Taipei Sprogskoleservices

Det kan føles som en stor udfordring at rejse helt til Taiwan for at studere kinesisk. Det er vigtigt for os at gøre overgangen så nem og behagelig som muligt for dig, så du kan fokusere på at forbedre dit kinesisk.

Vi tilbyder en bred vifte af services netop for at hjælpe ny studerende. Man kan altid forvente et kulturchok, men mange ting kan gøres meget nemmere. Du skal ikke bekymre dig om at finde et lokalt SIM-kort eller rejsekort til offentlig transport, eller endda en bankkonto. LTL tager sig af det hele for dig!

Vi ved, at det kan være stressende at skulle håndtere banker, mobiloperatører eller endda offentlige transportkontorer, særligt i et andet land, hvor du ikke taler sproget.

Vi ved, at det kan være stressende at håndtere banker, mobiloperatører og endda offentlig transport, særligt i et fremmed land, hvor du ikke taler sproget. Det er derfor LTL vil fjerne den stress fra dit ophold i Taiwan.

Vi ved, hvordan tingene fungerer her i Taiwan og nedenfor kan du se en liste over de tjenester, vi udfører, for at gøre dit ophold i Taipei så behageligt og nemt som muligt.

Students and teachers in LTL Beijing lobby

Standard overlevelseskit 

Vores standard overlevelseskit til Taipei består af følgende:

 • Mobil SIM-kort med data – Mobilpakke inklusive 2GB data. Hvis du gerne vil tanke op, viser vi dig også, hvordan du gør det.
 • Afhentning  i lufthavn/Togstation – Du behøver ikke at bekymre dig om at finde vej fra din bopæl til lufthavnen. Vi henter dig simpelthen og kører dig direkte derhen.
 • Rejsekort til offentlig transport – Taipei Metro (MTR) er hurtigt og behageligt. EasyCardet vil blive optanket på forhånd med omkring 15 rejser.
 • uBike-Opsætning – Taipei er fyldt med delecykler som bare venter på at du hopper op og kører. Vi skal nok hjælpe dig med at indstille dit EasyCard, så det fungerer sammen med uBike-systemet i Taipei.
 • Taipei-kort – Et traditionelt turistkort, så du ikke farer vild i denne store by
 • Gratis skab – Til sikker opbevaring af din værdier

Bemærk venligst – Standardpakke overlevelseskit er inkluderet i vores LTL fordybelsesprogram i Kina og kinesiske Multi-cityprogram.

Pris for standardpakke – 8.167TWD

Taipei Komfortopgradering af Overlevelseskit

Vores komfort kit indeholder alt det, som stnandardpakken indeholder og tilmed disse ekstra ting:

 • Massage – Ingen bedre måde at slappe af på end ved at få en hel kropsmassage eller en fodmassage
 • International Hospital VIP-Kort – Prioritetsbehandling på et internationalt hospital i Taipei
 • En måneds medlemsskab af et fitnesscenter – Vi har et fitness tæt på skolen, så drag fordel af vores samarbejde med et måned langt medlemsskab.
Pris for Komfortpakke – 13.117 TWD

Kun afhentning i lufthavnen 

Airport Arrival pick-up sign
Afhentning i lufthavnen med LTL – Behagelig ankomst til din nye bopæl

Hvis du kun ønsker at bruge vores afhentning i lufthavn/på stationen-service, kan vi klare det for dig.

 • Afhentning i lufthavnsterminalen eller på togstationen. Kørsel direkte til indkvarteringsadressen
 • Ingen grund til at bruge andre former for transport
 • Ingen stress ved brug af offentlig transport
 • Hurtig og effektiv service til at hjælpe dig
 • Ankom direkte til din indkvarteringsadresse i Taipei
 • Tilgængelig i alle lufthavnsterminaler eller på togstationer
Pris for Afhentning – 1.500TWD

Taipei Forbindelseskit

Vores forbindelseskit er designet til at hjælpe dig med hurtigt at få nye venner. Et af vores bedste indlæringstips til dig er at få lokale venner, særligt nogle som ikke taler engelsk, så du kan øve dit kinesiske sammen med dem.

