Overblik over services i Shanghai

Med vores mange års erfaring i Kina, ved vi hvor hård overgangen kan være for en nytilkommen. De kulturelle forskelle er store, sproget er uforståeligt, og landet summer af mennesker, lige meget hvor du kigger hen.

Vi var alle nytilkomne her engang. Vi bruger dette som motivation til at give dig et antal pakker, som vil gøre din første uge så behagelig, som du kunne håbe på.

Det er altid en udfordring at skulle håndtere banker, nye mobilnetværk og offentlig transport, og det er specielt svært i Kina på grund af sprogforskellene. Derfor vil nedenstående pakker give dig en god start, når du kommer her for første gang.

Standard førstehjælpspakke Shanghai

Vores førstehjælpspakke har til formål at give dig en række redskaber, som kan gøre dine første dage i Kina så behagelige som muligt. Standardpakken indeholder følgende:

 • Afhentning i lufthavn/på togstation – Når du ankommer til Beijing, er vi der til at afhjælpe enhver stress ved at rejse med det offentlige.
 • Rejsekort til offentlig transport– Dit rejsekort kan bruges i offentlige busser eller i metroen og har mellem 20 og 25 rejser klar til brug.
 • SIM-kort til mobiltelefon med data og taletid – Vi giver dig 700 MB data og 50 minutters taletid. Spørg os hvordan du genopfylder, når du ankommer, eller når behovet opstår.
 • Registrering hos politiet – Udlændinge skal registreres hos politiet, når de ankommer til deres opholdssted. Vi hjælper dig med dette.
 • VPN-forbindelse – Facebook, Twitter, YouTube, Google og andre sociale medier er blokeret i Kina.  Lad os hjælpe dig med at finde en løsning, så du kan tilgå disse og andre sider.
 • Få en ny bankkonto – Det er virkelig bekvemt at have et kontokort i Kina, så mange ting kan ordnes uden kontanter. Men i Kina er der mange banker, som ikke længere tillader, at udlændinge, som er her midlertidigt, åbner en bankkonto. Eftersom reglerne konstant ændrer sig, og ingen rigtigt ved, hvad der gælder ved din ankomst (det er trods alt Kina), kan vi informere dig om, hvilken bank, som på det pågældende tidspunkt har de mest favorable vilkår. Vi tager også med dig hen og hjælper med at ansøge og linke dit kontokort til diverse mobilapps.
 • Cykelleje– Ofo, Mobike og Bluegogo. Hvis du ikke har hørt om dem, kommer du til det i løbet af dine første 24 timer i Kina.
 • Kort over Shanghai – Traditionelt turistkort
 • Serve the People-taske – Ledsager for generationer af kinesere. Selvom den er stor, er den nem at bruge. Den er ideel til at bære dine bøger og andre studiematerialer til skolen.
Pris for standardpakken – 1,815 CNY

Forkælelsespakke Shanghai 

Fjern sporene af jetlag
Fjern sporene af jetlag

Hvis du ønsker lidt ekstra forkælelse, når du ankommer, har vi en pakke, som kan købes i tillæg til standardpakken. Den indeholder følgende:

 • Medlemsskab af fitnesscenter i en måned – Vi er så heldige at have et fitnesscenter med swimmingpool og en basketballbane lige ved siden af skolen. Opgradér til denne pakke og få glæde af faciliteterne i en hel måned.
 • VIP Card til hospital – Førsteklasses behandling på et internationalt hospital i Shanghai. Personalet på hospitalet taler engelsk.
 • Massage – Efter ankomsten til Kina, har du helt sikkert jetlag. Stress af på Chinese Medicine Massage Centre. Nyd en fod- eller kropsmassage takket være LTL.
Pris for Forkælelsespakken – 2,915CNY

Kun afhentning i lufthavnen

Når du ankommer til et nyt land, er der besværet med at komme direkte til dit opholdsted i Shanghai. Det kan være lige så besværligt som at flyve. Vi sørger for, at du kommer lige fra lufthavnen til dit opholdsted sikkert og nemt.

Der er ingen grund til at prutte om prisen med de lokale og ingen grund til at finde rundt i mteroen. Bare hop ind i din taxa og ankom til dit nye hjem.

