Sabbatår i Kina med LTL Kinesisk Sprogskole

Oplev et Kina uden sidestykke med vores sabbatår i Kina-program. Lær kinesisk i Kina og oplev samtidig en af verdens mest fascinerende lande.

Vi har i alt fire sabbatårsprogrammer i Kina, som har hver deres niche of folk med forskellige præferencer. Vores studerende danner tætte venskaber og oplever nogle fantastiske oplevelser, som giver minder for livet med vores Sabbatår i Kina-program.

Sabbatår i Kina

 • Sabbatår i Kina
 • Læs i udlandet og oplev Kina
 • Bliv flydende i kinesisk
 • Fordyb dig i kinesiske sprogstudier
 • Vælg mellem fire programmer

Måske har du lyst til at blive flydende i kinesisk mandarin, mens du arbejder som praktikant? Måske ønsker du at opleve det “rigtige Kina”, hvor de lokale ikke taler engelsk? Eller hvad med at sammensætte dit eget sabbatår, så det er tilpasset dine interesser? Ligemeget hvilken oplevelse du tænder på, er du garanteret en oplevelse for livet. Kina er en 5.000 år gammel civilisation med en væld af historie og kultur, du kan dykke ned i.

 • Dit sabbatår i Kina

  Dit sabbatår i Kina

  Oplev Kina – Udforsk og dyk ned i Riget i Midten

  Fire programmer – Noget for enhver

  Lær kinesisk – Bliv flydende mens du rejser rundt i Kina

 • Det bedste personale i faget

  Det bedste personale i faget

  Studerende – Vores studerende er motiveret til at lære og opnå det bedst mulige resultat

  Forenede – Vi har et fedt sammenhold og har det sjovt, mens vi lærer kinesisk

 • Lær kinesisk i Kina

  Lær kinesisk i Kina

  Beijing – Masser af historie og kultur, inklusive Den Kinesiske Mur

  Shanghai – Kinas økonomiske hovedstad er meget populær blandt udlændinge

  Chengde – Juvelen i LTLs fordybelseskrone. Ingen påvirkning fra engelsk.

 • Suppor 24/7 hos LTL

  Suppor 24/7 hos LTL

  Personale – I al beskedenhed kender vi Kina ud og ind, og vi kan hjælpe dig

  LTL Family – Personale, lærere og studerende mødes ofte og hygger

  Inklusiv – WiFi, drinks og endda øl (efter kl. 17) er inkluderet

Sabbatår i Kina

Vi har fire fantastiske sabbatårprogrammer i Kina, som alle giver deres egne unikke udfordringer. Vores Sabbatår til fordybelse i Kina giver dig mulighed for at kombinere storbylivet i Beijing eller Shanghai med Chengde, en by hvor du ikke kommer til at møde en anden udlænding i løbet af hele dit ophold.

Det kinesiske sprogår tilbyder dig at studere intensivt i udlandet i 36 uger og i løbet af to semestre gøre dig flydende i kinesisk mandarin. Hvis du ønsker at undervise i engelsk i Kina, er vores kinesisk/engelske sabbatår præcis, hvad du leder efter. Eller hvis du ønsker mere fleksibilitet, kan du sammensætte dit eget sabbatår i Kina.

Lige meget hvilken type sabbatår, du ønsker, er du garanteret en oplevelse for livet i et af verdens mest fascinerende og hurtigst voksende  lande.

Sabbatår til fordybelse i Kina

Lær kinesisk mens du fordyber dig i kinesisk kultur og sprog på din vej til at blive flydende i kinesisk. Oplev travlheden, energien og lyspunkterne i Beijing og Shanghai, før du flytter til provinsbyen Chengde (som ikke skal forveksles med Chengdu), en by uden udenlandsk indflydelse, ingen Starbucks eller McDonald’s og ingen, der taler engelsk.

Stadie 1 – Beijing/Shanghai

Du tilpasser dig kinesisk kultur, da du – alt efter eget ønske – begynder din rejse i enten Beijing eller Shanghai. Det i sig selv er et eventyr, du aldrig glemmer.

