Livet i Chengde

Chengde er 100% Kina med kinesisk kultur, sprog og historie flydende gennem alle byens årer. Der er stadig meget lidt påvirkning af kulturen fra andre lande.

Selvom det kan være en udfordring, er det også fascinerende og med byens varme og venlige mennesker, kølige klima, bjerge og fantastiske historie, er det noget, du kommer tilbage til igen og igen.

Livet i Chengde er også meget forskelligt fra livet i en stor kinesisk by og selvfølgelig livet i andre lande.

I Chengde kan du fordybe dig fuldstændigt i det kinesiske sprog - Der tales ikke engelsk nogen steder

 • Oplev det autentiske Kina
 • Historie over det hele
 • Bjerge og frisk luft
 • Sikkert og imødekommende
 • Fantastisk lokalt, kinesisk køkken
 • Møde med venlige lokale dagligt

Mange udlændinge og studerende, som læser i udlandet, taler om deres oplevelser i Beijing eller Shanghai, men de har faktisk aldrig oplevet det rigtige Kina. De har kun oplevet det vestligt prægede og de internationale dele af Kina, som faktisk kun er en meget lille del af landet. Du bliver ikke en af dem.

 • Historie

  Historie

  Qing-dynastiet – Kinas kejserlige sommerhovedstad indtil den sidste kejser

  UNESCO – Chengde er på UNESCOS Verdensarvsliste

  Det gamle sommerpalads – Kejser Kangxis største byggeprojekt

  Seværdigheder - Wooden Buddha, Putuo-templet, Den Kinesiske Mur og meget mere

 • Rent miljø

  Rent miljø

  Bjerge – Byen er omgivet af bjerge med fantastiske muligheder for hiking

  Frisk luft – Chengde ligger langt fra Kinas industriområder

  Smuk om vinteren – med masser af sne. Chengde har endda et feriested til skiløbere

  Ikke overfyldt – ingen trafikpropper og nemt at komme rundt

 • Sjovt

  Sjovt

  Faktisk ikke så lille – med en halv million mennesker, er dette en rimelig størrelse

  Universitetsliv – Fire store universiteter med mere end 10.000 studerende

  En sportsby – Fodbold, hiking, badminton og mange andre udendørsaktiviteter

 • Afslappende

  Afslappende

  Et langsommere tempo – Folk går endda langsommere end i Beijing og Shanghai

  Slap af – Her er livskvalitet vigtigere end penge

  Bjergene – De nærmeste bjerge er aldrig mere end 100 m væk

  Simpel – Livet her er meget mere simpelt end i Kinas storbyer

LÆR KINESISK I CHENGDE

Chengde - En verden til forskel fra Beijing og Shanghai
Chengde – En verden til forskel fra Beijing og Shanghai

Livet i Chengde er meget langsommere og mere afslappet end i Kinas storbyer. Folk her værdsætter livskvalitet med masser af sport og udendørsaktiviteter og mindre pres end i andre dele af Kina. Hvis du kommer til Chengde efter et sprogophold i Beijing eller Shanghai, opdager du hurtigt forskellene i tempo og livsstil.

Fra mandag til fredag har du kinesiskundervisning om dagen i enten fire eller seks timer afhængigt af det kursus, du har valgt. Hvis du har booket “Opdag Chengde”-muligheden kommer du også ud med din lærer og udforske byen, mens du studerer og praktiserer kinesisk sprog.

Studerende spiser som regel frokost med deres lærere på en restaurant i nærheden eller med deres værtsfamilie. Efter timerne spiser du ofte middag med din værtsfamilie eller dine roommates. Herefter går i måske en tur i parken og danser squaredans med din værtsmor og venner, får en øl på en restaurant i den gamle del af byen eller møder lokale venner og ser en film eller synger karaoke.

I weekenderne er der masser af muligheder at vælge i mellem. Chengde er mindre end Beijing og Shanghai, men i en by med en halv million indbyggere – inklusive mere end 10.000 universitetsstuderende – er der masser at lave. Du kan finde mennesker, som interesserer sig for stort set alt, du kan forestille dig fra musik og sport, til at spille skak og lave mad. Hiking, hesteridning, udforskning af haverne i sommerpaladset (få en multi-entre-billet) og ture med din værtsfamilie er altsammen populære aktiviteter for studerende i weekenden.

PRÆ-CHENGDEMØDET

Før du tager af sted, holder vi et præ-Chengdemøde med dig. Hvis du skal af sted efter et kinesiskkursus i Beijing eller Shanghai, holder vi det på vores sprogskole, men hvis du rejser direkte til Chengde – en mulighed som vi kun anbefaler til vores studerende med erfaring fra Kina – gør vi det via WhatsApp eller Skype. Under dette møde kan du fortælle os om dine præferencer for dit ophold hos værtsfamilien, og hvad du kan lide at lave i din fritid. Det kan være alt fra at spille fodbold og løbe maraton til at spille videospil. Når du først er ankommet til Chengde, sætter vi dig i forbindelse med mennesker, som har de samme interesser som du og som gerne vil møde og danne venskaber med en udlænding.

UDFORSK CHENGDE OPGRADERING

Brug ikke kun din tid på at studere indenfor, men gå ud sammen med din lærer og brug dit kinesiske i det virkelige liv med hjælp fra en professional kinesisk underviser. Det er en fantastisk måde hurtigt at komme over din frygt for at tale samtidigt med, at du oplever byen og gør undervisningen sjovere. Denne mulighed er specielt nyttig for mennesker, som er i Chengde relativt kortvarigt.

Pris: 1 uge 1.000 CNY og herefter CNY for pr. efterfølgende uge.

Bemærk: Dette er en opgradering, så du skal booke et kinesiskkursus for at kunne bruge det.

CHENGDE FORBINDELSESPAKKE

Selvom folk i Chengde er meget venlige og imødekommende over for udlændinge, er det ikke alle, som bare tør gå hen til folk ved nabobordet restauranten og indlede en samtale. Vi introducerer dig til en sprogpartner og en studenterambassadør til en middag, hvor vi viser dig rundt i byen en aften eller end weekend. Det er en fantastisk måde hurtigt at møde mennesker i Chengde og få nye venner.

Pris: 900 CNY
Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?