Kinesisk sommersprogskole på den kinesiske mur

Læs i udlandet på den Kinesiske Mur med vores Kina sommerprogram. Vi tager dig med til hjertet af Den Kinesiske Mur, hvor du lærer kinesisk i en gammel landsby lige ved siden af Den Kinesiske Mur i bjergene nord for Beijing. Du kommer til at leve og studere lige ved siden af en af de uberørte dele af et af verdens vidundere, mens du lærer kinesisk.

Det er en oplevelse, som meget få mennesker får mulighed for at være en del af, og en unik mulighed for at forbedre dine kinesiske sprogkundskaber på en af verdens mest berømte vartegn.

Den Kinesiske Mur i Kina - Jocelyn, Katrin og Nicolas

 • Kinesisk sommerprogram med LTL
 • Læs i udlandet på den berømte Kinesiske Mur
 • Opdag uberørte områder på muren
 • Bo i hjertet af muren
 • Inkluderer tre daglige måltider
 • Lær fra de bedste undervisere

Lær kinesisk mandarin på Den Kinesiske Mur

På Den Kinesiske Mur handler alt om det, der er udendørs. Når undervisningen slutter, kan du beslutte dig for at klatre på en af de forskellige dele af Den Kinesiske Mur eller måske cykle rundt på muren og udforske den yderligere. Du kunne endda deltage i sportsarrangementer med de lokale, og for eksempel udfordre dem i et spil badminton. Hvis du kan lide at hike, kan du finde en masse forskellige ruter, som du kan vandre på langs med Den Kinesiske Mur og i bjergene som omgiver den. Du kan tage billeder, som kan bevare minderne for evigt, og kulisserne er fantastiske.

Du kan studere kinesisk på Den Kinesiske Mur i din sommerferie, som en del af et sabbatår efter gymnasiet eller ethvert andet LTL-program som Lær kinesisk i flere byer-kurset eller standard kinesiskkurser i Beijing eller Shanghai. Du, dine medstuderende og lærere spiser hver dag sammen i stuehuset. Herefter får I som regel drinks sammen på landsbytorvet, i en af de andre huse eller i vores egen gård. I weekenden er det muligt at organisere dagslange ture til andre områder af Den Kinesiske Mur som den oversvømmede mur eller mere berømte dele af Den Kinesiske Mur som Mutianyu, Yanqi Lake eller måske rafte eller hike hele dagen. Mulighederne er uendelige.

Hvor ligger Den Kinesiske Mur?

Mange dele af Den Kinesiske Mur har undergået omfattende renovation og er genåbnet for turister med svævebaner, sjove ture, souvenirshops og store menneskemængder. Men vi vil ikke bare have dig til at opleve de turistede steder, som mange ser hver dag. Vores program foregår i en landsby ved siden af en forladt del af Den Kinesiske Mur. Her kan du virkelig se og mærke autentisk kinesisk kultur og dette landemærkes historie ved selvsyn. Vores landsby ligger omkring to timer nord for Beijing i bil. Det betyder, at selvom de lokale selvfølgelig ikke kan tale engelsk, taler alle stadig standardkinesisk.

Vores kinesiske sommerprogram er en oplevelse af kinesisk fordybelse. Hvis du vil forbedre dit mundtlige kinesiske hurtigt, er en god måde at blive venner med nogle af landsbyboerne. Det kinesiske sommerprogram på Den Kinesiske Mur inkluderer transport fra landsbyen til storbyen. Som stort set alle andre steder i Kina, er det område ekstremt sikkert. De fleste mennesker låser ikke engang deres dør om natten.

En sommer på Den Kinesiske Mur- hvornår kan jeg begynde?

Sommerprogrammet på Den Kinesiske Mur er bedst at booke i forbindelse med et program i enten Beijing eller Shanghai først, som giver dig mulighed for at falde til i Kina, lære kinesisk og vænne dig til omgivelserne.

Vores sommerkursus varer fra søndag til søndag hver uge og inkluderer transport fra Beijing til Den Kinesiske Mur og retur. Dette program har begrænsede pladser, så sørg for at booke dit kursus i god tid.

 • En oplevelse for livet

  En oplevelse for livet

  Sjælden – Dette er en sjælden mulighed

  Fordybelse – Tal kinesisk 24/7 og tag den kinesiske kultur til dig

  Lær og udforsk – En unik chance til at udforske og lære på samme tid

  Ingen turister – Vi kender de stille, uberørte steder på Den Kinesiske Mur

 • Bo på Den Kinesiske Mur

  Bo på Den Kinesiske Mur

  Stuehus – Oplev at bo i et renoveret stuehus

  Delt eller enkelt – Du vælger, om du vil dele værelse eller ej

  Nødvendigheder inkluderet – WiFi, varmt vand og vestlige toiletter

  Læs i udlandet – Lærere og studerende bor og lærer sammen

 • Mad på Den Kinesiske Mur

  Mad på Den Kinesiske Mur

  Tilberedt – Måltider tilberedes i vores stuehuse med friske råvarer

  Ms Lu – Vores dedikerede kok, som tilbereder din mad hver dag

  Vil du lære at lave mad? – Vær med og få nye venner

  Andre muligheder – Også vegetarisk og vegansk

 • Første klasses kinesiskkurser

  Første klasses kinesiskkurser

  Certificeret – Vi har branchens bedste undervisere

  Eneundervisning – Alle hold er individuelle, så du hurtigt bliver bedre

  Fire eller seks timer – Du bestemmer, hvor mange timers undervisning, du ønsker pr. dag

