PRIVAT INDKVARTERING I SHANGHAI

Undervis i Engelsk og bliv privat indkvarteret i Beijing

Få en oplevelse for livet og bo sammen med en kinesisk værtsfamilie i Shanghai. Oplev det autentiske kinesiske køkken to gange om dagen, tal kinesisk 24/7 og oplev at blive budt velkommen ind i en familie, som behandler dig som en af deres egne.

LTLs Private indkvartering i Shanghai-program er en unik mulighed for at komme tæt på en kinesisk familie, som ellers ikke ville være muligt. Din eneste kommunikationsmulighed er kinesisk. 80% af vores studerende vælger denne specielle mulighed.

Du kommer til at fordybe dig i kinesisk, og dine kinesiskkompetencer forbedres endnu hurtigere, da du ikke har nogen anden mulighed end at overkomme udfordringerne ved at bruge dine kinesiskkompetencer. Privat indkvartering er den hurtigste måde at booste dine kinesiskkompetencer på.

 • Opleve kinesisk fordybelse
 • Morgenmad og aftensmad inkluderet
 • Bliv del af en værtsfamilie
 • Lær om kinesisk kultur
 • Privat værelse med WiFi
 • Badeværelse og vaskefaciliteter
 • Alle faste udgifter inkluderet
 • Bliv god til kinesisk hurtigt

  Kinesisk fordybelse – Tal kinesisk hver dag derhjemme

  Venligt – Vores familier byder dig velkommen med åbne arme

  Mad – Oplev smagsvarianter, du aldrig har prøvet før

  Omfavn – Sprogbarrierer kan være tricky; nyd det og tag det til dig.

 • Komfort og support

  Vi er her – Hvis du har problemer, så fortæl os om det

  Familiesupport – Din familie vil gøre deres yderste for at hjælpe dig

  Komfortabel – Du vil opleve et indbydende miljø

  Certificeret – Vores familier er omhyggeligt udvalgt af LTL

 • Oplev kinesisk kultur

  Hverdagsliv – Det er en fascinerende mulighed for at lære

  Det rigtige Kina – Du kan ikke få denne oplevelse på nogen anden måde

  Dagsture – Tag på tur med familien i weekenden

  Udvidet familie – Mød andre familiemedlemmer og nyd oplevelsen

 • Et køkken uden lige

  Hjemmelavet – Hver dag af din værtsfamilie

  Varietet – Du kommer til at prøve nye smagsvarianter

  Sundhed – Det kinesiske køkken er kendt for sin sundhed, som begynder med maden

PRIVAT INDKVARTERING I SHANGHAI MED LTL

Vi er dygtige til kinesisk fordybelse. LTL står for Live the Language, og vores private indkvarteringsprogram betyder bogstavelig talt dette. At bo hos en kinesisk familie kaster dig ud i livet i det rigtige Kina.

Du kommer til at opleve så mange forskellige ting, du ikke kan opleve andre steder. Maden er fantastisk, familierne er utroligt gæstfrie, og du kommer til at bo komfortabelt. Vi vælger vores værtsfamilier omhyggeligt, så vi sikrer os, at vores studerende får den bedste oplevelse med vores private indkvartering i Shanghai.

At blive en del af det private indkvarteringsprogram i Shanghai er den hurtigste måde at lære kinesisk på sammen med vores kinesiske eneundervisningsprogram.

Du bliver kastet ud i situationer, som er svære at håndtere, men der er altid en vej uden om sprogbarrieren, om det er håndtegn, en online ordbogapp eller simpelthen stædighed og vedholdenhed.

Vores studerende bliver for det meste venner med deres værtsfamilie i Shanghai langt ud i fremtiden. Så stærke er de bånd, som skabes mellem studerende og familier.

Det er virkelig en unik chance for at opleve Kina, som du aldrig har set det før. En chance som 80% af vores studerende tager.

LEJLIGHEDER OG BELIGGENHED

Vores værtsfamilier har alle hyggelige, moderne lejligheder i Kina. Du har adgang til alle køkken- og badeværelsesfaciliteter, såvel som dit eget private badeværelse og WiFi. Alle faste udgifter er inkluderet i det private indkvarteringsprogram.

Hvad indkvarteringens beliggenhed angår, ligger vores værtsfamiliers lejligheder i gennemsnit mellem 30 og 60 minutters transport til skolen i Shanghai.

