Overblik over services i Beijing

Der er mange overvejelser, man skal gøre sig, når man tager springet og kommer til Asien for at lære kinesisk i Kina. En del af vores job er at gøre overgangen så blød og tingene så enkle som muligt for dig.

Det er grunden til, at vi tilbyder en række forskellige services som hjælp til omstillingen. Det er umuligt at undgå kulturchokket i Kina, men ting kan gøres meget nemmere, hvis du ved, at du har et rejsekort til offentlig transport (med penge på) og et kinesisk simkort til mobiltelefon, som er nemt at bruge (også tanket op).

Det kan være svært og akavet at løse problemer i Kina alene, når du lige er ankommet. Men du er ikke alene! Du kan slappe af ved tanken om, at du har LTL-personalets fulde opbakning, hvis og når du behøver det.

Vi kender Kina, og vi ved, hvordan tingene fungerer her, og vi kan hjælpe dig. Nedenfor finder du en liste over de services, vi udbyder, og som kan gøre overgangen til Kina så let og behagelig som muligt.

Sofia, underviser, og Alwin, underviser, med deres elever

Standard førstehjælpspakke

Vores standard førstehjælpspakke for Beijing indeholder følgende:

 • SIM-kort til mobiltelefon med data og taletid – Vi giver dig 700 MB data og 50 minutters taletid. Spørg os hvordan du genopfylder, når du ankommer, eller når behovet opstår.
 • Afhentning i lufthavn/på togstation – Når du ankommer til Beijing, er vi der til at afhjælpe enhver stress ved at rejse med det offentlige.
 • Rejsekort til offentlig transport– Dit rejsekort kan bruges i offentlige busser eller i metroen og har mellem 20 og 25 rejser klar til brug.
 • Få en ny bankkonto – Det er virkelig bekvemt at have et kontokort i Kina, så mange ting kan ordnes uden kontanter. Men i Kina er der mange banker, som ikke længere tillader, at udlændinge, som er her midlertidigt, åbner en bankkonto. Eftersom reglerne konstant ændrer sig, og ingen rigtigt ved, hvad der gælder ved din ankomst (det er trods alt Kina), kan vi informere dig om, hvilken bank, som på det pågældende tidspunkt har de mest favorable vilkår. Vi tager også med dig hen og hjælper med at ansøge og linke dit kontokort til diverse mobilapps.
 • Registrer dig hos politiet – Udlændinge skal registreres hos politiet, når du ankommer til dit opholdssted. Vi hjælper dig med dette.
 • Gratis cykel – lån en cykel af LTL, mens du opholder dig i Beijing, eller vi hjælper dig med at oprette dig og betale et depositum hos en af de meget populære cykeldelingsapps i Beijing.
 • Kort over Beijing – Traditionelt turistkort
 • Serve the People-taske – Ledsager for generationer af kinesere. Selvom den er stor, er den nem at bruge. Den er ideelt til at bære dine bøger og andre studiematerialer til skolen.
 • Gratis skab
 • Gratis og personlig kaffekop

Bemærk venligst – Standard Førstehjælpspakker er indkluderet i vores LTL Kinesisk fordybelsesprogram i Kina og Læs kinesisk i flere byer.

Pris for Standardpakken – 1,815 CNY

Kun afhentning i lufthavnen

Hvis du kun ønsker at blive hentet i lufthavnen/på stationen, tilbyder vi en pakke, der kun indeholder det:

 • Afhentning i lufthavnsterminalen/på togstationen. Vi kører direkte til dit opholdssted
 • Ingen grund til at tage andre former for transport
 • Slip for besværet med offentlig transport
 • Hurtig og effektiv service til dig
 • Ankom direkte til dit opholdssted i Beijing
 • Tilgængelig i alle lufthavne og på alle togstationer

Som altid med LTL koster det ikke ekstra at blive hentet sent om aftenen eller tidligt om morgenen. Hvis du vil have en god oplevelse, anbefaler vi dog, at du ankommer til Kina mellem 10 og 17 om søndagen, før dit kursus begynder.

