Lær kinesisk i flere byer

Lær kinesisk i Kina med LTLs Multicity-kursus. Oplev alt det Kina kan tilbyde fra de små gader og markeder til at lære at tale kinesisk. Kina har noget for alle, og du kan se det hele i Beijing, Shanghai og Chengde, mens du dagligt får kinesiskundervisning af vores dygtige undervisere.

Oplev den internationale atmosfære i Shanghai sammenlignet med Beijing, som byder på kinesisk kultur og historie, hvor end du går hen.

Kinesiskkursus i Kina

 • Kinesiskkursus i Kina
 • Opdag Kinas mangfoldighed
 • Beijing, Shanghai og Chengde
 • Tal intet engelsk i Chengde
 • Tre forskellige kurser
 • Deltag op til et år
 • Bliv en del af LTL-fællesskabet

Chengde er det fuldstændigt modsatte af de to førnævnte byer. En by, som er fysisk mindre og har langt færre indbyggere, men som stadig er fantastisk smuk og med en rig historie. Du vil opdage, at du lærer kinesisk hvert minut af dit ophold i Chengde. Du har et bredt udvalg af kinesiskkurser sammensat af LTL at vælge imellem, så du hurtigt bliver dygtig til kinesisk og får mest muligt ud af dit ophold i Kina.

Rejs Kina rundt og lær kinesisk

Lær kinesisk i flere byer

Beijing

Navnet Beijing er synonymt med Kinas historie. Beijing har alt fra de blinkende aftenlys, hvor udlændinge mødes om aftenen ved de berømte landemærker inklusive Den Kinesiske Mur og Sommerpaladset. Beijing er et smukt og vidunderligt sted at studere. Vores skole ligger i hjertet af Det Centrale Forretningsdistrikt (CBD), der byder på mange steder at spise, et træningscenter og som er tæt på metrostoppet Da Wang Lu.

Chengde

Hvis du ønsker at fordybe dig i kinesiskstudier, behøver du ikke at lede andre steder end Chengde. Det er en lille by (efter kinesiske standarder), selvom der bor omkring en halv million mennesker. Chengde ligger ca. tre timer nord for Beijing med tog, og du kommer ikke til at møde andre udlændinge her. Den er også på UNESCOs Verdensarvsliste. Du kommer til at tilbringe din tid med din kinesiske værtsfamilie og kinesiske lærere og på den måde høre og tale kinesisk dagen lang. Og vi behøver vist ikke sige, at det er det eneste sprog, du kommer til at tale under dit ophold her!

Shanghai

Shanghai er Kinas internationale centrum. En by med uendelige muligheder. Du vil møde mennesker fra alle fire verdenshjørner, hver med deres egen historie. Du kommer til at opleve det guddommelige kinesiske køkken og de fantastiske lys om aftenen. Selvom der er en følelse af moderne metropolis i byen, har Shanghai stadig et væld af kinesisk kultur og historie, som du kan udforske. Byen er enorm, men det er nemt at komme rundt med Shanghais metro, som dækker hele byen. Dette er ikke en by, du vil misse.

Kinesiske Multi City-kurser i Kinaa

Metropolitan Kina (Beijing - Shanghai)

Oplev Kinas to største og mest berømte byer, mens du studerer kinesisk i Kina. Beijing og Shanghai er to kontrastfyldte metropoler, som skal opleves. Beijing, hovedstaden, viser sin episke historie i mange formater, og Den Kinesiske Mur er højdepunktet for mange besøgende i byen. Selvom den er så enormt populær, er der stadig mange uberørte områder på muren, som vores studerende kan udforske på episke vandreture.

Selvom Shanghai har sin egen kultur og historie, er det også landets hurtigst voksende forretningscentrum. Shanghais størrelse og befolkning er, selvom den ser enorm ud på papiret, noget som vil holde dig i gang længere, end du kan forestille dig. Den har endda sit eget Disneyland- så hurtigt går udviklingen i Shanghai. Kombinér det med Beijing, og du har dit eget spændende kinesiskprogram i Kina.