 • Mød din private chauffør i lufthavnsterminalen
 • Bliv kørt lige til døren af dit nye hjem
 • Service er tilgængelig fra
  • Shanghai Hongqiao Internationale Lufthavn
  • Shanghai Pudong Internationale Lufthavn
  • Shanghai Togstation
  • Shanghai Hongqiao Togstation
  • Shanghai South Togstation
 • Hvis du køber en af ovenstående førstehjælpspakker, så vær opmærksom på at afhentning i lufthavnen allerede er inkluderet. 
Pris for afhentning – 350CNY

Venskabspakke Shanghai 

Når du møder nye kinesiske venner, slår du to fluer med et smæk. Du har ikke bare fået en ny ven, men du kan også træne dine kinesiske sprogkompetencer. Udfordringen er, at mange udlændinge med det samme finder sammen med andre udlændinge for at undgå sprogbarrierer.

Vores venskabspakke fjerner disse udfordringer ved at introducere dig til en gruppe venner fra begyndelsen af dit ophold i Kina. Du bliver parret med to mennesker, en studenterambassadør og en sprogpartner, og herigennem får du mulighed for at møde mange nye mennesker.

Sprogudvekslingspartner – En fantastisk chance for at udveksle sprog, historier, kulturelle forskelle og meget mere. Samtalen løber aldrig tør for emner at tale om.

Personlig studenterambassadør – En ven, som du kan udforske Shanghai med. Vi sætter jer sammen baseret på hobbyer og fælles interesser. Der er masser af ting, I kan lave sammen. Og endnu engang har du mulighed for at få mange nye venner.

Pris for Venskabspakke Shanghai – 900 CNY

Vi introducerer dig til to personer, som vi tror, at du vil komme godt ud af det med. Venskabet og de personlige relationer er selvfølgelig noget, I selv må arbejde på, da det ikke kan “købes”. Venskabspakken er dog en god start, og selvom der ikke findes garantier, har det ført til mange livslange venskaber og har tilmed forbedret deltagernes kinesiske markant. 

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

FØRSTEHJÆLPSPAKKE - Hvordan møder jeg min chauffør i lufthavnen?

Når du ankommer til Shanghai, vil du helt sikkert være lidt klatøjet efter en lang flyvetur. Gudskelov er vores chauffør der til at samle dig op. Når du forlader flyet, går du gennem tolden, henter din baggage og går direkte til ankomsten, hvor din chauffør venter på dig med et skilt med dit navn. Der er måske mange mennesker, men lad være med at blive bekymret, hvis du ikke ser din chauffør lige med det samme. Han kigger også efter dig, og han har godt styr på, hvem han kigger efter!

FØRSTEHJÆLPSPAKKE - Hvad skal jeg medbringe første skoledag på LTL Kinesisk Sprogskole?

Du modtager alle dine undervisningsmateriale og dit udstyr på skolen, så bare medbring dig selv og dit pas. Alt andet, såsom bærbar computer, dine egne undervisningsmaterialer, PC osv., er du selvfølgelig velkommen til at medbringe.

VENSKABSPAKKE - Hvordan møder jeg mine sprogudvekslingspartner og studenterambassadøren?

Vi inviterer dig på et måltid mad sammen med din sprogudvekslingspartner og studenterambassadøren, hvor I vil lære hinanden at kende og arrangere aktiviteter sammen.

VENSKABSPAKKE - Hvorfor to personer?

Vi udvælger studerende baseret på deres baggrund, alder og interesser, så I har noget at tale om. Men hvor godt, I kommer ud af det med hinanden, kommer selvfølgelig an på jer to. Så to personer giver dig dobbelt så stor en chance for at få en ven for livet.

VENSKABSPAKKE - Hvem er de to?

Det kommer meget an på, hvem vi mener passer godt til dig. Det kan være en lokal universitetsstuderende, som gerne vil have udenlandske venner, unge karrieremennesker, som gerne vil have international indsigt eller en af vores venner, som bare kan lide at gå i byen med nye venner. Lad os vælge de rigtige mennesker for dig.

VENSKABSPAKKE - Kan I garantere, at vi bliver venner?

Selvfølgelig kan vi ikke det. Vi giver dig kontakterne, menneskerne og omgivelserne. Men det er op til at at opbygge et forhold. At få lokale venner i et land, der er så anderledes som Kina, er en udfordring, men det er også en fantastisk måde at lære kinesisk på. Vil du have flere gode råd til, hvordan du lærer kinesisk uden for klasseværelset , se på på vores how to learn Chinese e-book.

Relaterede sider

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?