kun når du tilmelder dig, men også mens du er her, da vores studievejleder kan kontaktes 24/7 under dit ophold i Kina.

Vi har fuldt tiltro til, at vi finder det rigtige praktikophold til dig og kan også tilbyde dig bekvem indkvartering fantastiske steder og en kalender spækket med sociale begivenheder.

Alt, hvad du har brug for til at få mest muligt ud af dit ophold i Kina. LTL tilbyder praktikforløb i både Beijing og Shanghai.

Lad os arrangere det rigtige praktikophold for din fremtids skyld.

 • Hvorfor blive praktikant i Kina

  Hvorfor blive praktikant i Kina

  På forkant- I hjertet af den voksende globale økonomi

  Blanding – Oldtidskultur og moderne arkitektur

  Skil dig ud – Kina ser fantastisk ud på ethvert CV!

  Udforsk – Fantastiske verdensarvssteder du kan udforske

  Studér – Mulighed for at lære kinesisk i Kina

 • Hvorfor vælge LTL

  Hvorfor vælge LTL

  Udvalg – Vi tilbyder et bredt udvalg af praktikophold inden for mange brancher

  Ingen bekymringer – Indkvartering og afhentning I lufthavnen er inkluderet

  Support – Fantastisk kundeservice både i og uden for Kina

  LTL Familie – Vores helt eget blomstrende internationale sociale fællesskab

LTL PRAKTIKOPHOLD I KINA

Et pratikophold i Kina er en oplevelse for livet. Du får fantastisk international arbejdserfaring, du kan skrive på dit CV, chancen for at udforske en fantastisk oldtidskultur, og du får en international gruppe af venner.

Trin 1 – Ansøg

E-mail os den stilling, det branche, sted og de datoer, du søger, spørg om det, du har brug for at vide, og når du er klar, vælg det program du ønsker.

Trin 2 – Organisér

LTL organiserer Skype-interviews med passende virksomheder, indtil du finder nogle, du gerne vil skrive kontrakt med. Modtag den underskrevne kontrakt, visumdokumenterne og information inden ankomst.

Trin 3 – Ankom

Bliv hentet i lufthavnen og deltag i LTLs velkomstmorgenmad. Deltag i LTLs praktikfællesskabs events, drinks og aktiviteter og brug LTLs support, når du har brug for det.

LTL tilbyer praktikophold i to separate programmer. Vores Praktik- og Indkvarteringsprogram er tilgængeligt fra fire uger og opefter og inkluderer indkvartering såvel som support. Vores praktiksemesterprgram varer mindst 16 uger og op til maks. 22 uger og inkluderer fire ugers indkvartering og et fireugers intensivt sprogkursus. Se flere detaljer og priser nedenfor.

Mulighed 1: Praktik og Indkvartering

Denne mulighed er fleksibel og nem. Vi hjælper dig med at finde praktikforløb, som varer helt ned til fire uger og op til et helt år. Programmet inkluderer:

 • Organisering af et praktikforløb hos en virksomhed i Beijing eller Shanghai
 • Indkvartering under dit ophold i et lille værelse i en delelejlighed
 • Afhentning i lufthavnen i Beijing/Shanghai når du ankommer
 • 24-timers support i Kina
 • Hjælp til at søge visum
 • Et internationalt fællesskab hos LTL
 • En ugentlig udflugt arrangeret af LTL uden beregning (udgifter betales på dagen)

Praktikopholdet inkluderer indkvartering i et lille værelse i en delelejlighed. Vores delelejligheder i Beijing ligger ved siden af Kommunikationsuniversitetet kun få stationer med metroen fra det centrale forretningsdistrikt og giver mere frihed under dit ophold. Vores beliggenhed i Shanghai er lige så central. Badeværelset deles, og du får sengetøj og håndklæder udleveret. Lejlighederne deles med kinesiske studerende og eventuelt en udenlandsk studerende eller praktikant. Der er begrænset brug af køkkenfaciliteter, kun køleskab og mikrobølgeovn, men der er mange meget billige lokale restauranter få minutters gang væk. WiFi og faste udgifter er inkluderet.

BEMÆRK VENLIGST – Alle priser er opgivet i kinesiske Yuan(CNY).

Varighed % rabat Praktikforløb & lille standardlejlighed
1 måned 0% 16.105
2 måneder -31% 22.115
3 måneder -41% 28.515
4 måneder -46% 34.915
5 måneder -49% 41.315
6 måneder -51% 47.715
Ekstra -60% 6.400/måneden

Opgradering af praktikforløb

Med praktikforløbet + indkvarteringsprogrammet er det muligt at foretage opgraderinger af din indkvartering ved at tilføje kinesiskundervisning til dit praktikforløb.