Pris for afhentning – 300CNY

Forkælelsespakke Beijing 

Vores forkælelsespakke indeholder det samme som standardpakken sammen med disse tre ekstra ting:

 • Massage – Slap af og kobl fra med vores krops- eller fodmassage
 • VIP-kort til et internationalt hospital – Få særbehandling på et engelsktalende hospital i Beijing
 • Medlemsskab af fitnesscenter i en måned – Meget bekvemt har vi et fitnesscenter lige om hjørnet fra skolen. Få mest muligt ud af omgivelserne og faciliteterne med et måneds medlemsskab kun til dig.
Pris for Forkælelsespakken – 2,915 CNY (Kinesiske Yuan)

Vi introducerer dig til to personer, som vi tror, at du vil komme godt ud af det med. Venskabet og de personlige relationer er selvfølgelig noget, I selv må arbejde på, da det ikke kan “købes”. Venskabspakken er dog en god start, og selvom der ikke findes garantier, har det ført til mange livslange venskaber og har tilmed forbedret deltagernes kinesiske markant. 

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

FØRSTEHJÆLPSPAKKE - Hvordan møder jeg min chauffør i lufthavnen?

Når du ankommer til Beijing, vil du helt sikkert være lidt klatøjet efter en lang flyvetur. Gudskelov er vores chauffør der til at samle dig op. Når du forlader flyet, går du gennem tolden, henter din baggage og går direkte til ankomsten, hvor din chauffør venter på dig med et skilt med dit navn. Der er måske mange mennesker, men lad være med at blive bekymret, hvis du ikke ser din chauffør lige med det samme. Han kigger også efter dig, og han har godt styr på, hvem han kigger efter!

FØRSTEHJÆLPSPAKKE - Hvad skal jeg medbringe første skoledag på LTL Kinesisk Sprogskole?

Du modtager alle dine undervisningsmaterialer og dit udstyr på skolen, så bare medbring dig selv og dit pas. Alt andet, såsom bærbar computer, dine egne undervisningsmaterialer, PC osv., er du selvfølgelig velkommen til at medbringe.

VENSKABSPAKKE - Hvordan møder jeg mine sprogudvekslingspartner og studenterambassadøren?

Vi inviterer dig på et måltid mad sammen med din sprogudvekslingspartner og studenterambassadøren, hvor I vil lære hinanden at kende og arrangere aktiviteter sammen.

VENSKABSPAKKE - Hvorfor to personer?

Vi udvælger studerende baseret på deres baggrund, alder og interesser, så I har noget at tale om. Men hvor godt, I kommer ud af det med hinanden, kommmer selvfølgelig an på jer to. Så to personer giver dig dobbelt så stor en chance for at få en ven for livet.

VENSKABSPAKKE - Hvem er de to?

Det kommer meget an på, hvem vi mener passer godt til dig. Det kan være en lokal universitetsstuderende, som gerne vil have udenlandske venner, unge karrieremennesker, som gerne vil have international indsigt eller en af vores venner, som bare kan lide at gå i byen med nye venner. Lad os vælge de rigtige mennesker for dig.

VENSKABSPAKKE - Kan I garantere, at vi bliver venner?

Selvfølgelig kan vi ikke det. Vi giver dig kontakterne, menneskerne og omgivelserne. Men det er op til jer at at opbygge et forhold. At få lokale venner i et land, der er så anderledes som Kina, er en udfordring, men det er også en fantastisk måde at lære kinesisk på. Vil du have flere gode råd til, hvordan du lærer kinesisk uden for klasseværelset , se på på vores how to learn Chinese e-book.

Relaterede sider

 • Sociale aktiviteter

  Beijing

  Du vil få glæden af at være en del af LTL-familien, mens du er i Beijing. Personalet, underviserne og de studerende tilbringer tid sammen uden for klassen. Om det er på en restaurant, en bar eller et museum, er der masser at lave med LTL.

  Lær mere

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?