På din første skoledag på LTL’s Sprogskole følger dine familie dig i skole, så du ikke farer vild. Vær opmærksom på ruten, ligegyldigt om det er til fods, på cykel eller med metro, så du kan finde tilbage. Vi kan altid hjælpe dig på skolen, hvis det bliver nødvendigt.

NYTTIG INFORMATION OM PRIVAT INDKVARTERING

Nybegynder – vær ikke bekymret. Det virker måske utrolig skræmmende. At flytte ind hos en familie, du ikke kender og ikke kan kommunikere med.

Men din familie ved, hvordan man kommunikerer med studerende, de er erfarne og har prøvet det mange, mange gange. At springe ud på usikker grund vil gøre en forskel i forhold til at forbedre dit kinesiske.

Kostbehov – fortæl os venligst, hvis du har nogle specielle kostbehov. Det er vigtigt, når vi skal matche dig med den rigtige familie.

Gaver – nogle studerende kan godt lide at tage en lille gave med fra deres hjemland. Det er en god måde at komme rigtigt ind på livet af hinanden. Guanxi (关系) er en meget virkelig og vigtig ting i Kina og handler om forhold mellem folk og netværk. En gave er måske den bedste måde at score nogle point på hos din familie.

Vores YouTube-kanal – Du kan finde forskellige videoer fra vores studerende, som taler om deres erfaringer med LTL. At se disse er en fantastisk måde at få førstehåndsviden om, hvad vores studerende synes om vores private indkvartering og give nogle gode råd til nye studerende.

Yderligere information – Læs vores FAQs nedenfor eller chat med vores studievejleder, som kan fortælle dig alt, du har behov for at vide. Vi kan også sætte dig i forbindelse med tidligere studerende, som har været privat indkvarteret. Det er en god måde for dig at slappe af på og få førstehåndsviden om privat indkvartering i Shanghai.

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvorfor vælger 80% af LTLs studerende privat indkvartering?

Vores private indkvarteringsprogram i Shanghai er unikt og en fantastisk mulighed, som du ikke må gå glip af. Chancen for at blive budt velkommen ind i en familie med åbne arme er noget, som bør sættes højt og værnes om. Ud over forbindelserne og oplevelserne er den primære grund til, at privat indkvartering er mere værdifuld, at dit kinesiske forbedres hurtigere. Når du bor med en kinesisk familie og lever og ånder kinesisk sprog og kultur, betyder det, at du hurtigere bliver dygtig.

Taler min værtsfamilie noget engelsk?

Generelt slet ikke. Der kan være en undtagelse, hvor din værtsfamilie kan tale en smule engelsk eller forstå lidt, men vi opfordrer dem kraftigt til slet ikke at tale engelsk, simpelthen for at du lærer mere. At overkomme en sprogbarriere er en af de største udfordringer ved privat indkvartering, og lige meget om du håndterer det med gestikulationer eller apps på mobile, kommer du igennem det og vil elske den følelse. På den anden side, hvis du ønsker at bo hos en familie, som kan tale en smule engelsk, kan det også arrangeres, og du skal bare fortælle os det inden. Når kinesiske familier ansøger om at blive værtsfamilie hos LTL, bruger vi meget tid på at sikre, at de er et perfekt match for vores LTL-studerende.

Kan I fortælle mig mere om faciliteterne?

Vores værtsfamilier er fra middel-overklassen, hvilket betyder, at faciliteterne i indkvarteringen er af god kvalitet. Alle lejligheder har WiFi og dit eget soveværelse. Køkkenfaciliteterne inkluderer et køleskab, og lejlighederne vil være udstyret med aircondition og opvarmning. Toiletterne er normalt i vestlig stil og ikke toiletter, hvor du skal sidde på hug. Vi kommunikerer tæt med vores værtsfamilier for at sikre os, at alt er på plads og komfortabelt for alle studerende.

Skal jeg deltage hver måltid morgen og aften?

Vi opfordrer studerende til at deltage i så mange måltider som muligt, men der vil være tilfælde, hvor du ønsker at tilbringe aftenen med dine medstuderende og personalet på LTL, eller hvor du har lyst til at prøve street food eller en lokal restaurant. Det er intet problem, men giv lige din værtsfamilie besked i god tid. Du kan for eksempel fortælle dem det om morgenen eller sende dem en besked. Sørg for at udveksle kontaktinformationer med din værtsfamilie.