Men vi ved, at det er nemt at bruge tiden sammen med engelsktalende, fordi det bare er mere enkelt.

Vi hjælper dig med at finde nogen med de samme hobbyer og interesser som dig. Det vil give dig et forspring fra første dag, du ankommer i Taipei.

Personlig Studenterambassadør

For at undgå at du kun bruger tid sammen med andre internationale studerende eller bliver fanget i “expat-boblen”, sætter vi dig sammen med en a de lokale baseret på gensidige intersser og hobbyer. du får chancen for at udforske Taipei sammen og måske endda få endnu flere nye venner!

Personlig kinesik sprogudvekslingsven

Få hjælp me dit kinesiske, mens du hjælper dem den anden vej. Diskuter din hjemby, kulturelle forskellige og ligheder, mad, spor og ethvert andet emne, I finder interessant.

Det er fantastisk at få lokale venner, og du vil høre masser af interessant historie og lære en masse om deres kultur. En ekstra fordel er, at du vil lære at tale som en af de lokale.

Forbindelseskit-servicen handler om at finde og introducere dig til mennesker, som vi tror, du vil komme godt ud af det med. Venskabet skal du selvfølgelig selv bygge og selvom vi tror, at I vil være et match, er der aldrig nogen garanti. Venskaber og forbindelser er ikke til “salg” og skal bygges af jer, ikke købes.

Formålet med forbindelseskittet er at gøre det nemmere at indlede denne prcess, hvilket fungerer godt for de fleste af vores studerende og har ført til mange livslange venskaber og en kinesisk indlæringsprocenss, som er gået hurtigere og har gjort større fremskridt for deltagerne.

Pris for kinesisk forbindelseskit – 4.050TWD

Ofte Stillede Spørgsmål (FAQs)

OVERLEVELSESKIT - Hvordan møder jeg min chauffør i Lufthavnen?

Efter ankomste til Taipei vil du have lidt jetlag og være træt efter en lang flytur. Men du skal ikke være bekymret, for vores chauffør vil være i lufthavnen og møde dig. Når du er kommet igennem immigrationen, har fået din baggage og gennem tolden venter vores chauffør på dig i ankomsthallen med et skilt med dit navn. Hivs du ikke ser skiltet med dit navn, så skal du ikke være bekymret, for vores chauffør har en god idé om, hvordan du ser ud, og han leder også efter dig!

OVERLEVELSESKIT - Hvad skal jeg medbring på min første skoledag på LTL Kinesisk Sprogskole?

Vi sørger for at du får alle de bøger og undervisningsmaterialer, du har brug for. Bare medbring dig selv, dit gode humør og dit pas. Andre ting som bærbar, dine egne indlæringsrekvisitter og andet, må du selvfølgelig tage med, hvis du har lyst til at det.

FORBINDELSESKIT - Hvordan møder jeg min sprogudvekslingspartner og studenterambassadør?

Det, der som regel sker er, at vi inviterer til en middag med din sprogudvekslingspartner og studenterambassadør. Det vil hjælpe jer med at lære hinanden at kende og planlægge fremtidige aktiviteter.

FORBINDELSESKIT - Hvorfor to personer?

Vi matcher dig og din sprogpartner baseret på interesser, I deler, så I vil have noget at tale om. Men vi forstår, at hvor godt I kommer ud af det med hinanden hænger sammen med, hvilke mennesker som er involveret. To personer i stedet for en giver dig dobbelt så gode muligheder for at få en ven for livet.

FORBINDELSESKIT - Hvem er de to?

Det kommer an på dig og hvem, vi tror vil passe med dig og dine hobbyer. Ofte kan det være lokale universitetsstuderende, som leder efter udlændinge, de kan blive venner med, unge karrieremennesker, som gerne vil udvide deres internationale netværk, eller en af vores venner, som bare elsker at møde nye mennesker. Lad os hjælpe dig med at vælge de rette mennesker.

Relaterede sider

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Alexander Krasnov
  Alexander Krasnov , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?