Shanghais er påvirket af en fantastisk og moderne indflydelse i form af bemærkelsværdige skyskrabere, lige meget hvor du kigger hen. Beijing er lige så stor og huser kinesisk historie og kultur, som du kan udforske. Ligegyldigt, hvad du vælger, får du en på opleveren.

Stadie 2 – Chengde

Efter dette bliver du sendt til Chengde. En by med kun 500.000 mennesker (dette er småt efter kinesisk standard) og ingen udlændinge.

Du vil leve og ånde kinesisk og slet ikke tale engelsk. Det kan være en udfordrende oplevelse. Du skal vide, at hvis du er usikker på, om du har lyst til at opleve fordybelse i kinesisk, er Chengde nok ikke noget for dig.

Chengde er i høj grad det “rigtige Kina”, tempoet er langsomere, folk er venlige, og det kinesiske, som de taler i Chengde, er det mest standardiserede kinesiske, du vil opleve i hele Kina. Chengde er også på UNESCOs verdensarvsliste. Byen oser af kinesisk kultur, så hvis du vil opleve dette, skal du være opmærksom på, at du ikke kan tale andet end kinesisk, hvis du ønsker at kommunikere med de lokale.

Priser (i kinesiske Yuan)

Vores priser dækker tre måneder og seks måneders fordybelse i kinesisk sprog og kulturprogrammer. En returbillet med toget fra enten Shanghai eller Beijing til Chengde samt et overlevelseskit, som du kan læse mere om på vores servicesider, er inkluderet i prisen.

Varighed i alt Beijing Chengde Pris i CNY
Tre måneders fordybelse Seks ugers gruppeundervisning i små klasser Seks ugers eneundervisning 35.730
Seks måneders fordybelse 12 ugers gruppeundervisning i små klasser 12 ugers eneundervisning 67.830

Indkvarteringspriser

Vi har adskillige indkvarteringsmuligheder udover fordybelsesprogrammet, som inkluderer delelejligheder og privat indkvartering.

Vores lejligheder er en god mulighed, hvis du gerne vil rejse og bo billigt. Hvis du vil have mere information om vores private indvarteringer hos kinesiske værtsfamilier, så besøg vores indkvarteringssider. Privat indkvartering inkluderer morgenmad og aftensmad. Der er forskellige muligheder for vegetarer, veganere og enhver anden form for diæt, du ønsker at oplyse os om.

Beijing/Shanghai Chengde Pris
 Tre måneder Seks uger i delelejlighed Seks uger m. privat indkvartering 25.967
Tre måneder Seks uger m. privat indkvartering Seks uger m. privat indkvartering 31.054
Seks måneder 12 uger i delelejlighed 12 uger m. privat indkvartering 47.160
Seks måneder 12 uger m. privat indkvartering 12 uger m. privat indkvartering 52.560

Bemærk – Lejligheden i Beijing, som er inkluderet i skemaet ovenfor, er det lille værelse-muligheden i vores standardlejlighed. Hvis du ønsker at opgradere til det store værelse eller nedgradere til økonomilejlighederne, er det alt samment muligt. Kontakt os for at få mere at vide.

Kinesisk sprogår i Kina

Læs to semestre på et kinesisk universitet, så du bliver flydende i kinesisk. Vi kan tilbyde vores populære små klasser, som maksimalt har seks studerende og i gennemsnit kun tre studerende pr. klasse.

Hver studerende har noget  at skulle have sagt, alle studerende taler kinesisk, og der bliver dannet tætte bånd mellem de studerende og deres lærere.

Alle hverdage går du i skole i fire timer, i alt 20 timer om ugen.

Hvert semester varer 18 uger, hvilket betyder, at du kommer til at studere 36 ugers kinesisk i alt, men hvis du ønsker at studere mere, kan du selvfølgelig det.

