Online kinesisk undervisning ved LTL

Online Chinese Classes

Apps, programmer, hjemmesider, hjælpemidler osv. kan være en rigtig god hjælp, når man lærer kinesisk. Men det er også det.

Hvis du virkelig ønsker at få en forståelse for kinesisk, så har du brug for en professionel lærer, som kan guide og undervise dig.

Internettet er stort og meget ressourcefuldt, men at finde onlineundervisning af høj kvalitet kan være utrolig svært.

LTL er verdens største private kinesiske sprogskole, som har undervist tusindvis af elever på tværs af vores mange skoler i Asien. At undervise Mandarin er det eneste, vi laver, og vi er rigtig gode til det.

Med et LTL onlinekursus får du en rigtig kinesiskinstruktør, som underviser dig i Mandarin online.

Klasserne bliver undervist en-til-en, er tilpasset dine individuelle behov og vi sørger for, at du ser fremskridt så hurtigt som muligt.

 • Fantastiske lærere

  Fantastiske lærere

  Professionelle - LTL-lærere er de bedste, der findes

  Sjove - Vi sørger for, at undervisningen ikke bare er interessant, men også sjov!

  Erfarne - En LTL-underviser har i gennemsnit 5000 timers undervisningserfaring

  Certificerede - Alle LTL-lærere er certificerede og akkrediterede

 • Kinesisk kursus til dig

  Kinesisk kursus til dig

  Personligt - Det er ikke et standardiseret kursus – dit kursus er kun til dig

  Tilpasset - YDit kursus er tilpasset dine behov

  Gratis studieplanlægningstime - En personlig time er inkluderet til at planlægge dit studie

  Hurtigt fremskridt - Du vil hurtigt opleve fremskridt

 • Gode tekniske redskaber

  Gode tekniske redskaber

  Internetbaseret - Vi bruger internettet til at skabe et virtuelt klasselokale

  Højteknologisk - Vi bruger den bedste software, der findes

  Virtuelt klasselokale - Vi bruger den bedste teknologi, der findes, til at skabe et virtuelt klasselokale

 • Sjovt og engagerende

  Sjovt og engagerende

  Sjovt - Skab en god forbindelse til din lærer og hav det sjovt

  Interessant - Få en rigtig lærer, som gør timerne sjove

  Varieret - Vi sørger for, at undervisningen er varieret og aldrig bliver ensformig

  Succes - At se dine fremskridt er den bedste motivation

Online kinesisk undervisning ved LTL

Online kinesisk kursus – Pakkerne

Vi har i alt seks online kinesisk undervisningspakker, som dækker alt fra vores minipakke til vores meget gennemgående pakker, der varer et helt år.

Undersøg hvad der er bedste for dig, og hvis du ikke er helt sikker på, hvad der passer bedst til dig, så kontakt os – vi vil meget gerne hjælpe dig.

Mini: 25 lektioner (2 måneder)

Få en forsmag på hvad LTL Mandarin School er med vores minipakke. 25 lektioner med kinesisk undervisning vil give dig en fornemmelse af, om det er noget dig.

Standard: 50 lektioner (3 måneder)

Denne er vores mest populære pakke, som hjælper dig med at forbedre dit kinesiske hurtigt. 50 lektioner på 3 måneder – giv den gas og forbedrer dit kinesiske hurtigt med vores ekspertundervisere.

Et niveau – Sprint: 75 lektioner (4 måneder)

Spring et helt kinesisk niveau. Denne pakke er til den motiverede studerende, som ønsker at springe et helt HSK-niveau på så kort tid som muligt. Du er velkommen til at tage en HSK-eksamen efter dit kursus slutter – det er helt op til dig.

Et niveau – Udvidet: 100 lektioner (5 måneder)

Denne pakke er designet til at hjælpe dig, der har travlt med arbejde og andre ting i livet, men stadig ønsker at springe et helt niveau. Tag HSK-eksamen efter for at få yderligere motivation eller forsæt med at studere – det er helt op til dig.

To niveauer – Sprint: 150 lektioner (6 måneder)

Spring to kinesiskniveauer på seks måneder. For at opnå dette er motivation og disciplin utrolig vigtigt, men med hårdt arbejde og vedholdenhed kan det lade sig gøre.

