Lær kinesisk med eneundervisning i Taiwan

Lær kinesisk i Taiwan med LTLs eneundervisningslektioner. Dette er vores eneundervisningsprogram skræddersyet til dine særlige sprogbehov af vores erfarne undervisere i hjertet af Taipei. Vores kinesiske eneundervisning er en fantastisk måde at gøre hurtige fremskridt, fordi du kan få underviserens fulde opmærksomhed. Det er også en fantastisk måde at fokusere på det, du gerne vil lære og lære kinesisk på den måde, der passer dig.

Før du ankommer til LTL i Taipei foretager vi en vurdering af dit nuværende kinesiske sprogniveau, så vi bedre kan forstå dine behov. Denne vurdering hjælper os med at forberede dine lektioner baseret på dit nuværende sprogniveau, dine behov, og dine egne ønsker. Vurderingen foretages som regel via Whatsapp, Skype eller en telefonopringning.

Study Chinese in China with LTL Mandarin School

 • Lektioner af høj kvalitet
 • Lektioner som planlægges i forhold til dine behov
 • Hurtige fremskridt, eneundervisning med en lærer
 • Vurdering af dit kinesiskniveau før kurset
 • Meget fleksibelt skema
 • Få venner hos LTL
 • Support 24/7 fra LTL
 • Individuel kinesiskundervisning på fuld tid

  Individuel kinesiskundervisning på fuld tid

  Effektiv undervisning – Den hurtigste måde at lære er via eneundervisning Brugertilpasset – Hver lektion er særligt tilpasset til den enkelt studerende Personaligt fokus Lektioner er baseret på dine behov og ønsker Intensivt – 20 eller 30 timer pr. uge vil hurtigt forbedre dit kinesiske

 • Fleksibel kinesiskundervisning

  Fleksibel kinesiskundervisning

  Finjustering – Lad os tilpasse dine behov i kinesiskundervisningen Fleksibilitet – Du fortæller os om dit skema, og så arbejder vi i forhold til det Fantastisk værdi – Jo længere du tilmelder dig, desto større en rabat får du En underviser eller flere – Vi stræber efter at levere det, du foretrækker

 • Support til LTL-studerende

  Support til LTL-studerende

  Personligt – Hver eneste studerende er vigtig for os Support 24-7 – Vores personale og studievejledere er her for dig Rådgivning – Hvor skal man gå hen? Hvad skal man spise? Vi hjælper dig Hav det sjovt – Lær og hav det sjovt

 • Bliv en del af LTL Familien

  Bliv en del af LTL Familien

  Fællesskab – Personale, studerende og undervisere. Vi er alle venner Frokostklub – Kom med når vi spiser frokost ude eller bestiller take-away Venner – Venskaber som varer hele livet Socialklub – Adskillige spændende og sjove begivenheder hver uge

Opdag LTL gennem vores YouTube Channel

Eneundervisning i kinesisk på fuld tid

Eneundervisning er den hurtigste måde at forbedre dit kinesiske. For at sikre, at du får mest muligt ud af dit ophold hos LTL Taipe, tilbyder vi tre forskellige kinesiskkurser som skitseret nedenfor:

Kinesisk Standard eneundervisingskursus – 20 timer kinesiskundervisning om ugen. Dette kan gøres med en eller to undervisere, som afhænger af dine præferencer og underviserens tilgængelighed. Lektionerne vil blive skræddersyet i forhold til dig, når du beslutter, hvad du vil lære og i hvilket tempo.

Kinesisk eneundervisningskursus – Dette inkluderer 30 timers kinesisundervisning om uge, som er fordelt med 6 timer pr. dag fra mandag til fredag. En sikker måde hurtigt at forbedre dine kinesiskkompetencer.

Kinesiskundervisning på små hold og individuelt– 30 kinesisklektioner om ugen fordelt på 20 timers  undervisning på små hold og 10 timers eneundervisning. 4 timers holdundervisning pr. dag og to timers eneundervisning.

Lige meget hvilket kursus, du vælger, sørger vi for, at du får mest muligt ud af dit ophold hos os i Taipei. Du skal ikke bekymre dig om det sociale aspekt, for selv i eneundervisningen, vil der være masser af muligheder for at socialisere og få venner efter undervisningen. Bliv en del af vores frokostklub og aktiviteter efter skole, og du vil helt sikkert få nye venner og udforske alt det, Taipei kan tilbyde.

Fordele ved vores intensive kinesiskundervisning

Startdatoer for kinesiskkurser i Taipei

Du kan begynde på enhver mandag efter eget valg. Kontakt os venligst, så vi kan tale om en startdato, som er ledig.

Studér kinesisk i Taipei -priser

Alle kurser vil blive brugertilpasset i forhold til dine sprogindlæringsbehov, men vi har sammensat en liste over de mest populære kurser og deres priser. Alle eneundervisningskurser hos LTL Taiwan er 60 minutter lange og ikke 45 eller 50 minutter som hos andre skoler eller sprogcentre.