Du kan accelerere dine fremskridt i kinesisk ved at vælge at bo hos en af vores nøje udvalgte værtsfamilier i Kina. Efter 36 ugers intensive studier med mulighed for at bo hos en værtsfamilie, forventer mange studerende, at de når  HSK4/5, hvilket betyder at de er flydende i kinesisk- og de fleste når rent faktisk dette niveau.

Priser

Både Beijing og Shanghai kinesiske sprogår koster det samme. Bemærk venligst, at hvis du ønsker at opgradere din indkvartering til privat indkvartering hos en kinesisk familie, skal du kontakte os, så vi kan arrangere dette mod et ekstra gebyr. Dit kinesiske bliver selvfølgelig hurtigt bedre, når du er privat indkvarteret, og 80% af vores studerende foretrækker at blive indkvarteret privat.

Programmer uden indkvartering: 53.488 CNY Program +36 ugers indkvartering (Standard delelejlighed – lille værelse): 111.088 CNY

Følgende er inkluderet i prisen for et kinesisk sprogår:

 • Undervisningsmaterialer
 • 20 timers undervisning i en lille klasse
 • 36 ugers kinesiskstudier
 • Overlevelseskit
 • Support fra LTL-personale 24/7

Kinesisk/engelsk sabbatår

Vores kinesisk/engelske sabbatår er ideelt, hvis du har begrænsede økonomiske midler, men stadig ønsker at lære kinesisk i Kina.

Programmet varer i alt 22 uger, hvor du tilbringer de første 22 uger med at lære kinesisk i vores skoler i enten Shanghai eller Beijing efter dit eget ønske.

Når du er faldet til i Kina og kan en smule kinesisk, bruger du de næste 18 uger på at undervise i engelsk i en mindre by udenfor enten Beijing eller Shanghai.

Det er virkelig en god mulighed for at udforske Kinas vidunderlige historie og kultur, mens du lærer sproget på en billig måde. LTL giver dig 2.000 CNY om måneden og en lejlighed, mens du underviser engelsk til kinesiske studerende. Dette er ideelt, hvis du ikke har så mange penge eller ikke ønsker at bruge så mange.

Bemærk venligst – Der er et registreringsgebyr på dette program på 500CNY.

Privat indkvarteringsprogram: 16.000 CNY/lejlighedsprogram: 12.500 CNY

Bemærk venligst – Privat indkvarteringsprogrammet inkluderer privat indkvartering og halvpension. Delelejlighedsprogrammet inkluderer et stort værelse i en delelejlighed, en suite badeværelse, men ingen pension.

Følgende er inkluderet i kinesisk/engelsksabbatåret:

 • Fire ugers undervisning i kinesisk på små hold
 • Delelejlighede (lille værelse) beliggende i Beijing eller Shanghai
 • 18 uger som engelskunderviser i en anden by i Kina nær Beijing eller Shanghai
 • Indkvartering og 2.000 CNY om måneden fra LTL, mens du underviser
 • Transport fra Beijing eller Shanghai til skolen, hvor du skal undervise
 • Support 24/7 med adgang til LTLs studenter- og lærerfællesskab
 • Afhentning i lufthavnen og kørsel til lejligheden

Sammensæt dit eget sabbatår i Kina

Vi giver dig også chancen for at sammensætte dit eget sabbatår i Asien. Sammensæt programmet, som du ønsker det, når du ønsker det, hvor du ønsker det. Har du lyst til at lære kinesisk i Shanghai, en af verdens største og mest spændende byer, i fem uger?

Og derefter tage til Beijing i yderligere 15 uger og blive endnu bedre til kinesisk med individuel undervisning i Kinas hovedstad. Du kunne slutte af med 16 uger i Chengde, hvor du med sikkerhed bliver flydende i kinesisk. Ingen udlændinge, intet engelsk, ingen Starbucks. Velkommen til det autentiske Kina.

Dette er blot et eksempel på, hvordan du kunne sammensætte det. Chat med os for at finde ud af mere. Et sabbatår i Kina kan vare så længe, som du ønsker, så du kan sammensætte det på den måde, der passer dig bedst.