Ryk så hurtigt fremad som muligt uden at flytte til Kina.

Det er vigtigt at huske, at alle vores kurser er skræddersyet til det, du ønsker at lære. Vores undervisere sørger for, at du når dine mål på seks måneder.

To niveauer – Udvidet: 200 lektioner (12 måneder)

Spring to niveauer på et år. Denne pakke anbefales til studerende, som ønsker at forbedre deres kinesiske, men kun har en begrænset mængde tid hver uge.

Denne pakke er også den mest økonomisk effektive per time og fordi alle pakkerne i sidste ende er skræddersyet til den enkelte studerendes behov, er denne pakke også mest populær ved elever, der ønsker at få mest for pengene.

Online kinesisk kurus – Priser

Nedenstående er priserne for de seks online kinesisk kurser vi tilbyder. Alle priserne er listet i USD.

Kursus Antal lektioner Pris i USD
Mini 25 634
Standard 50 1,268
Et niveau – Sprint 75 1,730
Et niveau – Udvidet 100 2,163
To niveauer – Sprint 150 3,159
To niveauer – Udvidet 200 4,212

Hvorfor vælge LTL online kurser?

Rigtig godt spørgsmål. Her er nogle af de grunde til, at vi mener, LTL vil være det bedste valg for dig:

LTL er det mest etablerede brand inden for privat kinesisk undervisning. Vi har eksisteret i mere end et årti, undervist tusinder af studerende og har i dag otte skoler i Kina, Taiwan og Singapore.

Vores mission er at hjælpe studerende med at forbedre deres kinesiske kundskaber så hurtigt som muligt og reelt set blive flydende.

Vi mener, at alle elever er forskellige, og derfor er der intet, som er vigtigere end en professionel lærer og et tilpasset, personligt kursus, der vil hjælpe dig med at nå dine mål.

Vores elever har gennemsnitligt en beståelsesprocent på 94% ved HSK-eksamen, og det er der en god grund til.

Hvad siger de studerende?

Zsuzsanna
Ungarn
★ ★ ★ ★ ★

Jeg tror, at onlineundervisning er den mest optimale løsning for mig i øjeblikket. Jeg kan bruge min tid på noget virkelig brugbart samtidig med, at læringsprocessen stadig fungerer optimalt. Vi kan lave de samme øvelser online som vi kan ansigt-til-ansigt. Jeg synes, at det er en virkelig god løsning.

Læs mere

Mikkel
Danmark
★ ★ ★ ★ ★

Jeg får næsten lige så meget ud af onlineundervisning, som jeg får af en offline lektion, selvom det selvfølgelig er sjovere at se din lærer i virkeligheden. Hvis du ikke har mulighed for fysisk at tage til Kina, Taiwan eller Singapore og studere på en af skolerne, så er onlineundervisning et virkelig godt alternativ. 

Læs mere

Mara
Spanien
★ ★ ★ ★ ★

Jeg har studeret ved LTL i nogle måneder nu - både på skolen i Shanghai og online. Da jeg først hørte, at jeg kunne studere kinesisk online, var jeg en smule skeptisk. Jeg troede,a t det ville blive for svært at følge med og for kedeligt. Men det viste sig, at det er virkelig fleksibelt, nemt at følge med i og virkelig praktisk.

Læs mere

Thomas
Danmark
★ ★ ★ ★ ★

Jeg synes, at LTLs onlinekurser er et super godt alternativ til at have undervisning på skolen. Det er muligt at være fleksibel med dit skema, og det er relativt nemt at ændre skemaet, hvilket jeg synes er super praktisk.

Læs mere

Marc
Sydafrika
★ ★ ★ ★ ★

Jeg begyndte at studere kinesisk ved LTL for cirka et år siden. Jeg har fundet ud af, at de har udviklet en meget struktureret og understøttende måde at lære sproget på. På 10 måneder bestod jeg HSK 1 og 2 og jeg arbejder mod HSK 3 nu.

