FORDYBELSE I KINESISK I KINA

Leder du efter det perfekte program til at fordybe dig i det kinesiske sprog? Så er du kommet til det rette sted.

Vores program til fordybelse i det kinesiske sprog er et kombinationsprogram, hvor du først falder til i Kina med et kursus på en skole i Beijing og bagefter får en intensiv og komplet oplevelse med at fordybe dig i kinesisk i Chengde. Chengde (ikke Chengdu) var en kejserlig sommerhovedstad i Qing-dynastiet, og folk herfra er berømte for at tale det bedste og mest standardiserede kinesiske i hele Kina.

Den Kinesiske Mur - Kursus i fordybelse i kinesisk

 • Start i Beijing
 • Fortsæt i Chengde
 • Der tales ikke engelsk i Chengde
 • Privat indkvartering og delelejligheder
 • Fuld support fra LTL

Eftersom ingen udlændinge bor her, er der ingen, som taler engelsk, og studerende kan derfor fordybe sig fuldstændigt i det kinesiske sprog og de kulturelle omgivelser.

 • Den perfekte kombination

  Den perfekte kombination

  Oplevelser – Begynd i Beijing, fald godt til i Kina og bliv bedre til kinesisk

  Afslut – Når du fordyber dig fuldstændigt i Chengde, taler du kinesisk 24/7

  Forskelligt – livet i Beijing er meget forskelligt fra en langt mindre by som Chengde

  Parat – Erhverv dig de evner, du har brug for, så du rigtigt kan fordybe dig

 • Lær kinesisk hurtigt

  Lær kinesisk hurtigt

  Fordybelse virker - i Chengde vil dit kinesiske hurtigt blive bedre

  Tale – Få hurtigt selvtillid til at tale kinesisk

  Privat indkvartering – bo sammen med en kinesisk familie og bliv hurtigt dygtigere

  Fortsættelse – dit kursus fortsætter, når du flytter til en ny by

 • Service og Support

  Service og Support

  Fællesskab – mød andre studerende og få nemt venner i Beijing

  Aktiviteter – deltag i vores mange skoleaktiviteter og events i Beijing

  Forberedelse – præ-Chengde-møde før du flytter

  Support i Chengde – Vores team Chengde står altid klar til at hjælpe

 • Muligheder at vælge imellem

  Muligheder at vælge imellem

  Vælg – kombiner små hold- og/eller eneundervisning i kinesisk i Chengde

  Vælg - 95% af de studerende i Chengde vælger privat indkvartering. Du kan også bo i en delelejlighed

  Alt inkluderet – overlevelseskit og transport til Chengde er inkluderet

PROGRAM I KINESISK FORDYBELSE – DETALJERET INFORMATION

Programmet i fordybelse i kinesisk kombinerer et sprogkursus i kinesisk i Beijing med studier i fuldstændig fordybelse i Kinas gamle sommerhovedstad, Chengde.

Et liv fuldstændig fordybelse i Chengde er en fantastisk måde at opleve det rigtige Kina og hurtigt forbedre dit kinesiske sprog. Men for en, som ikke kender Kina endnu, kan det være lidt for meget i begyndelsen.
Derfor vil du først falde til i Kina på vores sprogskole i Beijing, hvor vi har et sjovt internationalt fællesskab af studerende, som læser i udlandet. Der er masser af udlændinge og endda nogle lokale kinesere, som taler engelsk. Du kan vælge at studere på små hold eller individuelt, blive privat indkvarteret, dele en lejlighed eller bo alene.

I løbet af denne tid bliver du bedre til at tale kinesisk, lærer hvordan Kina og samfundet fungerer og bliver klar til at tage det næste store skridt ind i et miljø, hvor du for alvor kan fordybe dig.

Først gør vi dig klar til det rigtige Kina med en præ-Chengde-møde. Herefter flytter du til Chengde, hvor du ikke kommer til at tale et ord engelsk mere og kommer til at tale, drømme og leve på kinesisk 24/7.

Indkvarteringsmulighederne her er privat indkvartering eller delelejligheder, og dine venner vil udelukkende være lokale kinesere.

Standardprogram i kinesisk fordybelse

Studér 20 timer om ugen på et lille hold i Beijing efterfulgt af 20 timers eneundervisning i Chengde.
Hvis du tidligere har studeret kinesisk, kan du begynde programmet på enhver mandag, men hvis du er totalt nybegynder, bør du begynde med et af vores begynderhold på deres startdatoer. Du kan deltage i programmet, så længe du har lyst til fra fire uger til 12 måneder.

