Sådan lærer du kinesisk – Gratis eBog

Hvordan lærer du kinesisk, hvad er den mest effektive måde at at studere kinesisk, hvad er de afprøvede og virksomme metoder?

Spørgsmål som disse bliver vi ofte stillet hos LTL.

Den bedste måde at lære kinesisk på er ikke at bruge timer på at lære tegn udenad, men at lære det på den kloge måde. Du skal vide, hvordan du lærer intonering, den bedste måde at lære tegn udenad, hvilke apps og hjemmesider, du skal bruge, og hvordan du forbliver motiveret, når du lærer kinesisk. Alle har deres egne metoder, men det er vigtigere at finde din, end at læse utallige kinesiskbøger, som siger de samme monotone ting.

Lad 10 berømte kinesiskstudenter fortælle dig om deres tricks, gode råd, og hvad de anbefaler som den mest nyttige måde at lære kinesisk i den gratis Ultimate GuidEbook to Learning Mandarin Chinese. Vi hjælper både begyndere og de, som allerede er begyndt at lære kinesisk, så du undgår de mest almindelige fejl i det kinesiske sprog, som kinesiskstuderende begår og giver dig tips fra vores læringserfaringer.

.

BEMÆRK – Du modtager to e-mails. Én til at bekræfte dit abonnement, og et andet giver dig din gratis e-bog. Kontroller dine spam-mapper.

Sådan lærer du kinesisk - Gratis eBog
Sådan lærer du kinesisk – Gratis eBog

Lær kinesisk infografik

At lære kinesisk er ikke så svært, som du tror. Vi er eksperter i kinesisk sprog og for at hjælpe dig yderligere, har vi lavet en bunke utroligt nyttige infografik i relation til at lære kinesisk.

 • At lære kinesisk intonering

  Lær disse intoneringer på kinesisk med vores nyttige intoneringsgrafik for kinesiskstuderende. Hvis der er en ting, du bør lære tidligt, er det intonering. Tro os når vi siger det!!

  Download Nu

 • Lai / Qu Infografik

  Kommer du, eller går du? Lai og Qu er to kinesiske ord, som du kommer til at bruge hver dag, og det er så vigtigt, at du bruger dem rigtigt. Vores omfattende og nemme grafik forklarer alt.

  Download Nu

 • Le 了 Infografik

  Le 了er et tegn, som giver anledning til meget forvirring. Det kan bruges på mange måder, og det er nemt at komme til at bruge det forkert.

  Download Nu

 • Lufthavn Infografik

  Er du bekymret for at ankomme til Kina og ikke vide, hvad der ligger foran dig? Beijing er ingen lille lufthavn, og det er Shanghai heller ikke.

  Download Nu

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?