Læs mere

Aurore
Frankrig
★ ★ ★ ★ ★

Jeg har taget onlinekurser i et stykke tid nu og er en fast bruger. Det har gjort en kæmpe forskel i forhold til at vedligeholde mine sprogkundskaber. Onlineundervisning er en fleksibel måde at lære / vedligeholde kinesisk for mig.

Læs mere

Frequently Asked Questions

Hvad er et kinesisk niveau?

Vi baserer et niveau på, hvad det tager at komme fra komplet begynder til HSK1. To niveauer er fra komplet begynder til HSK2. Husk på, at der bliver længere og længere mellem HSK-niveauerne desto højere du kommer.

Eksempelvis tager det længere tid at komme fra HSK4 til 5 end det gør fra 1 til 2. Hvorfor HSK niveauer er organiseret således er et mysterium, som er gemt et sted langt, langt inde i det Kinesiske Undervisningsministerie, som ingen kan forklare.

Kan jeg selv vælge min lærer?

Ja, naturligvis.

Vores studiedirektør vil finde den mest passende lærer til dig, men hvis du på et senere tidspunkt gerne vil skifte til en anden specifik lærer, så kan det naturligvis arrangeres.

Bemærk dog, at alle vores lærere er professionelle kinesiskundervisere, som har skemaer, der kan have betydning. Det er normalt ikke et problem, men alle ændringer er naturligvis afhængige af lærernes tilgængelighed.

Hvad skal jeg forberede?

Ikke særlig meget: en stabil internetforbindelse, høretelefoner og en enhed, der kan tilgå internettet (computer, mobil eller tablet).

Hvad vil I foreslår, at jeg forbereder?

Det er muligt at have undervisning på mobilen eller endda en tablet; men vi har erfaret, at computere fungerer bedst grundet en større skærm, som gør det nemmere at bruge den interaktive tavle, chat funktionen osv.

Derudover er det også vigtigt, at du befinder dig et stille sted, hvor du ikke bliver forstyret. Da din skræm vil blive brugt til undervisningen, så kan det også være en god idé at have en notesblok og en kuglepen – dog er det også muligt at tage noter på computeren.

Kan jeg også have eneundervisning?

Ja, selvfølgelig. Du kan opgradere dine onlinelektioner til eneundervisning på enhver af LTL skolerne i Singapore, Taipei, Beijing, Shanghai, Beihai, Xian, Chengde eller Chengdu.

Du skal blot kontakte din studierådgiver.

Hvor lang tid varer en lektion?

Alle LTL onlinelektioner varer 55 minutter.

Kan jeg aflyse mine lektioner?

Ja, du kan aflyse op til 30% af dine lektioner op til seks timer før i tidsummet 9.00-18.00, mandag til fredag (GMT+8).

Skal jeg have et skema?

Ja, det skal du uden tvivl – både for din og din læreres skyld.

For at opnå fremskridt er det nødvendigt ofte at have undervisning i et planlagt skema. At have en lektion her og der sikrer ikke nok øvelse og fremskridt. Samtidig har alle dygtige og professionelle undervisere et fuldt skema, så det er vigtigt at holde sig til skemaet.

Dog er det vigtigt at huske, at dine lektioner kan ligge syv dage om ugen – og weekend koster ikke ekstra.

Har I mindre programmer?

Vi ønsker at vores studerende rent faktisk lærer kinesisk, og med et kursus på mindre end 25 timer, tror vi ikke, at vi kan hjælpe dig med at lære nok. Derfor tilbyder vi ikke kurser, der er kortere end Mini.

Et kinesiskkursus skal også planlægges, forberedes og organiseres ordentligt. Det er alt sammen inkluderes i dit kursus.

Skal jeg have et webkamera?

Nej, ikke nødvendigvis. Læreren vil bruge et webkamera, men du kan dog bede læreren om at slukke det, hvis du fortrækker det sådan.

Dog er det oftest rigtig godt at have et webkamera, da det hjælper med at gøre lektionerne sjovere, mere interessante og skaber et bedre forhold mellem dig og din lærer. Derfor vil vi uden tvivl anbefale, at du har dit webkamera tændt under undervisningen.

Other Links

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?