Der er overhovedet ingen skjulte gebyrer eller tillægsafgifter, når du studerer hos LTL Kinesisk Sprogskole. Alle priser er til forhandling.

Varighed % RABAT Standard Eneundervisning
(20t eneundervisning)
Intensive Eneundervisning
(30t eneundervisning)
Hold og Eneundervisning
(20t hold & 10t eneundervisning)
1 uge 0% TBD TBD TBD
2 uger -4% TBD TBD TBD
3 uger -13% TBD TBD TBD
4 uger -17% TBD TBD TBD
5 uger -19% TBD TBD TBD
6 uger -21% TBD TBD TBD
7 uger -23% TBD TBD TBD
8 uger -24% TBD TBD TBD
9 uger -26% TBD TBD TBD
10 uger -28% TBD TBD TBD
11 uger -30% TBD TBD TBD
12 uger -30% TBD TBD TBD
13-52 wks -30% TBD TBD TBD

Minimum varighed: En uge
Maksimal varighed: Et år
Begynd: På enhver mandag
Varighed af hver lektion: 60 minutter
Skolens beliggenhed: I det centrale Taipei

Ingen yderligere gebyrer eller udgifter

Bøger og studiematerialer: Inkluderet i prisen
Vurdering og kursusudformning: Gratis
Registreringsgebyr: Intet
Visuminvitation: Fuldt tilgængelig

Forbindelseskit

Vores Taipei Forbindelseskit er en fantastisk mulighed for at møde lokale venner med det samme. Lad os gøre livet nemmere med vores personlige studenterambassadør og vores personlige kinesiske sprogudvekslingsven. Læs mere om vores Connection Kit her.

Ekstra LTL Kinesisk Sprogskolekurser

Taiwan Safari

En af de bedste måder at lære kinesisk på er at øve sig på gader og stræder i Taipei. Det er præcist det, vores Taiwan Safarikursus kan hjælpe dig med. Lær hvordan du gør alle de basale ting, du har behov for, for at komme rundt i Taiwan, hvordan du køber en togbillette, hvordan du bestiller din yndlingsmad- og drikke, hvordan du prutter om prisen for dine yndlingssko. Der er ingen bedre måde at få styr på det basale kinesiske end virkelig at fordybe dig selv og komme ud og øve dig.

Din kinesiskunderviser vil ledsage dig på alle tidspunkter på dit Taiwan Safarikursus. Alle LTL-undervisere er erfarne og kan finde rundt i Taipei. De sikrer, at dit safarikursus passer til dit kinesiske sprogniveau.

Taiwan Safarikurser er opdelt i tre sektioner:

Opvarmning – Din LTL-underviser vil introducere lektionsemnet for dig og gennemgå ethvert ordforråd og den sætningsstruktur, du har brug for.

Safarien – Kom ud, udforsk Taipei og få testet dit kinesiske. Vi har 20 forskellige Taipeiscenarier, du kan prøve.

Nedkøling – Du vil evaluere alt, du har lært, under safarisessionen i løbet af nedkølingen. Du kan gennemgå ethvert nyt ord, du har lært undervejs og spørge din underviser om alt det, du ikke forstår.

VIGTIGT – Vores Taiwan Safarimulighed er en opgradering af eneundervisningen. Hvis du gerne vil booke dette kursus, er du først nødt til at vælge et program, som inkluderer mindst 10 timers eneundervisning om ugen. Du kan herefter opgradere disse timer til Taiwan Safari-lektioner.

Bemærk venligst – Studerende er ansvarlige for ethvert køb foretaget på Taiwan Safari.

1 uges opgradering – 2.249NTD/2 ugers opgradering – 4,049NTD
 • Perfekt for kinesisk begynderniveau A1/A2
 • Kun tilgængelig i Taipei
 • 10 timer af din eneundervisning vil blive opgraderet til Safari om ugen
 • Maksimalt to ugers kursuslængde
 • Kun på begynderniveau
Opdag Taiwan

Opdag Taiwan og fordyb dig på samme tid i et kinesisk sprogmiljø. Dette kursus giver dig mulighed for at besøge nogle af Taipeis historiske og kulturelle seværdigheder, mens du tilegner dig og forbedre sprogfærdigheder med lokale i disse områder.

Som Taiwan Safari-kurset er dette kursus en opgradering af eneundervisning. Hvis du gerne vil booke dette kursus, skal du indledningsvis vælge et program, som inkluderer mindst 20 timers eneundervisning om ugen. Du kan herefter opgradere disse lektioner til Opdag Taiwan-kurset.

Bemærk venligst – Studerende er ansvarlige for ethvert køb, som er foretaget på Opdag Taiwan-kurset.