Mulighed 2: Praktiksemester

Praktikforløb i Kina

Praktiksemesterprogrammet varer minimum 16 uger. Begynd dit eventyr i Kina ved at tage fire ugers intentiv kinesiskundervisning på vores sprogskoler i Beijing eller Shanghai. Indkvartering er inkluderet i disse fire uger, enten hos en lokal kinesisk værtsfamilie (fantastisk for dem, som gerne vil opleve lokal kinesisk kultur og hurtigt forbedre deres sprogkompetencer) eller i vores delelejligheder (en billig mulighed, som er perfekt for dem, som ønsker mere frihed).

Disse kinesisktimer finder sted på små hold (med maksimalt seks studerende), varer fire timer om dagen fra mandag til fredag og arrangeres i forhold til dit kinesiske sprogniveau. Det er en fantastisk måde at møde nye venner i byen, blive en del af LTLs sociale aktiviteter og vigtigst af alt at give dig nogle kinesiske sprogkompetencer, så du kan overleve. Når de fire uger slutter, kan du navigere med metroen, spørge om vej og bestille mad på restauranten.

Efter fire uger vil LTL hjælpe dig med at finde dit eget sted at bo uden beregning. Hvis du ønsker at blive boende i din nuværende lejlighed/hos din nuværende værtsfamilie, kan dette arrangeres mod gebyr, hvis skolen får besked på forhånd. Dit praktikforløb begynder, men din tid hos LTL er ikke slut. Du får seks timers holdundervisning (to timer, tre gange om ugen) inkluderet under dit praktikophold uden for arbejdstid. Det vil hjælpe dig med at bevare dine sprogkompetencer. Hvis der ikke er hold, som passer til dit skema eller niveau, tilbyder LTL i stedet to timers eneundervisning om ugen på din skole, dit kontor eller hjemme.

Dette er det perfekte praktikprogram for dem, som gerne vil have arbejdserfaring fra en virksomhed samtidig med, at de lærer et nyt sprog og får både lokale og internationale venner. Følgende er inkluderet:

 • Afhentning i lufthavnen ved ankomst til Kina
 • Fire ugers foreberedelse i kinesisk på vores skoler i Beijing eller Shanghai inklusive indkvartering
 • Et praktikforløb hos en virksomhed efter aftale med dig i Beijing eller Shanghai
 • Deltidsundervisning i kinesisk under dit praktikforløb
 • Hjælp til at finde indkvartering under dit praktiforløb
 • Support døgnet rundt i Kina
 • Hjælp til visum
 • Socialt liv hos LTL – bliv en del af familien
 • Ugentlig begivenhed eller udflugt arrangeret af skolen
Varighed Praktik & Lille værelse Delebadeværelse Praktik & Stort værelse en suite badeværelse Praktik & Privat indkvartering inkl. morgenmad aftensmad
4 måneder 21.204 23.304 26.876
5 måneder 22.644 24.744 28.316
6 måneder 24.804 26.904 30.476
7 måneder 26.244 28.344 31.916
ekstra uge 360 360 360

Bemærk venligst: En måned = Fire uger. Anden varighed tilgængelig

På grund af højere huslejepriser, pålægges et lejlighedsgebyr på 150CNY/ugen i Shanghais delelejligheder for alle, som skal til Shanghai.

Hvert program inkluderer en måneds kinesiskundervisning på fuld tid efterfulgt af praktikforløb og deltidsundervisning i kinesisk.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQS)

Kan jeg holde ferie?

Det kommer helt an på, hvor langt dit ophold er og virksomhedens politik. Nogle gang kan du, og nogle gange kan du ikke. Det er noget, du bør spørge om under interviewet.

Er praktikforløb I Kina lønnede?

Igen, kommer det an på virksomheden og det praktikforløb, du er i. Nogle vil tilbyde dig et stipendie eller betale dig et vist beløb til at dække mad for eksempel. Andre forløb er ulønnede. Spørg under interviewet så begge parter er enige.

Anbefaler du at booke et kinesiskkursus?

Det gør vi, men det helt op til dig. At lære kinesisk i Kina er en fantastisk måde at booste dit CV og skille dig ud fra mængden. Det gør også din hverdag i Kina nemmere. Du behøver ikke kinesiskkompetencer i dit praktikforløb, men det gør det nemmere, når du skal spørge om vej, fylde dit taletidskort til telefonen op eller skal købe ind.

Kan jeg være sikker på at få et praktikforløb?

Alle ansøgere er forskellige, men vi har over 10 års erfaring i at arrangere praktikophold, og vi svigter ikke, hvad angår at finde praktikophold til folk.

Hvilke brancher kan jeg arbejde i?

Kina har et væld af praktikmuligheder, som spænder over salg, marketing, teknologi, jura, medicin, ingeniør, uddannelse, IT, import/eksport, sport og meget andet. Landet er fantastisk dynamisk med en væld af muligheder, som kan udvikle din karriere.

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Alexander Krasnov
  Alexander Krasnov , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?