LTL rabatter og tilskud

Julerabat

Jul er ikke en officiel helligdag i Kina og LTL følger trop.

Resten af landet er åbent som normalt.

Af samme grund tilbyder LTL en Julerabat på 50% på alle fuldtidskurser for alle, som ønsker at studere i Beijing i løbet af december/januar.

Så du kan for eksempel begyndte dit fire uger kursus eller længere i december og få 50% rabat på al undervisning i de to uger fra

2020 Rabatdatoer – 21. december 2020 1. januar i 2021.

Hvis du har spørgsmål vedr. julerabatten på LTL Kinesisk Sprogskole, så kontakt os venligst, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål.

Kom og vær med i juleferien i år!

Kinesisk Nytårs værtsfamilietilskud

Kinesisk Nytår er den vigtigste af alle de kinesiske helligdage. Familier samles for at fejre såvel som for at fyre fyrværkeri af og besøge templer sammen. Selvom skemaet for lektionerne er tilpasset til at tage helligdagene i betragtning, fortsætter kurserne i løbet af de Kinesiske Nytår.

Som med alle helligdage går LTL studerende aldrig glip af letioner, de har betalt for, på grund af en helligdag.

Savannah with her Homestay Family in Beijing
Savannah med sin værtsfamilie i Beijing

At bo hos en kinesisk værtsfamilie under det Kinesiske Nytår er en fantastisk oplevelse, når studerende får mulighed for at deltage i store familiemiddage, besøge fætre og kusiner, bedsteforældre og andre slægtninge sammen med deres værtsfamilie. Studerende deltaer også i familiefejringer – som altid inkluderer masser af mad og fyrværkeri.

Læs vores blog af LTL-studerende Sonia om hendes oplevelse med at tilbringe Kinesisk Nytår med en LTL Værtsfamilie. Når man er gæst i huset, betaler den studerende selvfølgelig aldrig for noget af dette, men det er god skik for gæster at giv en 红包 (rød konvolut) som gave under det Kinesiske Nytår.

Det er en særlig oplevelse, som vi anbefaler af hele vores hjerte. At bo hos en kinesisk værtsfamilie med LTL er en oplevelse i sigselv, men at gøre det i løbet af det Kinesiske Nytår er en oplevelse, du aldrig vil glemme!

Det Kinesiske Nytårstilskud på 1.000 CNY dækker alle ekstraomkostninger og er tilgængeligt for alle, som bor hos en familie i løbet af en af helligdagene.

Datoer for det kinesiske nytår

2020 (Rottens år): 24. januar til 30. januar

Bemærk: Ikke alle familier tager imod gæster på helligdagene, så book dit ophold hos en værtsfamilie tidligt, så du er sikker på at få en.

Gebyr for ankomst om aften/nat: Hvis dit fly ankommer i Kina mellem kl. 20 og 07, er der et yderligere gebyr på 200 CNY.