Metropolkurserne kommer i tre forskellige udgaver:

Kinesisk storby Standard

Kinesisk storby Intensiv

Kinesisk storby Individuel

Priser for det kinesisk storbyprogram (kinesiske Yuan)

Varighed Standard Intensiv Individuel
4 uger 12.912  21.684 21.928
6 uger 16.560  29.084 29.432
8 uger 19.836 35.731 36.173
10 uger 22.769 41.680 42.206
12 uger  25.383  46.983 47.583
14 uger 28.883 54.083 54.783
16 uger  32.383 61.183 61.983
18-52 uger 3.500/2 uger  7.100/2 uger 7.200/2 uger

Vores tre Multicity-kurser dækker bredt og gør dig hurtigt flydende i kinesisk. Vores Standard Multicity-pakke inkluderer 20 timers kinesiskundervisning om ugen. Det er altså fire timers undervisning om dagen, mandag til fredag. Du kan også nyde en times forkost hver dag, eventuelt i vores daglige frokostordning..

Den Intensive MultiCity-pakke indeholder det samme som standardpakken + to ekstra timers undervisning hver dag, så den samlede undervisning løber op i 30 timer om ugen. De ekstra to timer er eneundervisning, hvilket betyder at dit kinesiske forbedres hurtigere. Disse hold ligger som regel ved 15-15.30-tiden og slutter mellem 17 og 17.30. De to ekstra individuelle timer er ideelle, hvis du gerne vil se hurtige fremskridt samtidig med, at du er en del af holdundervisningen.

Hvis du ønsker at læse på egne vilkår, er vores Individuelle Multicity- pakke i kinesisk præcist, hvad du leder efter. 20 timers undervisning hver uge, bare dig og din lærer. Det er ideelt, hvis du vil have al opmærksomheden rettet mod dig og et skræddersyet kursus, som passer til dine behov. Vi garanterer hurtige fremskridt og hyggelig undervisning med vores førsteklasses undervisere.

Noget andet?

Her er en liste over ting, vi ofte bliver spurgt om. Forhåbentlig hjælper det dig. Hvis du har brug for ydereligere assistance, så check vores FAQ-afsnit nedenfor eller kontakt os via livechat eller e-mail.

 • Alle ovenstående kurser inkluderer afhentning i lufthavnen og transport mellem byerne
 • Alle metropolkurser inkluderer et overlevelseskit
  • Overlevelseskit inkluderer et mobil SIM-kort, hjælp med registrering hos politiet, hjælp til at åbne en bankkonto, hjælp til at cykle, rejsekort til offentlig transport med beløb indbetalt, kort over lokalområdet, og assistance fra LTLs supportteam.
 • Kursets varighed er helt op til dig. Chat med os for yderligere detaljer. Minimum booking er fire uger, maksimum  er 52 uger.
 • Indkvartering – vi har forskellige indkvarteringsmuligheder. Besøg vores Indkvartering i Shanghai side for at læse mere om Shanghai og vores Indkvartering i Beijing side.
3-byer-kombinationen (Shanghai - Beijing - Chengde)

Du bør ikke kun opleve Beijing og Shanghai, men også juvelen i vores fordybelseskrone, Chengde. Nu ved vi alle, hvad Beijing og Shanghai kan tilbyde, men Chengde er stedet, hvor dine kinesiske sprogkompetencer virkelig bliver gode.

I Chengde støder du slet ikke på kontakt med udlændinge, og du vil lære så meget om kinesisk kultur. Du kommer ikke til at møde, se eller interagere med andre udlændinge under dit ophold i Chengde. Din tid bliver brugt med din kinesiske værtsfamilie og din kinesisklærer. Men lægger du også de lokale venner, du møder, til din oplevelse, så vil du helt bogstavelig talt leve efter vores motto: Living The Language (LTL).

Chengde er en unik oplevelse, og det bør ikke forveksles med den populære og megt større by Chengdu. Chengde ligger nord for Beijing ca. 3 timers rejse med tog. I 2018 stopper lyntoget i Chengde, hvilket vil gøre den rejse betydeligt kortere.

Tre byer Standard

Tre byer Intensiv

Tre byer Individuel

Tre byer priser (CNY)

Varighed Standard Intensiv Individuel
6 uger 22666 35.190 31.247
9 uger 29.136 46.581 41.089
12 uger 34.598 56.198 49.398
15 uger 41.698 68.698 60.198
18 uger 48.798 81.198 70.998
21 uger 55.898 93.698 81.798
24-51 uger 7.100/3uger 12.500/3uger 10.800/3uger

Hvad vores studerende siger

Anthea Testimony for LTL
Anthea
Tyskland
★ ★ ★ ★ ★

"Jeg besluttede at tilmelde mig LTLs Multi-City-sabbatår-kursus. Overordnet havde jeg en fantastisk oplevelse alle tre steder, og jeg har besluttet, at jeg vil tilbage til LTL i Beijing i fire måneder!"