Sprogbarrieren bekymrer mig lidt- bør jeg være bekymret?

Overhovedet ikke. Det er altsammen en del af pakken, når du lærer kinesisk og oplever fordybelse i Kina. At lave fejl er en vigtig del af at lære et nyt sprog. Fra dine fejl lærer du, hvad der er rigtigt og forkert. Vær stædig, selv når det er svært. Du skal nok finde en måde at løse det på. Vær opmærksom på, at vi altid er her for at støtte dig. WeChat (en populær kinesisk beskedapp, som kan sammenlignes med Whatsapp)- studiegrupperne er nyttige til at få hurtige svar fra andre, og du kan tale med personalet til hver en tid. Hvis du er nybegynder inden for kinesisk sprog, og du gerne vil lære nogle basale fraser inden din ankomst, så se på vores online forberedelseskursus.

Kan jeg flytte til en anden værtsfamilie, hvis jeg ikke er tilfreds?

Det er endnu ikke sket på LTL Sprogskole i Shanghai, men hvis nogen virkelig ønskede at skifte værtsfamilie, ville det selvfølgelig ikke været et problem. Bare kontakt os.

Hvis jeg ikke studerer på LTL, kan jeg så stadig opleve en privat indkvartering i Shanghai?

Desværre ikke. Vores private indkvarteringer kræver meget tid og energi at arrangere, og da de er meget populære, er det kun fuldtidsstuderede over 20 timer om ugen, som kan indkvarteres privat.

Har I billeder fra de private indkvarteringer?

Ja, du kan se vores Shanghai-galleri.

Får jeg min egen nøgle?

Ja, din værtsfamilie giver dig din egen husnøgle og nøglering, hvis det også er nødvendigt. Du kan selvfølgelig også låse din soveværelsesdør.

Hvad hvis jeg ikke ved, hvordan jeg kommer i skole på første skoledag?

Din værtsfamilie følger dig i skole mandag morgen. Forhåbentlig kan du huske, hvordan du finder hjem, men ellers spørg os på skolen.

Hvad hvis jeg gerne vil blive længe ude. Er det et problem?

Så længe du er stille, når du kommer hjem, kan du selvfølgelig blive ude, så længe du har lyst til. Kommunikation er nøglen, så hvis du tror, at du kommer meget sent hjem, er det måske en god idé at informere familien, før du tager af sted.

Kan jeg tage gæster med hjem til overnatning?

Nej, du bør respektere, at du bor sammen med en kinesisk familie, og det er ikke kulturelt acceptabelt.

DELELEJLIGHEDER I SHANGHAI

Bo i en delelejligheder i Shanghai, mens du lærer kinesisk i Kina. Du kommer til at bo sammen med både kinesiske og internationale studerende i løbet af dit ophold.

Vi har både store og små værelse, og alle rum er udstyret med WiFi, sengetøj, skrivebord og badeværelse. Store soveværelser har også et privat en-suite badeværelse.

Alle delelejligheder ligger ca. 30-45 minutter fra vores skole i Shanghai. Lejlighederne er bekvemme, og du har friheden til at komme og gå som det passer dig.

 • Behagelige senge i vores lejligheder i Shanghai
 • Billig og værdifuld indkvartering
 • Deles med andre studerende
 • Bekvem afstand ift transportmuligheder
 • Små og stor værelser til rådighed
 • Frihed 24/7
 • Lokal bekvemmeligheder er nemme at komme til
 • Venlig atmosfære

  Få venner – Øv dig dagligt på dit kinesiske

  Sikkert – Alle lejligheder inspiceres regelmæssigt

  Fællesskab – Afslappet og rolig atmosfære i komplekset

  Nemt – Der er nem adgang til offentlig transport

 • Fleksibilitet i lejlighederne

  Udlejer – Vi møder dig, hjælper dig med at falde til og er her til at hjælpe dig

  Udvalg – Små eller store lejligheder efter eget valg

  Ankomst – Udlejer kan hjælpe dig ved ankomst 24/7, selvom det er nemmere, hvis du ankommer om dagen

 • Daglig bekvemmelighed

  Restauranter og supermarkeder – Alle nemme at komme til

  Ikke længere end 45 minutter – Rejsetid til skolen

  Selvstændighed – 24/7 adgang til lejlighederne

  Registrering hos politiet – Din udlejer hjælper med registreringen

 • Værdi for pengene

  Værdi- Værdi for pengene, mens du lærer kinesisk i Kina

  WiFi – Inkluderet i prisen

  Udgifter – Alle inkluderet i prisen (se nedenfor vedr. aircondition)

  Møbleret – Skrivebord, TV, sengetøj er alt sammen inkluderet

DELELEJLIGHEDER I SHANGHAI

Vi har to slags delelejligheder i Shanghai, store og små. Ligegyldigt hvilken en du vælger, får du værdi for pengene i Shanghai, mens du læser kinesisk i Kina med LTL.