1 uges opgradering – 4.498NTD/2 ugers opgradering – 8.097NTD
 • Kun tilgængelig i Taiwan
 • Passer til alle kinesiske sprogniveauer A1-C2
 • 20 timers eneundervisning om ugen
 • Maksimalt to ugers varighed

FAQs (Ofte Stillede Spørgsmål)

Vil jeg hurtigere blive bedre med eneundervisning end med kinesiske holdundervisning?

Ja, med eneundervisning er alt op til dig og dine behov.

Tempoet er op til dig. Hvis du gerne vil gøre hurtigere fremskridt, kan du det. Hvis du gerne vil lære mere tale end skrift (eller omvendt) kan du det.

På et hold er lærernes opmærksomhed spredt ud på adskillige studerende og tempoet og pensummet er bestemt på forhånd.

Har jeg kun en underviser?

Nogle gange, ja. Hvis du har præferencer, så fortæl os det, og vi vil forsøge at tilgodese dem. Vi vil gøre vores bedste for at give dig det, du foretrækker.

Dette vil dog komme an på din nuværende tilgængelighed såvel som vores underviseres tilgængelighed. Du kan være sikker på, at lige meget om du har en eller flere undervisere, vil vi andre dække de samme emner to gange, da alle undervisere koordinere med hinanden mellem lektionerne.

Seks timer om dagen virker som meget kinesisk. Kan jeg klare så mange timer??

Seks timer kan virke som mange timer at studere, men det er vores erfaring, at du ikke vil føle det sådan.

Vi ved, at folk lærer forskelligt, og vores lektioner vil være sat sammen, så de er både hyggelige såvel som informative. Når du lærer kinesisk seks timer om dagen, vil du også hurtigere forbedrer dine kinesiskkompetencer, men det er selvfølgelig en udfordring og særligt i begyndelsen, vil der være meget at lære!

Holdundervisning ser sjovere ud. Jeg vil gerne møde nye mennesker såvel som lære kinesisk. Hvad er jeres anbefaling?

Blot fordi du får eneundervisning, betyder det ikke, at du ikke kommer til at møde mennesker!

For at hjælpe dig med at møde nye venner, studerende og lokale, tilbyder vi dig LTL frokostklub og forskellige sociale begivenheder. Du skal ikke bekymre dig om det sociale aspekt, for de venskaber, du kan opbygge, finder sted uden for klasseværelset.

Dine fremskridt vil være hurtigere med eneundervisning og det er trods alt derfor, at du har valgt LTL Taiwan. Det sociale liv er fantastisk, lige meget om du vælger eneundervisning eller holdundevisning.

Jeg vil gerne have eneundervisning. Hvordan kommer jeg videre?

Tal med vores studievejleder ved at åbne en livechat på denne side eller kontakt os. Vi ser frem til, at du bliver en del af LTL Fællesskabet.

Hvad vores studerende siger

 Elixabeth Testimony for LTL
Elixabeth
Filippinerne
★ ★ ★ ★ ★

LTL Taiwan er et godt valg for mig. Jeg kunne virkelig godt lide mit hold og begge mine undervisere (Eden and Shu) var fantastiske. De ved virkelig, hvordan man underviser. Jeg nød virkelig min tid her, og jeg kommer faktisk tilbage for at studere igen i næste måned. Jeg kan ikke vente!

Læs mere

Nicolo Testimony for LTL
Nicolo
Italien
★ ★ ★ ★ ★

LTL var super. Mine undervisere Anna og Will og jeg studerede 4 uger pr. dag med dem i Taipei. Underviserne var meget venlige og gode til at tilpasse sig til mine behov. For eksempel gav jeg dem nogle forslag og nye ideer til deres metoder, og de tilpassede sig det.

Læs mere

Amanda Testimony for LTL
Amanda
USA
★ ★ ★ ★ ★

Hvad Ren angår er hun en af mine yndlingsundervisere nogensinde. Hun er fantastisk. Vi taler om alt muligt. Ord til research, hvilket er fantastisk, fordi jeg læser en Ph.d og skal lave interviews. Vi talte om alt muligt.

Læs mere

Oliver Testimony for LTL
Oliver
Hongkong
★ ★ ★ ★ ★

Jeg nød virkelig min tid på fastlandet, men havde løst til at prøve noget anderledes. Så da jeg så, at LTL havde åbnet en afdeling i Taiwan, øjnede jeg straks en chance for at være med. Jeg var helt vild med det- det virkelig et godt sted at lære kinesisk. Jeg ville elske at komme tilbage til LTL igen.

Læs mere

Azren Testimony for LTL
Azren
USA
★ ★ ★ ★ ★

Den første uge var min underviser Jessie. Hun var nok en af de bedste undervisere, jeg nogensinde har haft i sprog. Underviserne kommunikerer for at sikre sig, at vi fortsætter fra et sted til et andet. Skolen selv er virkelig rar at være på.

Læs mere

Andre kurser

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?