Intensivt program i kinesisk fordybelse

Den hurtigste måde at lære kinesisk på, der findes. Du kommer til at studere 20 timer på et lille hold og 10 timers individuelle kinesiskhold i Beijing efterfulgt af 30 timers eneundervisning i Chengde. Som ved standardprogrammet i fordybelse i kinesisk kan du begynde hver mandag, hvis du allerede taler lidt kinesisk, men hvis du ikke taler noget kinesisk, kan du begynde på en af datoerne for nybegyndere. Du kan deltage i programmet, så længe du har lyst til fra fire uger til 12 måneder.

Individuelt program i kinesisk fordybelse

Dine kinesisktimer vil blive skræddersyet til dig, og du kommer til at få 20 timers eneundervisning i både Beijing og Chengde. Du kan begynde programmet hver mandag, uafhængigt af dit niveau og kan studere det på en sprogferie på kun fire uger, eller til du er flydende på et år.  Du kan også finde information om programmet i fordybelse i kinesisk på vores LTL Kinesisk Sprogskole i Beijings hjemmeside.

Priser for kursus i fordybelse i kinesisk (Kinesiske Yuan)

Uger Standard Individuelt Intensivt
4 uger 17,032 21,662 26,049
6 uger 22,765 29,375 35,638
8 uger 27,914 36,303 44,250
10 uger 32,522 42,503 51,959
12 uger 36,630 48,030 58,830
14 uger 42,130 55,430 68,030
16 uger 47,630 62,830 77,230
+2 uger +5,500 / 2 uger +7,400 / 2 uger +9,200 / 2 uger

Priser er alle i CNY (Kinesiske Yuan/Renminbi)

Inkluderer: Overlevelseskit til Standard Beijing & Chengde, transport fra Beijing til Chengde og tilbage med tog, alle undervisningsudgifter, afhentning i lufthavnen i Beijing eller Shanghai, alle bøger og support 24/7.

Inkluderer ikke: Indkvartering

Bemærk: Som med alle programmer hos LTL er der ingen skjulte gebyrer. Dinne bøger er allerede inkluderet i prisen, og der er ingen ekstra udgifter til registrering, boligjagt, højsæsonpriser eller yderligere udgifter.

Hvad vores studerende siger

Fushu Testimony for LTL
Fushu
Engelsk/italiensk
★ ★ ★ ★ ★

Chengde city er lille, men smuk, og den er perfekt for alle, som elsker at hike eller gå lange ture, da den er omgivet af bakker og bjerge. Der er praktisk talt ingen, som taler engelsk, så det er et fantastisk sted at tage hen, hvis du er seriøs omkring at ville forbedre dit talesprog."

Læs mere

Zander Testimony for LTL
Zander
Storbritannien
★ ★ ★ ★ ★

Hvis du leder efter det "autentiske Kina", er Chengde højst sandsynligt stedet for dig. Maden var fantastisk (det bedste jeg har smagt i Kina). Jeg bestod HSK 6, hvilket jeg var meget tilfreds med. Hvis du er villig til at kaste dig ud i det, kunne jeg ikke anbefale noget mere.

Læs mere

Mark Testimony for LTL
Mark
Estland
★ ★ ★ ★ ★

Chengde er en lille by uden så mange vestlige restauranter, barer, klubber eller udlændinge. Det gør den perfekt, hvis du ønsker at isolere dig fra alle mulige distraktioner og bare koncentrere dig om at lære kinesisk.

Læs mere

Max Braun Testimony for LTL
Max Braun
Tyskland
★ ★ ★ ★ ★

Generelt var jeg vild med mit ophold i Kina, og jeg kan kun anbefale alle at besøge dette land fremtidens land. Og ja med noget dedikation og tid vil du helt sikkert ende med at mestre det kinesiske sprog."

Læs mere

Nedd Testimony for LTL
Nedd
England
★ ★ ★ ★ ★

Jeg tilbragte seks uger i Beijing og seks uger i Chengde. Opholdet i Beijing var fantastisk. Chengde er en betydeligt mindre by. Der er utroligt få udlændinge, hvilket er ret fedt, hvis du gerne vil fordybe dig selv i den kinesiske kultur.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

Hvor længe kan jeg deltage i programmet?