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQS)

  Kan jeg bevæge mig uden for klasseværelset?

  Absolut, du kan ikke rejse til Kina og ikke nyde godt af alle fordelene i dette fantastiske land. Kina er utroligt mangfoldigt, og Beijing, Shanghai og Chengde tilbyder et væld af fantastiske minder. Du kan også vove dig så langt væk, som du har lyst til. Jo mere du udforsker, desto større en oplevelse får du.

  Du kan for eksempel tage med på et af vores weekendophold og se Terracotta-hæren i Xian, haverne i Suzhou eller ølfestivalen i Qingdao. Du kan også tilbringe dine fridage med at nyde Det kinesiske nytår eller lange weekends med at udforske andre dele af landet fra at besøge Ming-gravene i Nanjing til at bestige Himalayabjergkæden i Tibet. Kina er enorm, og der er så meget sjovt, du kan lave.

  Får du lektier for i juleferien?

  Eftersom julen ikke er officielle helligdage i Kina, holder de fleste skoler åbent. Men du er velkommen til at tage hjem på juleferie. Vi skal blot tilrette dit program, så derfor bør du diskutere dette med os, før du kommer til Kina.

  Hvad er leveomkostningerne i Shanghai, Beijing og Chengde?

  Det kommer måske ikke som en overraskelse, at Chengde er den billigste af de tre byer. Du kan klare dig for meget lidt hver måned og stadig leve på et rimeligt niveau. Beijing, som er hovedstad, og Shanghai som er en storby, er af disse grunde meget dyrere end Chengde, men du kan klare dig for meget lidt, hvis du er klog. For hver fancy, dyr restaurant , er der hundredevis af lokale restauranter og gadekøkkener, som udbyder vidunderligt, lokal mad.

  Hvordan får jeg nye venner?

  Det er den nemmeste del. At få venner hos LET giver sig selv. Mange bliver faktisk venner for livet, da det ligger i fælleskabets natur hos LTL. Studerende kommer og rejser hver uge, så der er altid nye mennesker, og mange studerende brugere aftenerne sammen på at studere, hygge sig og udforske byerne. Vores personale er meget sociale og de nyder at hænge ud med de studerende. Vi er en stor familie, og det betyder, at det er så nemt at få venner.

  Kan I hjælpe mig med at sammensætte et sabbatår?

  Selvfølglig, hvis du har brug for råd om, hvad der er det bedste program for dig, så starter du bare livechatten eller sender os en e-mail. Vi tilbyder mange forskellige muligheder, og fleksible udvekslingsprogrammer, så vær sikker på, at vi kan finde noget for dig.

  Hvad sker der i praktikken?

  Hvis du ønsker at komme i praktik i Kina, mens du studerer kinesisk, så finder vi en praktikplads til dig. Tal med os om dine præferencer, og vi vil gøre vores bedste for at finde et relevant match. Vi kan diskutere de nærmere detaljer med dig personligt, så din oplevelse i Kina bliver så smertefri og behagelig som muligt.

  Kan jeg forvente at tale flydende kinesisk efter et sabbatår i Kina?

  At blive flydende i et sprog er ikke blot noget, som kommer til dig. Det kræver en indsats, men efter 36 uger er det helt bestemt muligt. Hvis du bliver indkvarteret hos en kinesisk familie, vil det gøre dine chancer meget større. Det er også vigtigt, at du studerer uden for skolen og laver dine lektier. Indtil videre har alle vores studerende mindst bestået HSK4 efter et sabbatår i Kina.

  Det kommer meget an på, hvor meget arbejde du lægger i sproget uden for skolen, men hvis du ønsker det og arbejder for det, så opnår du det også. Nyd oplevelsen og giv aldrig op.

  Andre kurser

  Stil os et spørgsmål!
  • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
   Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

   Velkommen til LTL Mandarin School!

   Hvordan kan jeg hjælpe dig?