Du kommer til at bo sammen med kinesiske studerende og måske også internationale studerende. Der er også tilfælde, hvor andre LTL-studerende bor sammen i de samme lejligheder, så du har mulighed for at møde dine medstuderende, før du begynder at lære kinesisk i Kina.

 • Små delelejligheder
 • Fuldt møblerede med WiFi og aircondition
 • Alle fast udgifter er inkluderet (se afsnittet om aircondition nedenfor)
 • Dit eget soveværelse med lås
 • Delebadeværelse
 • Beliggende ca. 20-40 minutter fra LTL kinesisk sprogskole
 • Store delelejligheder
 • Store delelejligheder på ca. 25 m2
 • Dit eget soveværelse med nøgle og lås
 • Dobbeltseng
 • Dit eget private badeværelse
 • Bekvemt beliggende i forhold til LTL kinesisk sprogskole

Det er værd at bemærke, at dette ikke er femstjernet indkvartering. Dine standarder sammenlignet med en kinesisk studerendes standarder kan være forskellige, og det kommer nok særligt til udtryk i de små delelejligheder med delt badeværelse. Dette er et godt valg, hvis du ikke har så mange penge, og meget bekvemt, men hvis du gerne vil have noget mere luksuriøst, anbefaler vi, at du kigger på vores servicerede lejligheder i Shanghai eller privat indkvartering i Shanghai.

Yderligere information

Vi anbefaler, at du ankommer søndag morgen eller eftermiddag, hvis du starter på dit kursus på en mandag.

Hvis du har brug for at snakke yderligere om dette, så kontakt os venligst. Transport til skolen med metroen koster omkring 40 amerikanske cents (3 CNY). Du kan kun booke, hvis du er studerende på LTL.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL (FAQs)

Kan jeg få vasket mit tøj?
Ja, der er vaskemaskine.

Hvor ligger delelejlighederne i Shanghai?

Vores delelejligheder ligger forskellige steder. Men vi sørger altid for, at rejsetiden ikke overstiger 40 minutter, selvom den i de fleste tilfælde er mindre end en halv time. Vores skole i Shanghai ligger bekvemt i hjertet af den gamle franske koloni.

Er der supermarkeder og restauranter i nærheden?

Ja, vi sørger for at beliggenheden er ideel i forhold til essentielle ting som supermarkeder og restauranter. Skolen er bevidst anlagt, så du aldrig er langt væk fra de nødvendige ting.

Kan jeg se billeder af delelejlighederne i Shanghai?

Ja vi har et galleri dedikeret til vores delelejligheder i Shanghai, som du kan se.

Hvordan finder jeg vej til skole den første skoledag?

Lad være med at bekymre dig. Selvom Shanghai er stor, skal vi nok gøre det så bekvemt som muligt. Din udlejer hjælper dig med vejanvisninger, når du checker ind, hvis du har brug for det. Du kan altid spørge os, før du begynder på kinesiskkurset i Kina. Sørg for at have en VPN installeret, inden du kommer til Kina, da du ellers ikke har mulighed for at få adgang til Google Maps. Astrill og Express VPN er to af de mere trovædige VPN’er, som vi selv bruger. Du kan enten rejse alene eller sammen med andre studerende, som også bor i dit kompleks.

Hvornår skal jeg ankomme?

Det bedste ankomsttidspunkt for alles skyld er søndag i dagtimerne. Det kan være ethvert tidspunkt mellem 10 og 18. Husk at det også tager tid at komme fra lufthavnen til din lejlighed. Med undervisning dagen efter er det ikke så god en idé at ankomme for sent og få lidt søvn. Det gør det også nemmere for vores udlejer at arrangere afhentning af dig i lufthavnen.

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?