Du kan deltage i programmet i fordybelse i kinesisk i fire uger eller op til et helt år.

Hvordan kommer jeg fra Beijing til Chengde?

Du tager toget fra Beijing til Chengde om søndagen, før du begynder dit kursus i fordybelse i kinesisk der. Udgiften til billetten er allerede inkluderet i dit kursus, og vi ordner billetterne for dig. I Chengde bliver du hentet af vores lokale koordinator, som tager dig hen til dit indkvarteringssted og viser dig rundt i byen.

Hvem hjælper mig i Chengde?

Det gør vores supportteam for fordybelsesprogrammet. Vi har et dedikeret, ungt og hyggeligt lokalt supportteam, som tager dig med ud at spise, besøge det antikke sommerpalads, og hvad de ellers finder på. Vores studerende bliver ofte nære venner med det lokale team fra LTL, specielt hvis de studerer i Chengde i en længere periode.

Hvor meget kinesisk kommer jeg til at lære?

Alle mennesker er selvfølgelig forskellige, så hvor meget kinesisk, du kommer til at lære, kommer mest an på, hvor lang tid du fordyber dig, og hvilke muligheder du vælger. Det intensive fordybelsesprogram giver dig mulighed for en hurtigere start end standardkurset. Studerende, som er privat indkvarteret, gør som regel hurtigere fremskridt end dem, som ikke gør. Men de fremskridt, du gør med dit kinesiske sprog i Chengde, går bestemt hurtigere, end det ville i nogen anden by. Hvis du kommer forbi vores skoler i Beijing eller Shanghai, vil du blive forbavset over, hvor langt foran du er i forhold til dine klassekammerater, som blev her. Hvis du bekymrer dig om, at du vil glemme dit kinesiske fra vores fordybelseskursus, så besøg vores fortsætterkursusside og læs mere om at lære kinesisk, når du er tilbage i dit hjemland.

Hvordan er livet i Chengde?

Livet er sjovt, sundt og interessant, men meget forskelligt fra andre lande eller store internationale byer som Beijing og Shanghai. Vi har en side med mere information om livet i Chengde, som fortæller om byen og om, hvordan det er at leve der. Du skal dog være helt klar til at bo i et kinesisk miljø.

Hvilke indkvarteringsmuligheder er der?

Hvis du gerne vil have vores hjælp med at booke indkvartering, har vi to separate sider til indkvartering i Beijing, så vel som en dedikeret side til privat indkvartering og delelejligheder i Chengde.

Kan jeg også kombinere Shanghai, Beijing og Chengde i et kursus?

Ja, det kan du. Læs her om alle mulighederne for vores Multicity-kinesiskkurser.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du sender os bare en e-mail via kontaktformularen og fortæller os, hvilke programmuligheder du gerne have, tidsintervallet, og vi tilmelder dig inden for en dag. Hvis du har spørgsmål vedrørende kurset eller gerne vil have forslag til, hvilke muligheder der passer bedst til dig, så skriv venligst til os og fortæl lidt mere om dig selv, og du får svar i din inbox mindre end 24 timer senere (på hverdage). Vi har også rigtig god infografik her: Sådan tilmelder du dig et LTL-kursus i kinesisk.

Er der andre muligheder end at dele programmet op i to?

Ja, selvfølgelig er der det. Selvom det er en god idé at begynde dit kursus i en mere international by som Beijing, så du kan falde til i Kina, er det ikke nødvendigvis obligatorisk at bruge præcist halvdelen af kurset der og den anden halvdel i Chengde. Hvis du gerne vil til Chengde efter en eller to uger med kinesiskundervisning i Beijing eller Shanghai eller kun ønsker at være der de sidste uger af dit kursus, så arrangerer vi selvfølgelig det. Se på vores kinesiskkurser i Beijing for muligheder. Hvis du ønsker det, kan du også kombinere kurset med et kinesiskkursus i Shanghai eller et kinesiskkursus i Taiwan. Kontakt os venligst og fortæl os, hvad du søger.

Er der også et kursus i fordybelse for Shanghai?

Ja, det er der. Se på vores Shanghai Chinese immersion program på vores LTL Shanghai-side..

Stil os et spørgsmål!
 • LTL Avatar Manuel Saldaña Quintans
  Manuel Saldaña Quintans , Student Advisor

  Velkommen til LTL Mandarin School!

  Hvordan kan jeg hjælpe dig?