LTL Nyhedsbrev

Vi er meget fokuseret på kommunikationen hos LTL Kinesisk Sprogskole, og det rækker ud over vores personale, studerende og lærere. Vi nyder at kommunikere med alle, som elsker kinesisk, og det inkluderer også vores sociale mediekanaler og selvfølgelig folk, som abonnerer på vores e-mails.

Vi laver regelmæssigt indhold til vores kinesiskelskende abonnenter, og du kan blive en del af dette stadigt voksende selskab blot ved at indtaste din e-mail nedenfor. Vores e-mails er altid fyldt med spændende opdateret indhold og aldrig gentagelser. Hør hvad der foregår i Beijing og Shanghai. Læs vores mest populære og nyeste blogindlæg. Find vores nyeste opdaterede kurser de næste måneder. Læs hvad der foregår blandt vores studerende på LTL.

Nyhedsbrevene er på engelsk, og du er velkommen til at tilmelde dig et eller begge nyhedsbreve!

Nyhedsbrev for studerende

Hvis du er studerende eller wannabe kinesiskstuderende, kan du få fingre i tonsvis af gratis undervisningsmaterialer som for eksempel vores nyhedsbrev, blog eller andre gratis online produkter. Vi fortæller dig også om andre gode tilbud, blandt andet nye barer, restauranter og andre nyttige ting i Shanghai, Beijing, Taiwan and Chengde.

Vær på forkant med nyhederne og tilmeld dig vores LTL Nyhedsbrev for studerende.

.

Nyhedsbrev for lærere

Hvis du er lærer og gerne vil følge med i de seneste trends og informationer, er du velkommen til at tilmelde dig. De seneste undervisningressourcer, nyheder fra undervisningssektoren og muligheder hos LTL kan du alt sammen læse om i vores LTL Nyhedsbrev for lærere.

Vi henviser dig også til forskellige nyttige blogindlæg om vores undervisere og branchen.

.

 

Stil os et spørgsmål!
  • LTL Avatar Alexander Krasnov
    Alexander Krasnov , Student Advisor

    Velkommen til LTL Mandarin School!

    Hvordan kan jeg hjælpe dig?