En sommer på Den Kinesiske Mur – Priser

Du kan deltage i det kinesiske sommerkursus på Den Kinesiske Mur i en uge eller alle seks uger. Vi anbefaler, at du begynder med et kursus på LTL Beijing eller Shanghai først og gemmer Den Kinesiske Mur til slutningen af dit kursus.

Varighed Rabat Standard
20t/ugen eneundervisning
Intensivt
30t/ugen eneundervisning
1 uge 0% 8.018 10.340
2 uger -6% 15.114 19.556
3 uger -14% 20.680 26.738
4 uger -20% 25,728 33.401
5 uger -21% 31.514 40.903
6 uger -23% 37.040 48.065

Sommerkurset i Kina inkluderer:

 • Undervisning i kinesisk
 • Tekstbøger
 • Indkvartering
 • WiFi og regninger er alle inkluderet
 • Alle måltider
 • Transport til og fra Den Kinesiske Mur
 • Et venligt og imødekommende studenter- og lærerfællesskab
 • Dit livs rejse

Vi har også to yderligere muligheder, som du kan tilføje til din sommerkursuspakke:

 • Enkeltværelsestillæg: 700 CNY per uge
 • Transport i privat bil en vej: 800 CNY

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Er holdene i grupper eller individuelle?

Al sprogundervisning er individuel. På den måde kan du lære kinesisk hurtigere. Du bliver sat sammen med en certificeret og erfaren lærer.

Er det sikkert at overnatte på Den Kinesiske Mur?

Ja, det er det virkelig. Kina er generelt et sikkert sted at bo, men du kommer til at bo i en landsby med et tæt sammenhold. Du bliver en del af dette fællesskab, så du behøver overhovedet ikke at bekymre dig om sikkerhed.

Hvad er fordelene ved at studere på Den Kinesiske Mur?

Først og fremmest er dette en unik mulighed, som du bør gribe med begge hænder. Selvom man som studerende lærer kinesisk, er der meget få, som kan prale af at have kombineret Den Kinesiske Mur med at lære kinesisk. Da du vil være omgivet af lokale, som ikke taler engelsk, vil du opleve at fordybe dig i kinesisk på en måde, som vil fremme dine kinesiske sprogkompetencer. Læg det sammen med bonussen ved at lære det individuelt og du har en fantastisk opskrift til at lære kinsisk hurtigt.

Hvorfor skal jeg tage til Beijing eller Shanghai, før jeg besøger Den Kinesiske Mur?

Det kinesiske kulturchok i Kina er meget almindeligt- lyt til kinesiske eksperter. Alle som besøger Kina for første gang bruger noget tid på at tilpasse sig. Jetlaget og Kinas anderledes kultur betyder, at du skal bruge tid på at tilpasse dig omgivelserne. Hvis du besøger Shanghai eller Beijing først, oplever du noget, som er lidt mere internationalt end at kaste dig selv direkte ud i omgivelser, hvor 0% taler engelsk. Beijing og Shanghai, selvom det ikke ligner noget, du kender, er storbyer, som giver dig en chance for at tilpasse dig dit kinesiske eventyr. Efter at du har lært noget basalt kinesisk, er du klar til at studere kinesisk på Den Kinesiske Mur.

Når det er sagt: Hvis du allerede kender til Kina og ved, hvordan du skal organisere dit liv i en situation, hvor ingen taler engelsk, kan du også tage direkte til Den Kinesiske Mur og gennemføre dit kinesiske sommerkursus der.

Hvor langt ligger stuehuset fra Den Kinesiske Mur?

Afhængigt af hvor hurtigt du går, tager det cirka en halv time at gå til det nærmeste udkigstårn. Derfra er mulighederne uendelige. Hvis du har lyst og har tid til det, kan du gå på Den Kinesiske Mur hele vejen til Stillehavet og Gobiørkenen.

Hvorfor er dette program kun tilgængeligt om sommeren?

Sommeren er det bedste tidspunkt at besøge Den Kinesiske Mur. Solen skinner, udsigten er fantastisk, og dagene er lange. Hvis du studerede på Den Kinesiske Mur om vinteren, ville det være alt for koldt, og hvis du studerer kinesisk på Den Kinesiske Mur forår og efterår, får du ikke mulighed for at se alle de smukke ting, du kan se om sommeren. Derfor mener vi, at det er bedst at lægge kurset om sommeren!

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?