Læs mere

Adam Testimony for LTL
Adam
England
★ ★ ★ ★ ★

"Jeg var specielt glad for programmet første dag med morgenmad, gruppefrokost og burgeraften samt det ugentlige måltid og andre kulturelle udflugter. Jeg tøver ikke et sekund med at anbefale LTL"

Læs mere

Maggie Testimony for LTL
Maggie
USA
★ ★ ★ ★ ★

"Da jeg ankom til Shanghai, havde jeg ingen idé om, hvorvidt jeg havde fået mig selv ud i måneders smerte eller en fantastisk oplevelse. Heldigvis viste det sig at være det sidste. Atmosfæren hos LTL gjorde kulturchokket meget nemmere."

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Er det nemt at rejse mellem byerne?

Ja, transport i Kina er hurtigt, effektivt og nemt at komme til. Shanghai og Beijing tager lidt over fire timer med lyntoget, og Beijing til Chengde fik også sit eget lyntog i 2018. Selvom Kina er stort, er det generelt sikkert og nemt at rejse rundt i.

Hvordan er skolerne i de 3 byer?

Vores første skole åbnede i Beijing, og atmosfæren der er behagelig, venlig og afslappet. Det samme gælder skolen i Shanghai, selvom den er lidt mindre. Begge ligger i nærheden af metrostationer (Dawanglu i Beijing, South Shannxi Lu i Shanghai), og der er en masse spise- og drikkesteder om hjørnet. Chengde er på den anden side en helt anden verden. Du kommer til at studere kinesisk i din værtsfamilie eller på en lokal café, hvor al kontakt med udlændinge er minimeret.

Er Chengde noget for mig? Det lyder meget forskelligt fra livet i Vesten.

Det ER meget forskelligt, og du skal vide, at hvis du tager del i vores kinesiskkursus i Chengde, kommer du helt alvorligt ikke til at bruge dit modersmål. Det bliver en tur, hvor du taler 100% kinesisk. Du har ingen kontakt med udlændinge, og du kommer til at lære kinesisk i Kina 24/7. På den anden side bliver det en uforglemmelig oplevelse, og vores studerende, som forlader Chengde, kan prale af et forbedret kinesisk samt venner for livet i byen. Dette er et af vores mest eventyrlige kinesiskkurser i Kina.

I sidste ende, hvis dette er noget, du ikke føler dig tryg ved, så er Chengde ikke byen for dig. Så bør du overveje Beijing eller Shanghai i stedet for.

Kan begyndere tage af sted?

Ja, det kan de. Ca. halvdelen af LTLs studerende er på begynderniveau og taler ikke et ord kinesisk. Begynderkurser starter på forskellige mandage i løbet af året. Besøg vores Beijing kursusside for datoer i Beijing og vores Shanghai kinesiskkursusside for datoer i Shanghai.

Hvad med leveomkostningerne i de tre byer?

Shanghai og Beijing er selvfølgelig betydeligt dyrere end Chengde, men alligevel er de to byer ikke så slemme, når du sammenligner dem med mange andre storbyer i verden. Frokost koster omkring USD 3 i gennemsnit, og en øl USD 2, og en taxa for et par kilometer koster ikke mere end 3 USD. Leveomkostningerne i Beijing og Shanghai er altså ikke så slemme, som du måske ville tro. Der er steder, hvor du kommer til at bruge lidt flere penge, men hvis du ikke vil bruge så mange penge, så er det også muligt.

Specialkurser

 • Semester i Beijing

  Beijing

  Studér Kinesisk i Kina med vores 18 uger lange semesterkursus, som har som mål at hjælpe dig med at blive flydende. Dette intensitve program, som dækker over fire timers of kinesiskundervisning dagligt, vil få dig mindst til HSK3- eller måske HSK4-niveau.

  Lær mere

 • Sabbatår i Kina

  LTL-Program

  Vælg mellem et udvalg af vores kinesiske sabbatårsprogrammer og udforsk Kina, mens du studerer kinesisk i Kina. Lær kinesisk med vores kinesiske fordybelsesprogram eller nyd den fulde frihed til at sammensætte dit eget kinesiske sabbatår.

  Lær mere